Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    11. Listopad 2019. 03:09

Uh 3 sata proslo, imam jos jedno sat vremena da odspavam dok se bebolino ne probudi, tako da mislim da se odjavljujem za sad. Osim ak me ne zezne i ne probudi se dok jos ne zaspem😂 paa vam zelim lakuu nooc 😘😘

11. Listopad 2019. 03:09

Noemi1 To je luda bolnica mene srecom stavilo s nekon babom, ona mjehur podizala mslm jest me satrala s pricom 😂😂 nemaju osjecaja prema zeni ici tako napraviti boze sacuvaj

11. Listopad 2019. 03:11

Noemi1

Uh 3 sata proslo, imam jos jedno sat vremena da odspavam dok se bebolino ne probudi, tako da mislim da se odjavljujem za sad. Osim ak me ne zezne i ne probudi se dok jos ne zaspem😂 paa vam zelim lakuu nooc 😘😘

Pun je mjesec sam da znas vcrs sam ga vidla i zato sam jos uvjek budna, tako mi bilo prosli mj 🙄🙄 a beba je i zadnji put pun mj prespavala samo tako a ja nikako 😐😐 ajde laku noc 😘

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 03:11

ayla

Noemi1To je luda bolnica mene srecom stavilo s nekon babom, ona mjehur podizala mslm jest me satrala s pricom 😂😂 nemaju osjecaja prema zeni ici tako napraviti boze sacuvaj

Daa, stvarno ima debila u toj bolnici. Svakakvih prica znam. Jednoj su curi rekli, nakon sto je imala spontani, da pobacaj nije kontracepcija. Pa ee ja bi ih zatuklaa

11. Listopad 2019. 03:13

Noemi1

ayla

Noemi1To je luda bolnica mene srecom stavilo s nekon babom, ona mjehur podizala mslm jest me satrala s pricom 😂😂 nemaju osjecaja prema zeni ici tako napraviti boze sacuvaj

Daa, stvarno ima debila u toj bolnici. Svakakvih prica znam. Jednoj su curi rekli, nakon sto je imala spontani, da pobacaj nije kontracepcija. Pa ee ja bi ih zatuklaa

😲😲😲 Bi dobili iz usiju od mene 

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 03:14

ayla

Noemi1

Pun je mjesec sam da znas vcrs sam ga vidla i zato sam jos uvjek budna, tako mi bilo prosli mj 🙄🙄 a beba je i zadnji put pun mj prespavala samo tako a ja nikako 😐😐 ajde laku noc 😘

Ma ja se samo naadam da cu stic bar sat vremena 😁 inace ni ja ne mogu spavat kad je pun mjesec ali danas je bilo veselja, malisa je slabo spavao pa me izmorio 😀 noooc 😊

11. Listopad 2019. 03:18

Noemi1

ayla

Noemi1

Ma ja se samo naadam da cu stic bar sat vremena 😁 inace ni ja ne mogu spavat kad je pun mjesec ali danas je bilo veselja, malisa je slabo spavao pa me izmorio 😀 noooc 😊

Također mi je tako 😊😊 noc 😘

Julie
    11. Listopad 2019. 03:46

Ayla nekako nisam vidjela tvoju poruku vezanu za aute ugl ja ne kužim te sveKRIVE koje bi si bile frendice sa snahama, može to biti divan odnos ali definitivno su to velike razlike koje se ne podudaraju. Evo moja sveki ima 74 godine a ja 32 dakle kakvih mi zajedničkih tema možemo imati? Ne bas puno njih.
    Ona nije nametljiva i nikad nam nije banula doduše najave se i rijetko dođu ali nazovu dragog svaki dan da su u toku i to je ok. Sto se tiče toga da čuva malog mislim da su je godine pregazile i da način na koji bi ona s njim nikako se ne slaže sa mojim i zato sam onaj dan bila ko divlja zvijer. 
    A tvoja Ayla, ja mislim da je njoj dosadno pa tebe gnjavi ali srećom pa joj kažeš sto ti ide na živce a ne da trpiš.

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 04:59

Nema sovicaa 🙋

• sreca
    11. Listopad 2019. 05:40

Ayla kao da ne spava nikad 😂
    Ja budna vec pol sata, naspavana, al što je najbolje tek u 1 legla 🤦‍♀️
    Vidim da su se trazile cure iz slavonije. Ja sam inače isto iz Osijeka al eto vec nekoliko godina vani.
    Mene ubi vec ova neizvjesnost,  svaki dan vidiš da si blize porodu a i dalje ništa. Baš sam nestrpljiva i jedva čekam da se nešto pokrene konkretno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.