Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Listopad 2019. 11:20

mateja8822

Kupam ju 2 puta tjedno i stavim 2-3 kapi maslinovog ulja. Patronažna mi ju je kupala na početku još nije imala niti mjesec dana i stavila joj je šampon rekla je da mogu probati pa ako bude kakve reakcije neka prestanem . Makar sam joj nogice probala malo mazati sa dječjim uljem. Pa me zanimalo kad bi mogla koristi ulja i šampone ? Kad mi ima dosta suhu kozu

Mozes odmah od rodjenja. Na trudnickom tecaju kazu da mozes odmah kupat s bademovim ili maslinovim uljem, skupim ili jeftinim samponima, da je to nama na izbor. 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 11:24

mc_zgb

Alverdeima dobre proizvode za bebe, pa pogledajte njihove sampone.
    Meni treba pomoc, bez ideja sam sta da kuham za rucak, a da njoj ne smeta poslije. Zadnja dva dana se jako grci i muci i ja sam luda jer ne znam sto bih jela a da njoj ne smeta 😓 grozno mi ju vidjet takvu kad se muci 😭

Meni u bolnici poslje poroda donjeli za rucak mahune 😮 dan poslje donjeni brokulu i karfiol na pari skuhan 🙄 da mi moji nisu donosili hranu, gladna bi ostala. Znaci oni dojiljama donesu bez problema svo povrce sto napiruje i smeta bebama 😑

• Jeja4
    11. Listopad 2019. 11:29

Ovo malo u busi me tako prestrasilo, jucer, nocas i jutros mirna ko bubica, vec me panika pocela hvatati, sad je tek zivnula, izgleda da je i ona bila pospana ko mama 😱

mc_zgb
    11. Listopad 2019. 11:33

Noemi1

mc_zgb

Meni treba pomoc, bez ideja sam sta da kuham za rucak, a da njoj ne smeta poslije. Zadnja dva dana se jako grci i muci i ja sam luda jer ne znam sto bih jela a da njoj ne smeta 😓 grozno mi ju vidjet takvu kad se muci 😭

Meni u bolnici poslje poroda donjeli za rucak mahune 😮 dan poslje donjeni brokulu i karfiol na pari skuhan 🙄 da mi moji nisu donosili hranu, gladna bi ostala. Znaci oni dojiljama donesu bez problema svo povrce sto napiruje i smeta bebama 😑

Jooj i nama su isto tako donosili od ukiseljene paprike, zelja, karfiola. Baš sam i ja komentirala to sa cimericom kako uopće ne gledaju što nam daju, jer vjerojatno na cijelu bolnicu ide isti menu, osim ako si na nekoj dijeti. Što je grozno, ali opet s druge strane donekle i kužim. Ali onda opet te napadaju sa svih strana, nemoj jesti ovo, nemoj jesti ono, a tu ti turaju svašta. 

Frajla

mc_zgb

Ja sam prvih mjesec dana zivila na krumpiru, mesu i jabukama 😏
    Ali svejedno se mucio i prducko, tako da vjerujem da je to jednostavno takva faza 🙄

Julie
    11. Listopad 2019. 11:36

Mi koristimo Alverde baby i meni je mrak. Marin je dobio dojenačke akne po licu, nije strašno, patronažna je rekla da samo s kamilicom čistimo a šampon i je na bazi kamilice pa vidim da mu fino povlači to. Nakon toga krema sa shea maslacem ili ga namažem sa bademovim ulje tj na blazinice pa na njega, naravno lice ne mažem. Ljuštio mi se dosta prošli tjedan po rukicama sto je normalno jer je rođen 40+2 pa mu je ulje lijepo nahranilo kožu.
    Kupamo se svakih 2-3 dana od kad nam je pupak otpao.
    I nas vrišti kod presvlačenja ko da mu ne znam sto radimo i čim ga krenem oblačiti prestane. Mustrica malena 😂🙈

11. Listopad 2019. 11:38

mateja8822

Evo cure stigla i ja 😊. Kad bi bar imale neku grupu na whatsappu ili viberu da dolaze obavijesti ovako moram stalno gledati, nije bas pregledno. Ah svekrve ….znam kako je to….koliko trošite mjesečno na dohranu ?

Men je bolje ovako, ne da mi mob brnči non stop.. 4 dana imam kutiju koja dode 60 kn nisam jos nista mecala na papir koliki trosim

11. Listopad 2019. 11:43

Pikulica19     Upravo tako, ma sto neubije to samo ojaca.. Ja sam se pomirila s time da je Bog tako htio, fali mu anđelcica pa je odabrao mog anđela 😊  bas tako sreća je  stigla evo me zdere 😂😂

11. Listopad 2019. 11:44

TeBa

Jutro cure😊
    Aylaevo upravo je na tv bilo kako Zivot na vagi pocinje 19.10. u subotu u 20h, rekla si da javimo ako tko vidi 😂😂

Ee hvala tii 😊😊😘

PatyDi
    11. Listopad 2019. 11:45

Frajla

DijMar

Jutro!
    Kak se manifestiraju oni skokovi u razvoju? Jel onda traze vise za jest ili? Moram ici vidjeti kad se javljaju…
    Eeee uspjeli smo se pokakiti i uopce ga to nije mucilo jer je nocas napunio pelenu posteno, tak da se necu zamarati ako vidim da par dana nije i ako ga ne muci trbuscic 😊
    Najvise ga muci to sto puno spava i probudi se uvijek pregladan pa ga jedva presvucem jer vristi ko ludjak 😅

Super za malog pokakanca 😆
    Skokovi su otprilike 3-6-9 dana-tjedana-mjeseci
    Mogu trajati od 1 do 7 dana, pa kako su si ovi na pocetku blizu to je bas veselo razdoblje 😳
    Na pocetku se najvise skuze po tome da stalno traze jesti i cangrizavi su
    Kasnije ih obicno prati i skok u razvoju, tipa posjedanje, puzanje i sl

Aha...mislim da je onda to to jer je stalno gladan 🤣🤣🤣

11. Listopad 2019. 11:47

mateja8822

Mame čime kupate bebu? Dal stavljate kakav šampon ? Moja će sad 2 mjeseca al joj stavljam samo malo maslinovog ulja . Dal mažete bebe kakvim uljem ?

Hipp samponom, mazem s babylove uljem i lice melemom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.