Hej cure…Ja imam zaostataka za citati za 5 dana🙈
Samo da javim da smo u srijedu dosle doma napokon…sve je bilo neplanski,bas zbrda zdola,ali bitno da smo doma😊 Dosli su muz i svekar po nas,muz i ja cekamo svekra ispred bolnice,a on mase rukama i dode do nas-nece auto upaliti🙈 A noviji golf,nije neka ropotarija…Na kraju s uberom doma😁
U utorak idemo na ekg i uzv srca s malenom…
Polako se uhodavamo…Ja nemam mlijeka jos,ide,ali nije jos to to. Sestre su me masirale,razbijale kvrgetine,i sad je super….malenu stavljam na ciku da povlaci,ali ne ide kad ona cica(na sesirice dojim).. Na izdajalicu uspijem izdojiiti za obrok,pa to papa uz adaptirano.. Pijem vodu kao luda,pa cemo vidjeti… Nadam se da ce krenuti potoci mlijeka😊😁😁
Nisam se javljala jer sam stvarno bila koma tamo…cim sam usla u stan,rasplakali smo se i muz i ja od srece🥰🥰 Sad ce sve biti bolje…jos samo da njene kontrole budu ok,i mojoj sreci nema kraja🤗
Ja sam se zaljubila u malenu cim je bio skin to skin,savrsena je,i svakim danom ju sve vise obozavam🥰🥰🥰 Stalno gledam slikice njene iz radaone,kak ju muz drzi s ocima punim suza🥰
Uglavnom,cestitam svima koje su rodile u meduvremenu,citam vas pa se javim. Pusee svima od nas dvije🤗😘🥰
Super da ste doma 😍, uzivajte i odmaraj koliko god je moguce.
Za dojenje je meni super bio hipp caj pa pokusaj s njim a pomoci ce i da pijes dosta vode, ja sam bocu uvijek imala uza se i iza svakog podoja ili izdajanja bi se natankala 🤣🤣
Mi smo imali putni krevetic i uz njega dobili samo preklopnu neku tanku dasku oblozenu s 1cm spuzve a madrac preklopni smo odvojeno uzeli od 10 cm debljine. Kvaka je bila sto se nakon par koristenja to vise nije dalo sklopiti, mehanizam otisao 🙄
Jel to ono sto se slozi oko krevetica kad se on sklopi?
To je meni sestricna rekla da ima taj kao madrac s njim, mi dosli na more, rastavim ja i sokirala se, to meni vise kao podnica 🙄
Pa to i je podnica 🤔
Imas na nekim putnim tu preklopnu dasku oblozenu samo materijalom/platnom i ovu kao sto smo mi imali s dodatkom spuzve koja po njima zamjenjuje madrac. Lagat cu ako kazem da je ta spuzva deblja od 1 cm, ajd nek je 1,5 cm al to nije pogodno za spavanje. Mi pitali madrac uz to i prodavacice uvjeravaju da ne treba jer vec imamo madrac unutra 🤣🤣. Kupili smo naravno extra madrac a one kolutale ocima 🙄🙄😂😂
Pa ko bi lud stavio dijete na spuzvu od 2cm? 😱 stvarno su mutave prodavacice 🙄
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Sinoc sam ti rekla - kljuc u bravu i imas svoj mir
Samo da javim da smo u srijedu dosle doma napokon…sve je bilo neplanski,bas zbrda zdola,ali bitno da smo doma😊 Dosli su muz i svekar po nas,muz i ja cekamo svekra ispred bolnice,a on mase rukama i dode do nas-nece auto upaliti🙈 A noviji golf,nije neka ropotarija…Na kraju s uberom doma😁
Polako se uhodavamo…Ja nemam mlijeka jos,ide,ali nije jos to to. Sestre su me masirale,razbijale kvrgetine,i sad je super….malenu stavljam na ciku da povlaci,ali ne ide kad ona cica(na sesirice dojim).. Na izdajalicu uspijem izdojiiti za obrok,pa to papa uz adaptirano.. Pijem vodu kao luda,pa cemo vidjeti… Nadam se da ce krenuti potoci mlijeka😊😁😁
Nisam se javljala jer sam stvarno bila koma tamo…cim sam usla u stan,rasplakali smo se i muz i ja od srece🥰🥰 Sad ce sve biti bolje…jos samo da njene kontrole budu ok,i mojoj sreci nema kraja🤗
Ja sam se zaljubila u malenu cim je bio skin to skin,savrsena je,i svakim danom ju sve vise obozavam🥰🥰🥰 Stalno gledam slikice njene iz radaone,kak ju muz drzi s ocima punim suza🥰
Uglavnom,cestitam svima koje su rodile u meduvremenu,citam vas pa se javim. Pusee svima od nas dvije🤗😘🥰
Probaj si uzet hipp caj za dojilje. Neke se zene kunu u njega. Ja ga uzela, nisam primjetila uopce razliku, ali mi je baaas jako fin 😊 i dalje ga pijem 😅 a mlijeka skoro da nema 😢
Dobar je sok od borovnice za mljeko
Eto to nisam probala, Dejo probaj ti pa nam javi. Za mene je kasno. Ja sam se trudila koliko god sam mogla, ali jbg nisam bila te srece da to uspije 😕 sva sreca pa beban hoce bocicu i da fino napreduje, pa sam se skoro pomirila s tim da ne dojim. Jos uvijek mi nije ono skroz to leglo, al hoce 😊
Zene moje dobit cu zivcani, srcani i mozdani od svekrive meni njena pojava samo digne tlak
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
Sinoc sam ti rekla - kljuc u bravu i imas svoj mir
Kad bi bilo tako jednostavno 😖😖😖
Probaj si uzet hipp caj za dojilje. Neke se zene kunu u njega. Ja ga uzela, nisam primjetila uopce razliku, ali mi je baaas jako fin 😊 i dalje ga pijem 😅 a mlijeka skoro da nema 😢
Dobar je sok od borovnice za mljeko
Eto to nisam probala, Dejo probaj ti pa nam javi. Za mene je kasno. Ja sam se trudila koliko god sam mogla, ali jbg nisam bila te srece da to uspije 😕 sva sreca pa beban hoce bocicu i da fino napreduje, pa sam se skoro pomirila s tim da ne dojim. Jos uvijek mi nije ono skroz to leglo, al hoce 😊
Je je supp je provjereno, nije sve tako crno men je nekad drago da ne dojim kad vidim koliko ima privatnosti 😣
Samo hipp gledajte za dojilje, onaj za bebe je slican, ali je bas jako slab. Instant (u granulama) je meni bio presladak, pa eto tko voli slatko njega nek si uzme
Meni je i ovaj bio bas fin
https://cdn02.dm-static.com/images/mediacatalog/h4010355302588-1098946/productimage_1120x1720/1565908158000/4010355302588-1098946_org.png
Mc ma nema kod mene tajni 😂🙈 osim kad lazem ko je pojeo sve kekse, cips itd.
Idemo u Porec na vikend, 3 dana. Kupili smo na crnom jajetu ponudu u hotelu s polupansionom za 1039 kn sto je super cijena, a kumovi od malog su iz Pule pa idemo odnijeti dar od kumceta i da se malo podruzimo, da ga vide prije krstenja 😂
On ce taman napuniti mjesec dana tad.
Frajla pa ne mora biti nego sam ja mislila kako je jednostavnije bas zbog tih dimenzija da ne trazim odgovarajuci madrac. Svakako cemo to rjesiti prije zimovanja jer nam za tamo treba posto smo rentali kucu i znamo da nema putnog krevetica.
Lolly palit ce nas na lomaci nasred trga zbog sike 😂🙈
Deja sad uzivajte, koji je to osjecaj kad ides doma, ko da si u zatvoru bio 🙈
Alya uf, nazalost vi u istoj kuci pa nemas kamo pobjec 😒
Cekamo detalje 🤔 ne bi me cudilo da je upala dok si se brijala u kupaonici i rekla e tu ti je promaklo, imas tu jos par dlaka 😂
😂😂😂 Da bar to onda bi se zakrvile, dolazi i uzima nju i da ju nosi dole didu reko nemoze vracaj ju u krevet i on doso i ona brze njemu prinosi koja azdaja 😡😡😡
Sortiraj odgovore
Najstariji