Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    11. Listopad 2019. 12:36

Julie

Noemi nas se voli kupat, zaista ni riječ ne izusti, al velim mjenjanje pelena najčešće bude uz plac a presvlačenje neću ni govorit…..znaci to su decibeli samo takvi 😂🙈
    Jules evo mi smo u potrazi jer nam treba ali ne nalazim nešto pametni tj nigdje nema madrac uz to ili ako ima to nije madrac već neka ko spužva. Šrot tak da ako kaj pametni nađem javim. Cekat ću sad black feudalac popuste jer svi zaista sudjeluju u tome i bude vas dobrih popusta pa da iskoristimo.
    Lolly nisu dovoljne rode već sad i država 😂🙈 majko mila, doći ćemo na to da će nas prekršajno goniti ako ne dojmio. Srećom moje cucle šljakaju kak treba al ko će ga znat za iduću trudnoću 😂🙈

Gdje idete na put, ako se smije znati? I koliko ce bebica biti stara? Ja jedva cekam da odemo negdje, na nas prvi izlet 💖 Samo nisam pametna s kolko mjeseci starosti je to pametna ideja 😅

mc_zgb
    11. Listopad 2019. 12:38

felicita28

Da li ste vec isli u setnju sa svojim mrvicama? Mi planiramo sutra u prvu setnjicu, nas troje, zovu lijepo vrijeme pa da iskoristimo. Sutra cemo taman imati 2 tjedna ❤❤
    Zanima me kolimo dugo ste bili u setnji ako ste.bili?
    Struka govori 10 min za prvu setnju pa postupno povecavati ali citam razne forume i zene su isle s malom djecom po 2 3 sata van. Sta mu moze.biti od svjezeg zraka osim sto moze.bolje spavati sta ne?
    Sto vi mislite o tome?

Mi smo isli prvi put sa 10 dana, bilo je lijepo vrijeme vani. Bitno da ne puse jako. Bili smo nekih 15 minuta. Svjezi zrak je cudo. Sad cekamo opet neko ok vrijeme, poludit cu lagano doma 😅

Frajla
    11. Listopad 2019. 12:44

Julie

Noemi nas se voli kupat, zaista ni riječ ne izusti, al velim mjenjanje pelena najčešće bude uz plac a presvlačenje neću ni govorit…..znaci to su decibeli samo takvi 😂🙈
    Jules evo mi smo u potrazi jer nam treba ali ne nalazim nešto pametni tj nigdje nema madrac uz to ili ako ima to nije madrac već neka ko spužva. Šrot tak da ako kaj pametni nađem javim. Cekat ću sad black feudalac popuste jer svi zaista sudjeluju u tome i bude vas dobrih popusta pa da iskoristimo.
    Lolly nisu dovoljne rode već sad i država 😂🙈 majko mila, doći ćemo na to da će nas prekršajno goniti ako ne dojmio. Srećom moje cucle šljakaju kak treba al ko će ga znat za iduću trudnoću 😂🙈

Zasto mora biti madrac s njim? 
    Mislim, ima ih posebno za kupiti, pa se ne moras ogranicavati kod izbora krevetica (samo pripaziti na dimenzije)....
    Ali da, to su uglavnom onak sklopljene spuzve, jer normalan madrac ne mozes sloziti

luce35
    11. Listopad 2019. 13:05

Mi smo imali putni krevetic i uz njega dobili samo preklopnu neku tanku dasku oblozenu s 1cm spuzve a madrac preklopni smo odvojeno uzeli od 10 cm debljine. Kvaka je bila sto se nakon par koristenja to vise nije dalo sklopiti, mehanizam otisao 🙄

LollyBB
    11. Listopad 2019. 13:05

Julie

Julie, teška smijurija, ali neka im bude. Lov na vještice=lov na nedojilje. 

Jules55
    11. Listopad 2019. 13:09

Julie

To i ja pokušavam naći, da je madrac a ne spužva ali očito previše tražim😬😳

Frajla
    11. Listopad 2019. 13:12

luce35

Mi smo imali putni krevetic i uz njega dobili samo preklopnu neku tanku dasku oblozenu s 1cm spuzve a madrac preklopni smo odvojeno uzeli od 10 cm debljine. Kvaka je bila sto se nakon par koristenja to vise nije dalo sklopiti, mehanizam otisao 🙄

Jel to ono sto se slozi oko krevetica kad se on sklopi?
    To je meni sestricna rekla da ima taj kao madrac s njim, mi dosli na more, rastavim ja i sokirala se, to meni vise kao podnica 🙄

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 13:13

Julie

Dobro si ovo rekla da ce nas prekrsajno gonit ako ne dojimo 😂😂😂😂😂😂😂 stvarno nam je drzava u banani 😂😂

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 13:15

felicita28

Da li ste vec isli u setnju sa svojim mrvicama? Mi planiramo sutra u prvu setnjicu, nas troje, zovu lijepo vrijeme pa da iskoristimo. Sutra cemo taman imati 2 tjedna ❤❤
    Zanima me kolimo dugo ste bili u setnji ako ste.bili?
    Struka govori 10 min za prvu setnju pa postupno povecavati ali citam razne forume i zene su isle s malom djecom po 2 3 sata van. Sta mu moze.biti od svjezeg zraka osim sto moze.bolje spavati sta ne?
    Sto vi mislite o tome?

Mi smo isli nakon 2 tj, na 10ak min u prvu setnju. Bilo je taman lijepo vrijeme pa smo iskoristili 😊 kazu da je prva setnja 10-15min, pa postupno povecavas, a sad zasto to kazu, pojma nemam 😂 ali bolje spava nakon setnje, kupanja, svjezeg zraka, valjda se umori ili sto vec 😁

11. Listopad 2019. 13:18

Curkeeeee etoooo mene ja se ustala u 10 a sinoc nikako zaspati sigurno je pun mjesec.... Ugl danas sam punooo boljeee pa sam odlucila u shoping sa mamom. Mozda svratim do bipe i ja pa iskoristim popuste kad se vec zbrajaju ti popusti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.