Jutro,
ja opet slabo spavala 🙄.
Mogla bi u Bipu danas po izdajalicu i jos par stvari ako se nije rasprodalo i bio bi red da kupim vec kad idem u centar i robicu za izlazak i tanku dekicu. To stalno odgadjam a termin ce za cas 😀
Jutreko
Odvela malog u vrtic i odma moram malo odmoriti 😏
Neznam jel to do tjedana trudnoce ili do psihe, dok sam radila bilo sve vise manje ok, a sad evo ovih par dana me sve boli, prepone, pubicna kost, leda, nist ne mogu....🤔
Aurora jako mi je zao zbog svekrive sto je tak nedokazna. Bas je nazgodna situacija....
Odoh citati zaostatke
Vidim sad ovo za bipu, ja se bas namjerila danas ici, budem svakako provjerila ovo za pelene, jer ako ne ide na njih ni ne isplati mi se voziti tamo
Ne kuzim zasto ne bi isao popuat na velika pakiranja pelena u Bipi 🤔, na njihov stranici stoji aamo ovo: Akcija traje od 10.10. - 12.10.2019. ili do isteka zaliha.
Akcijski popusti se ne zbrajaju, popust se odobrava na blagajni. Akcija se ne odnosi na zamjenska mlijeka PRE, 1 i Sensitive.
Da li vasi malci placu kad ih se presvlaci?
Znaci, nas ne da se dere nego ko da ga neko kolje…mislim da jadno.dijete ne voli biti golo ili je to normalno?
Najcesce se u pocetku ne vole presvlaciti, tj hladno im je - koliko god je u sobi toplo, oni su navikli biti na 37 stupnjeva 🙄
Pa im onda malo bude ok
Pa se nauce okretati i onda nemaju vremena za presvlacenje, bjeze s prematalice i tak
Onda skuzis nekak kako ih zabaviti, pa funkcionira neke vrijeme
Onda pocnu puzati/hodati, pa opet nemaju vremena
I tak, stalno nesto, da mami ne bude dosadno 🤪
Ne kuzim zasto ne bi isao popuat na velika pakiranja pelena u Bipi 🤔, na njihov stranici stoji aamo ovo:Akcija traje od 10.10. - 12.10.2019. ili do isteka zaliha.Akcijski popusti se ne zbrajaju, popust se odobrava na blagajni.Akcija se ne odnosi na zamjenska mlijeka PRE, 1 i Sensitive.
I velikipaket pampers 5 je na slici
Ma bude to vrijedilo milom ili silom 😂
Bacila oko na face, eno nekoj zenskoj su bas iz bipe racunali koliki je popust na pampers premium
Tako da ako nekome nije proslo poslikati racun i zaliti se njima na mail pod obavezno
Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉
Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???
Javi im se na mail, cisto da provjeris jesu podaci ok (ali tko zna hoce ti odam hadma odgovoriti)
Vjerojatno ce ti izaci kod iduce kupovine.
Ja sam bas nekidan dobila od jedne bake njen za poklon, kaze nek iskoristim za maloga 😁
Mame čime kupate bebu? Dal stavljate kakav šampon ? Moja će sad 2 mjeseca al joj stavljam samo malo maslinovog ulja . Dal mažete bebe kakvim uljem ?
Mame čime kupate bebu? Dal stavljate kakav šampon ? Moja će sad 2 mjeseca al joj stavljam samo malo maslinovog ulja . Dal mažete bebe kakvim uljem ?
Mi jos ne kupamo ali blazinicama peremo i nju umocimo u vodu gdje smk stavili malo bademovog ulja. Kad ju preperemo, onda joj kosicu, iza usiju, vrat i pazuhe samo namazemo jos malo s tim uljem. Tako nam patronazna pokazala. 😊
Mi jos ne kupamo ali blazinicama peremo i nju umocimo u vodu gdje smk stavili malo bademovog ulja. Kad ju preperemo, onda joj kosicu, iza usiju, vrat i pazuhe samo namazemo jos malo s tim uljem. Tako nam patronazna pokazala. 😊
mateja8822 koliko cesto je kupas?
Ja takoder jos koristim maslinovo ulje samo, cini mi se nekako "rano" jos za sampone i ulja
Ayla kao da ne spava nikad 😂
Ja budna vec pol sata, naspavana, al što je najbolje tek u 1 legla 🤦♀️
Vidim da su se trazile cure iz slavonije. Ja sam inače isto iz Osijeka al eto vec nekoliko godina vani.
Mene ubi vec ova neizvjesnost, svaki dan vidiš da si blize porodu a i dalje ništa. Baš sam nestrpljiva i jedva čekam da se nešto pokrene konkretno.
Nama je termin isti dan. Skroz te razumijem kako ti je. Ni da bi se nesto pokrenulo. Samo čekam da odjednom iznenadi. 😂
Kako se ti osjećaš,jel primjecujes išta drugačije ? Jel te hvataju BH kontrakcije?
Sortiraj odgovore
Najstariji