Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    11. Listopad 2019. 10:28

Jutro!
    Kak se manifestiraju oni skokovi u razvoju? Jel onda traze vise za jest ili? Moram ici vidjeti kad se javljaju...
    Eeee uspjeli smo se pokakiti i uopce ga to nije mucilo jer je nocas napunio pelenu posteno, tak da se necu zamarati ako vidim da par dana nije i ako ga ne muci trbuscic 😊 
    Najvise ga muci to sto puno spava i probudi se uvijek pregladan pa ga jedva presvucem jer vristi ko ludjak 😅 

• Marina111
    11. Listopad 2019. 10:32

Kupam ju 2 puta tjedno i stavim 2-3 kapi maslinovog ulja. Patronažna mi ju je kupala na početku još nije imala niti mjesec dana i stavila joj je šampon rekla je da mogu probati pa ako bude kakve reakcije neka prestanem . Makar sam joj nogice probala malo mazati sa dječjim uljem. Pa me zanimalo kad bi mogla koristi ulja i šampone ? Kad mi ima dosta suhu kozu

• TeBa
    11. Listopad 2019. 10:35

mateja8822

Kupam ju 2 puta tjedno i stavim 2-3 kapi maslinovog ulja. Patronažna mi ju je kupala na početku još nije imala niti mjesec dana i stavila joj je šampon rekla je da mogu probati pa ako bude kakve reakcije neka prestanem . Makar sam joj nogice probala malo mazati sa dječjim uljem. Pa me zanimalo kad bi mogla koristi ulja i šampone ? Kad mi ima dosta suhu kozu

Ja cu jos malo pricekati, ne znam ni koju bi marku koristila, mada je to vise manje sve isto...

• Pikulica19
    11. Listopad 2019. 10:37

Frajla

Pikulica19

Frajla

Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉

Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???

Javi im se na mail, cisto da provjeris jesu podaci ok (ali tko zna hoce ti odam hadma odgovoriti)
    Vjerojatno ce ti izaci kod iduce kupovine.
    Ja sam bas nekidan dobila od jedne bake njen za poklon, kaze nek iskoristim za maloga 😁

Zalila sam se jos jucer, valjda ce bit nesto od toga 🤣🤣🤣

Frajla
    11. Listopad 2019. 11:00

DijMar

Jutro!
    Kak se manifestiraju oni skokovi u razvoju? Jel onda traze vise za jest ili? Moram ici vidjeti kad se javljaju…
    Eeee uspjeli smo se pokakiti i uopce ga to nije mucilo jer je nocas napunio pelenu posteno, tak da se necu zamarati ako vidim da par dana nije i ako ga ne muci trbuscic 😊
    Najvise ga muci to sto puno spava i probudi se uvijek pregladan pa ga jedva presvucem jer vristi ko ludjak 😅

Super za malog pokakanca 😆
    Skokovi su otprilike 3-6-9 dana-tjedana-mjeseci
    Mogu trajati od 1 do 7 dana, pa kako su si ovi na pocetku blizu to je bas veselo razdoblje 😳
    Na pocetku se najvise skuze po tome da stalno traze jesti i cangrizavi su
    Kasnije ih obicno prati i skok u razvoju, tipa posjedanje, puzanje i sl

Frajla
    11. Listopad 2019. 11:02

Pikulica19

Frajla

Pikulica19

Frajla

Popust u bipi je od danas do sub i na tih 30% mozete jos iskoristiti rođendanski ako imate, pa ispadne 45% popusta 😉

Kome da se zalim ja nisam dobila rodjendanski onaj listic za popust a obavila sam kupnju malo nakon rodjendana???

Javi im se na mail, cisto da provjeris jesu podaci ok (ali tko zna hoce ti odam hadma odgovoriti)
    Vjerojatno ce ti izaci kod iduce kupovine.
    Ja sam bas nekidan dobila od jedne bake njen za poklon, kaze nek iskoristim za maloga 😁

Zalila sam se jos jucer, valjda ce bit nesto od toga 🤣🤣🤣

Ima ova neka nova fora da ih dodas na viber, nisam probala jos sta treba napraviti, ugl, dobijes kod za 15% popusta 😉, pa si mozes to sada napraviti da iskoristis za vikend, a onda rodendanski drugom prilikom

• Noemi1
    11. Listopad 2019. 11:05

mateja8822

Mame čime kupate bebu? Dal stavljate kakav šampon ? Moja će sad 2 mjeseca al joj stavljam samo malo maslinovog ulja . Dal mažete bebe kakvim uljem ?

Ja kupam s par kapi bademovog ulja. Imao je malo tjemenice pa sam 2x koristila mustelinu pjenu za tjemenicu, ali sad nastavljam po starom, samo bademovo ulje. Tako planiram jos neko vrijeme. Imam doma i baby sampona, ali bude mu ovako bas lijepo mekana i nahranjena koza. Ne mazem nikakvim uljem, nema potrebe. Ali imam neko Niveino baby ulje.

mc_zgb
    11. Listopad 2019. 11:16

Alverdeima dobre proizvode za bebe, pa pogledajte njihove sampone.
    Meni treba pomoc, bez ideja sam sta da kuham za rucak, a da njoj ne smeta poslije. Zadnja dva dana se jako grci i muci i ja sam luda jer ne znam sto bih jela a da njoj ne smeta 😓 grozno mi ju vidjet takvu kad se muci 😭

Frajla
    11. Listopad 2019. 11:16

Od danas do nedjelje je sajam u zapresicu. Izlaze ethereal (za druge neznam), nisu neki ogromni popusti, ali bar stedite na postarini kome je usput 🙃

Frajla
    11. Listopad 2019. 11:18

mc_zgb

Alverdeima dobre proizvode za bebe, pa pogledajte njihove sampone.
    Meni treba pomoc, bez ideja sam sta da kuham za rucak, a da njoj ne smeta poslije. Zadnja dva dana se jako grci i muci i ja sam luda jer ne znam sto bih jela a da njoj ne smeta 😓 grozno mi ju vidjet takvu kad se muci 😭

Ja sam  prvih mjesec dana zivila na krumpiru, mesu i jabukama 😏
    Ali svejedno se mucio i prducko, tako da vjerujem da je to jednostavno takva faza 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.