Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    11. Listopad 2019. 11:55

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Frajla

Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉

Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???

Javi im se na mail, cisto da provjeris jesu podaci ok (ali tko zna hoce ti odam hadma odgovoriti)
    Vjerojatno ce ti izaci kod iduce kupovine.
    Ja sam bas nekidan dobila od jedne bake njen za poklon, kaze nek iskoristim za maloga 😁

Zalila sam se jos jucer, valjda ce bit nesto od toga 🤣🤣🤣

Ima ova neka nova fora da ih dodas na viber, nisam probala jos sta treba napraviti, ugl, dobijes kod za 15% popusta 😉, pa si mozes to sada napraviti da iskoristis za vikend, a onda rodendanski drugom prilikom

Maknula sam Viber iz xy razloga i ne mislim ga zbog Bipe vracat nisu toliko posebni kad vec ne mogu napravit ko normalni ljudi svoju app kao DM npr. ...  😏
    Nego htjela sam ti reci da sam si nasla crnu torbu i neces vjerovat- u Areni, valjda su nadopunu dobili pa sam si zamjenila.....
    Hvala ti 100 puta 🥰🤗

Frajla
    11. Listopad 2019. 12:04

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Frajla

Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉

Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???

Javi im se na mail, cisto da provjeris jesu podaci ok (ali tko zna hoce ti odam hadma odgovoriti)
    Vjerojatno ce ti izaci kod iduce kupovine.
    Ja sam bas nekidan dobila od jedne bake njen za poklon, kaze nek iskoristim za maloga 😁

Zalila sam se jos jucer, valjda ce bit nesto od toga 🤣🤣🤣

Ima ova neka nova fora da ih dodas na viber, nisam probala jos sta treba napraviti, ugl, dobijes kod za 15% popusta 😉, pa si mozes to sada napraviti da iskoristis za vikend, a onda rodendanski drugom prilikom

Maknula sam Viber iz xy razloga i ne mislim ga zbog Bipe vracat nisu toliko posebni kad vec ne mogu napravit ko normalni ljudi svoju app kao DM npr. … 😏
    Nego htjela sam ti reci da sam si nasla crnu torbu i neces vjerovat- u Areni, valjda su nadopunu dobili pa sam si zamjenila…..
    Hvala ti 100 puta 🥰🤗

Aaa super za torbu. Jesi uspjela zamjeniti ili sad imas dvije?
    Ma da, to oni dobivaju, a mozda su i u skladistu imali, kad na polici uvjek bude samo po par komada

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 12:10

Julie

Mi koristimo Alverde baby i meni je mrak. Marin je dobio dojenačke akne po licu, nije strašno, patronažna je rekla da samo s kamilicom čistimo a šampon i je na bazi kamilice pa vidim da mu fino povlači to. Nakon toga krema sa shea maslacem ili ga namažem sa bademovim ulje tj na blazinice pa na njega, naravno lice ne mažem. Ljuštio mi se dosta prošli tjedan po rukicama sto je normalno jer je rođen 40+2 pa mu je ulje lijepo nahranilo kožu.
    Kupamo se svakih 2-3 dana od kad nam je pupak otpao.
    I nas vrišti kod presvlačenja ko da mu ne znam sto radimo i čim ga krenem oblačiti prestane. Mustrica malena 😂🙈

Sto se tice presvlacenja i kupanja, ni moj ne preferira pa mu znam prebacit preko stomacica tetru. Pa se onda smiri kad je stomak pokriven. Kad ga kupam, stavim jednu tetru isto preko stomaka, pa ju polako micem da ga operem po stomaku, pa onda opet vratim dok be zavrsim kupanje. Ta tetra bude mokra skorz, ali ga fino grije pa se ne buni 😊

felicita28
    11. Listopad 2019. 12:23

Venus

Prije nego sto zaspem dok nisam zaboravila, od sutra pa do 13.10. imaju neki popusti u dm-u u City centrima ko je u Zagrebu i Splitu, -15% na baby i djecje stvari itd.

E jel zna netko sta je tocno sakroponiran cerviks, cula sam da jucer to spominje ova gin druga i ja mislila da se odnosi na to da mi je skroz skracen, sad guglam i ispada kao da “nije centriran”. I da ga nekad znaju rukama malo namjestit na porodu kad se otvaramo, wtf, uvijek neka nova sra** da izvinete 😑😑

Takav je meni nalaz bio,  sakroponiran cerviks tjedan dana prije poroda, na to nitko nije obracao paznju i kad sam dosla dva dana nakon toga na kontrolu, cerviks je bio skracen na pola clanka, na dan poroda, cerviks je nestao tako da se meni to samo ispravilo. Mislim da nemas razloga za brigu

Jules55
    11. Listopad 2019. 12:23

Ne uspjevam vas sustici🙁 mozda je bilo pitanje, da li ste kupovale putne krevetice i imate li preporuku?

LollyBB
    11. Listopad 2019. 12:24

Sinoć bila u Bipi i nisam vidjela neka ograničenja na popuste, tj.na velike pakete pelena. Jedino početno adaptirano ne ulazi, ali to nema veze s Bipom nego državom koja želi potaknuti dojenje zabranivši popuste na početnu AD. 
    Iskoristila sam i onaj viber popust pa kad se zbroji s ovih 30%, nije loše.

luce35
    11. Listopad 2019. 12:28

I ja bila u Bipi, uzela Avent izdajalicu, bila je na bipo popustu, jos 30% vikend popusta i iskoristila 15% viber popust, dobra usteda 😀

Frajla
    11. Listopad 2019. 12:28

LollyBB

Sinoć bila u Bipi i nisam vidjela neka ograničenja na popuste, tj.na velike pakete pelena. Jedino početno adaptirano ne ulazi, ali to nema veze s Bipom nego državom koja želi potaknuti dojenje zabranivši popuste na početnu AD.
    Iskoristila sam i onaj viber popust pa kad se zbroji s ovih 30%, nije loše.

Da, pre i 1 mlijeka nikada nisu na akciji
    Ali u dm-u prolazi kad bude 15% na sve 😉
    Jos tamo gdje imaju ljekarnicki  odjel imaju i Novalac 🎉 

Julie
    11. Listopad 2019. 12:30

Noemi nas se voli kupat, zaista ni riječ ne izusti, al velim mjenjanje pelena najčešće bude uz plac a presvlačenje neću ni govorit.....znaci to su decibeli samo takvi 😂🙈
    Jules evo mi smo u potrazi jer nam treba ali ne nalazim nešto pametni tj nigdje nema madrac uz to ili ako ima to nije madrac već neka ko spužva. Šrot tak da ako kaj pametni nađem javim. Cekat ću sad black feudalac popuste jer svi zaista sudjeluju u tome i bude vas dobrih popusta pa da iskoristimo.
    Lolly nisu dovoljne rode već sad i država 😂🙈 majko mila, doći ćemo na to da će nas prekršajno goniti ako ne dojmio. Srećom moje cucle šljakaju kak treba al ko će ga znat za iduću trudnoću 😂🙈

felicita28
    11. Listopad 2019. 12:34

Da li ste vec isli u setnju sa svojim mrvicama? Mi planiramo sutra u prvu setnjicu, nas troje, zovu lijepo vrijeme pa da iskoristimo. Sutra cemo taman imati 2 tjedna ❤❤ 
    Zanima me kolimo dugo ste bili u setnji ako ste.bili?
    Struka govori 10 min za prvu setnju pa postupno povecavati ali citam razne forume i zene su isle s malom djecom po 2 3 sata van. Sta mu moze.biti od svjezeg zraka osim sto moze.bolje spavati sta ne?
    Sto vi mislite o tome?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.