Noemi nas se voli kupat, zaista ni riječ ne izusti, al velim mjenjanje pelena najčešće bude uz plac a presvlačenje neću ni govorit…..znaci to su decibeli samo takvi 😂🙈
Jules evo mi smo u potrazi jer nam treba ali ne nalazim nešto pametni tj nigdje nema madrac uz to ili ako ima to nije madrac već neka ko spužva. Šrot tak da ako kaj pametni nađem javim. Cekat ću sad black feudalac popuste jer svi zaista sudjeluju u tome i bude vas dobrih popusta pa da iskoristimo.
Lolly nisu dovoljne rode već sad i država 😂🙈 majko mila, doći ćemo na to da će nas prekršajno goniti ako ne dojmio. Srećom moje cucle šljakaju kak treba al ko će ga znat za iduću trudnoću 😂🙈
Gdje idete na put, ako se smije znati? I koliko ce bebica biti stara? Ja jedva cekam da odemo negdje, na nas prvi izlet 💖 Samo nisam pametna s kolko mjeseci starosti je to pametna ideja 😅
Ja bi isla s 2, 3 mj na more da sam rodila u 6mj npr, u 9mj bi isla na more s bebacem 🤷 ovako nista do iduce godine. Mislim da mozes brzo ic na put, samo gledaj da ti ne bude duze od 2 sata u as jaje, to ne bi trebalo. I svakako stajat i vadit bebu van iz sjedalice, da se malo protegne 😊
Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉
Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???
Javi im se na mail, cisto da provjeris jesu podaci ok (ali tko zna hoce ti odam hadma odgovoriti)
Vjerojatno ce ti izaci kod iduce kupovine.
Ja sam bas nekidan dobila od jedne bake njen za poklon, kaze nek iskoristim za maloga 😁
Zalila sam se jos jucer, valjda ce bit nesto od toga 🤣🤣🤣
Ima ova neka nova fora da ih dodas na viber, nisam probala jos sta treba napraviti, ugl, dobijes kod za 15% popusta 😉, pa si mozes to sada napraviti da iskoristis za vikend, a onda rodendanski drugom prilikom
Maknula sam Viber iz xy razloga i ne mislim ga zbog Bipe vracat nisu toliko posebni kad vec ne mogu napravit ko normalni ljudi svoju app kao DM npr. … 😏
Nego htjela sam ti reci da sam si nasla crnu torbu i neces vjerovat- u Areni, valjda su nadopunu dobili pa sam si zamjenila…..
Hvala ti 100 puta 🥰🤗
Aaa super za torbu. Jesi uspjela zamjeniti ili sad imas dvije?
Ma da, to oni dobivaju, a mozda su i u skladistu imali, kad na polici uvjek bude samo po par komada
Ne zamjenila sam, jos racun negdje stavila i zab gdje a inace ih imam sve u jednoj kuvertici 🤦🏼♀️ ali barcode je isti pa nije bilo frke za zamjenu ipak je to njihov proizvod, a vidi da nije koristena i s etiketom je.
I ovako odkad je stupio na snagu zakon o zastiti podataka nema vise rodjendanskih popusta, vjerojatno ide ljudima koji imaju stare kartice a mene su doslovno uvjerili da stara vise ne vrijedi i otvorile mi novu tako da se tih 15% dobiva na svaku godisnjicu novo otvorene kartice... Eto misterij rijesen 😉
Hej cure…Ja imam zaostataka za citati za 5 dana🙈
Samo da javim da smo u srijedu dosle doma napokon…sve je bilo neplanski,bas zbrda zdola,ali bitno da smo doma😊 Dosli su muz i svekar po nas,muz i ja cekamo svekra ispred bolnice,a on mase rukama i dode do nas-nece auto upaliti🙈 A noviji golf,nije neka ropotarija…Na kraju s uberom doma😁
U utorak idemo na ekg i uzv srca s malenom…
Polako se uhodavamo…Ja nemam mlijeka jos,ide,ali nije jos to to. Sestre su me masirale,razbijale kvrgetine,i sad je super….malenu stavljam na ciku da povlaci,ali ne ide kad ona cica(na sesirice dojim).. Na izdajalicu uspijem izdojiiti za obrok,pa to papa uz adaptirano.. Pijem vodu kao luda,pa cemo vidjeti… Nadam se da ce krenuti potoci mlijeka😊😁😁
Nisam se javljala jer sam stvarno bila koma tamo…cim sam usla u stan,rasplakali smo se i muz i ja od srece🥰🥰 Sad ce sve biti bolje…jos samo da njene kontrole budu ok,i mojoj sreci nema kraja🤗
Ja sam se zaljubila u malenu cim je bio skin to skin,savrsena je,i svakim danom ju sve vise obozavam🥰🥰🥰 Stalno gledam slikice njene iz radaone,kak ju muz drzi s ocima punim suza🥰
Uglavnom,cestitam svima koje su rodile u meduvremenu,citam vas pa se javim. Pusee svima od nas dvije🤗😘🥰
Hihi dragaaa popij ti sebi deci piva svaki dan pa ce doc mljeko ces nam biti kao nasa Julie 🐮🐄 sto se tice mljeka.. Zelim vam sveeee najboljeee od srca i da sve bude brzo okej... Ljubite se i volite to je sada najbolje sto mozete priustiti sebi i bebici.. I da te odma sokiram nije nitko rodio u medjuvremenu to smo Ayla i ja imale dar govora pa smo sve zbunili sa brojem napisanih stranica.. Alo budes stigla procitati sve ce ti biti jasno... 🤣 Saljemo nas dvoje veliki 🤗🤗🤗🤗♥️♥️♥️♥️♥️😘😘😘😘😘😘
Mi smo imali putni krevetic i uz njega dobili samo preklopnu neku tanku dasku oblozenu s 1cm spuzve a madrac preklopni smo odvojeno uzeli od 10 cm debljine. Kvaka je bila sto se nakon par koristenja to vise nije dalo sklopiti, mehanizam otisao 🙄
Jel to ono sto se slozi oko krevetica kad se on sklopi?
To je meni sestricna rekla da ima taj kao madrac s njim, mi dosli na more, rastavim ja i sokirala se, to meni vise kao podnica 🙄
Da, to sto smo dobili uz krevetic je kao podnica, tanka daska oblozena jednako tankom spuzvom, na tome se ne moze spavati bez madraca, ali oni to deklariraju kao komplet krevetic. E pa nek svoju djecu bez madraca u to legnu 🙄
Mi smo imali putni krevetic i uz njega dobili samo preklopnu neku tanku dasku oblozenu s 1cm spuzve a madrac preklopni smo odvojeno uzeli od 10 cm debljine. Kvaka je bila sto se nakon par koristenja to vise nije dalo sklopiti, mehanizam otisao 🙄
To je meni sestricna rekla da ima taj kao madrac s njim, mi dosli na more, rastavim ja i sokirala se, to meni vise kao podnica 🙄
Pa to i je podnica 🤔
Samo da javim da smo u srijedu dosle doma napokon…sve je bilo neplanski,bas zbrda zdola,ali bitno da smo doma😊 Dosli su muz i svekar po nas,muz i ja cekamo svekra ispred bolnice,a on mase rukama i dode do nas-nece auto upaliti🙈 A noviji golf,nije neka ropotarija…Na kraju s uberom doma😁
Polako se uhodavamo…Ja nemam mlijeka jos,ide,ali nije jos to to. Sestre su me masirale,razbijale kvrgetine,i sad je super….malenu stavljam na ciku da povlaci,ali ne ide kad ona cica(na sesirice dojim).. Na izdajalicu uspijem izdojiiti za obrok,pa to papa uz adaptirano.. Pijem vodu kao luda,pa cemo vidjeti… Nadam se da ce krenuti potoci mlijeka😊😁😁
Nisam se javljala jer sam stvarno bila koma tamo…cim sam usla u stan,rasplakali smo se i muz i ja od srece🥰🥰 Sad ce sve biti bolje…jos samo da njene kontrole budu ok,i mojoj sreci nema kraja🤗
Ja sam se zaljubila u malenu cim je bio skin to skin,savrsena je,i svakim danom ju sve vise obozavam🥰🥰🥰 Stalno gledam slikice njene iz radaone,kak ju muz drzi s ocima punim suza🥰
Uglavnom,cestitam svima koje su rodile u meduvremenu,citam vas pa se javim. Pusee svima od nas dvije🤗😘🥰
Probaj si uzet hipp caj za dojilje. Neke se zene kunu u njega. Ja ga uzela, nisam primjetila uopce razliku, ali mi je baaas jako fin 😊 i dalje ga pijem 😅 a mlijeka skoro da nema 😢
Bas mi je drago da ste stigli svojoj kucici 🥰
Uzivajte sada i mazite se u miru
Drzim figa da nalazi dalje budu dobri 😘
Kako si ti inace? Kako rana? Jesi uspila sta odmoriti i doci sebi?
Pa to i je podnica 🤔
Imas na nekim putnim tu preklopnu dasku oblozenu samo materijalom/platnom i ovu kao sto smo mi imali s dodatkom spuzve koja po njima zamjenjuje madrac. Lagat cu ako kazem da je ta spuzva deblja od 1 cm, ajd nek je 1,5 cm al to nije pogodno za spavanje. Mi pitali madrac uz to i prodavacice uvjeravaju da ne treba jer vec imamo madrac unutra 🤣🤣. Kupili smo naravno extra madrac a one kolutale ocima 🙄🙄😂😂
Probaj si uzet hipp caj za dojilje. Neke se zene kunu u njega. Ja ga uzela, nisam primjetila uopce razliku, ali mi je baaas jako fin 😊 i dalje ga pijem 😅 a mlijeka skoro da nema 😢
Dobar je sok od borovnice za mljeko
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Sortiraj odgovore
Najstariji