Mene intuicija ne sluzi, a sto se tice bapskih prica i nekih znakova meni je sve skroz pomijesano, ten mi se dosta pogorsao - kazu da je tako kad nosite curicu, a mucnina uopce nisam imala - tako kazu za deckice
Neki dan smo frendica i ja jele cunga lunge i kak uvijek dobijes slicicu ja sam dobila curicu a ona decka, mozda je to neki suptilni znak 😂😂😂
16.4. idemo na pregled pa mozda saznamo, a ponekad mi dode zelja da bude iznenadenje.. jedino zasto bi htjela saznati je zbog robice, uredenja sobice i tako 😁
Testove s urinom, cesnjakom, prstenom, priborom za jelo itd nisam radila, to mi je sve malo smijesno 😂😂 ali sam gledala kineski kalendar i po tome ispada curka
Testove s urinom, cesnjakom, prstenom, priborom za jelo itd nisam radila, to mi je sve malo smijesno 😂😂 ali sam gledala kineski kalendar i po tome ispada curka
I ja sam gledala kineski i ispada curka 😉
Meni Kineski kaze dečko a ja priželjkujem curu, intuicija za sad nista ne govori
Laura ja u prosloj trudnoci nisam znala sta nosim, ispocetka se nije dalo vidjeti, a pred kraj sam se odlucila da bude iznenađenje 😃.. ne znam kako sam uspjela, ali stvarno je bilo iznenađenje na porodu.. intuiciju sam imala ispravnu oba puta, a sad cemo vidjeti, mislim da je djecak, ali eto saznat cemo.. bapske price(vec sam prije pisala) kod mene su bile istinite, tipa mucnine, povracanje, sa djevojcicom, cak i kilaza sa djevojcicom skoro duplo vise dobila nego sa djecakom 😬.. kad bolje skontam vjerovatno zbog toga imam intuiciju da ce biti djecak 😀
Sad baš gledala kineski, predviđa curicu, ali mi je po njemu sin isto trebao biti curica tak da... Što se tiče prve trudnoće, bila sam do samog kraja nepovjerljiva iako je uvijek na ultrazvuku dr rekla da je dečko jer me frendica uvjeravala da su njoj cijelu trudnoću govorili da je dečko, kad ono rodila curicu. U svakom slučaju. što bude, bude, bitno je da je zdravo.
Moja intuicija je uvijek bila pogrešna 😂 po kineskom i sodi bi trebala biti curica, meni je svejedno Al bi voljela znati zbog robice i uredenja sobice. 25.4. idemo na uzv pa se nadam da cemo znati
Sad baš gledala kineski, predviđa curicu, ali mi je po njemu sin isto trebao biti curica tak da… Što se tiče prve trudnoće, bila sam do samog kraja nepovjerljiva iako je uvijek na ultrazvuku dr rekla da je dečko jer me frendica uvjeravala da su njoj cijelu trudnoću govorili da je dečko, kad ono rodila curicu. U svakom slučaju. što bude, bude, bitno je da je zdravo.
I nasoj susjedi su govorili do mjesec dana pred porod da nosi curicu kad na kraju rodila deckica. Sto je najgore ona bas pomahnitala za rozim i okrecili zid sobe u rozo pa krecili opet pred porod, isto je bilo sa robicom, kupila je hrpu rozih stvari 😂😂😂😂😂 Al ona je jedina koju znam da su joj tako dugo krivo govorili.
Ja prizeljkujem curicu da budem iskrena, u prilog mi idu otkucaji srca na ultrazvuku (ako je to uopce istina). Za cure kazu vise od 140, a za decke manje od 140 u minuti.. pa se nadam 😂
Ali naravno, najbitnije je da su nam bebe svima zdrave ❤️❤️❤️
Što se tiče robice i ostalih potrepština ću kupovat sve neutralno, tipa zeleno, žuto, narančasto...ALI najgore je što je većina robice baš specijalizirana za određeni spol i teško je naći nešto takvo...evo, svekrva mi je danas dala robicu šta je već kupila i ima svega, od crvenog preko žutog do plavog haha
Zapravo, neću biti sigurna dokle god ne izađe van hahha jedino ako se na uzv baš onako pošteno raširi
Sortiraj odgovore
Najstariji