Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    30. Rujan 2019. 20:18

DijMar i ti ces jos malo nadam se, sta cekas? :)
    Nopobo i ja sam se bojala induciranog iako se nisam stigla pripremati puno jer sam s redovnog pregleda produzila u radaonu na porod 🤣🤣 strah te, normalno da te strah i mene je bilo ali kad krene vjeruj mi da samo zelis da izadje van sto prije...ne bi se bas slozila da je inducirani porod brzi, kod mene je trajalo 10 sati u postupno povecanje dripa par puta i dvije epiduralne.Ja nisam bila ni otvorena nit vodenjak puko, nit sluzni cep ispao ali svaka cast doktoru koji me na to poslao jer da nije, ne bi mogla ovo moje malo cudo od 4 kg i nesto izgurati van. Hvala mu do neba i nazad...nema tu pravila..
    Moj muz kad je to vidio me voli jos vise sada, ne moze se odvojiti od mene, eto jedne pozitivne stvari haha 🤣🤣🤣
    Mi se upoznajemo, uhodavamo, pokusavam dojit ali mali mi je sve bradavice raskrvario, bas jako cucla. Mlijeko jos nije pravo procurilo, samo kolostrum. Za lijevu cicu koristim sesiric jer je bradavica uvucena a desna je ok ali izgrizena...ima ko kakav savjet dobar kako da to krene bolje?

felicita28
    30. Rujan 2019. 20:21

Inace htjela sam jos pohvalit Petrovu po kojoj svi kakaju kako je odlicna bolnica. Dobri dokrori, sestre, hrana, uredenje, susretljivost, stvarno sve...i htjela sam pitati cure koje su rodile sto ste rekle za veliku nuzdu? Jer kao ne pustaju te van ako ne obavis nuzdu, a ja inace imam problema s nuzdom. Ako kazem da nisam obavila, zadrzat ce me a ne da mi se bit u bolnici radi toga, a ako kazem da sam obavila a nisam strah me da se nesto ne zakomplicira. Kako ste vi to?

PatyDi
    30. Rujan 2019. 20:23

Felicita, tvrdoglavo moje malo se ne da jos van 😅
    Kad idete doma? Kak je tebi s krvarenjem? 

30. Rujan 2019. 20:26

mc_zgb

Aylavjerujem ti to za muza, meni se srce para svaki put kad odlazi, i svaki dan kad mu kazem da moramo jos ostati znam da se isplace kad zavrsimo razgovor. Ja se isto drzim radi curke, ali pustim suzu naravno, jer ne mogu. Ali dobro, ima i puno gorih stvari, samo da mi bude dobro curka, lako cemo ostalo. Ljubav je to ❤

Pa da, cimerici je non stop neko dolazio men mrak pada na oci kad men dolazi reko netreba mi nista nit mi ko treba reko imam dorucak, rucak i veceru i kud ces bolje men je bolnicka hrana super 😂 ma da najbitnije da ona bude dobro pregrmit ces to imas nas ovdje pa samo pisi kad ti je dosadno ja sam ovdje uvijek da nisam mislim da bi poludila, jer ovi " prijatelji" njima necu ni da pisem jer nisi prijatelji.. Cujte sad ovu situaciju javi se men kolegica s posla kao di sam i bla bla jer smo se srele prosli tj kod doktorice i sad ona men pise naravno jer joj treba savjet i da se nekome izjada, a ja sam budala koja nezna odjebat i reci da mi se neslusa nekog ko sere al dobro i tu ja njoj kazem kako se necujem s nikim jer svi kao da oni nemaju vremena i da ja imam vremena dok nisam imala dijete  i dok sam bila trudna da ja samo lezim i ljenčarim a sad imam dijete pa cu i ja govoriti kako nemam vremena, a to isto je i ona rekla al ona ostala u cudu kad sam ja njoj to rekla kao kakvi su to ljudi ja citam i nevjerujem pa reko jado jadna kako mos biti jadna, ja nikom nisam nikada rekla da ima viska vremena pa svi imamo vremena za prijatelje i koji imaju dijecu il nemaju, ja imam posla kod kuce al nadem vrijeme i nisam tip e sad cu se ja ici faliti sto sam ja radila pa da me se zali, netreba men zaljenje posao se mora odraditi a i zensko sam ne cisti men niko kucu nit imam cistacicu da mi to radi, stvarno se gluposti naslusam i uglavnom zato mi je ovaj forum super neznamo se al uvijek ste tu kroz cijelu trudnocu smo bile jedna za drugu i sad kad imamo bebice opet uz sve nademo vremena jedna za, drugu men je ovo postalo kao da idem odg na por s mob 😂 ma zenske sve ste legende 😘

30. Rujan 2019. 20:29

felicita28

Inace htjela sam jos pohvalit Petrovu po kojoj svi kakaju kako je odlicna bolnica. Dobri dokrori, sestre, hrana, uredenje, susretljivost, stvarno sve…i htjela sam pitati cure koje su rodile sto ste rekle za veliku nuzdu? Jer kao ne pustaju te van ako ne obavis nuzdu, a ja inace imam problema s nuzdom. Ako kazem da nisam obavila, zadrzat ce me a ne da mi se bit u bolnici radi toga, a ako kazem da sam obavila a nisam strah me da se nesto ne zakomplicira. Kako ste vi to?

Imaju cepici, al ja sam donat i suhe sljive jer mi se nije guralo nista bome, i ovo za muza samo zbog tog jos vise postivanja sam tila svoga povesti al on bi oso kuci bojim se ja 😂😂 

LollyBB
    30. Rujan 2019. 20:32

felicita28

Inace htjela sam jos pohvalit Petrovu po kojoj svi kakaju kako je odlicna bolnica. Dobri dokrori, sestre, hrana, uredenje, susretljivost, stvarno sve…i htjela sam pitati cure koje su rodile sto ste rekle za veliku nuzdu? Jer kao ne pustaju te van ako ne obavis nuzdu, a ja inace imam problema s nuzdom. Ako kazem da nisam obavila, zadrzat ce me a ne da mi se bit u bolnici radi toga, a ako kazem da sam obavila a nisam strah me da se nesto ne zakomplicira. Kako ste vi to?

U Merkuru su mi dali tabletice da krene, a cimericu su pustili doma, iako nije imala stolicu. Dali su joj tablete na odlasku i rekli da popije doma.

30. Rujan 2019. 20:52

Ayla ajde ti kupi onaj neven i maži. Konstantno, ako ne prode kroz par dana onda maži s kremom ( vj antibiotik krema ) sto ti je dala. A tablete nemoj uopce uzet.... Samo truju s tim antibioticima, bilo tablete ili kreme ufff 🙄

felicita28
    30. Rujan 2019. 21:00

DijMar

Felicita, tvrdoglavo moje malo se ne da jos van 😅
    Kad idete doma? Kak je tebi s krvarenjem?

Ja mislim da cemo ili sutra ili u srijedu sigurno. Krvarenje je sad bolje malo, manje curi, jedino sam se nocas prepala kad sam isla na wc u gacice mi je palo ono sto se oljustilo od maternice ali u toliko.velikom komadu , velicine dvije sake sigurno da sam sestru odmah zvala al je rekla da je to ok u principu i nije cudno s obzirom da je mala gromada prosla kroz mene, bitno da nije svjeza krv...a dole se necu ni pogledati naredna 3 tjedna sigurno jer cu se prepast ili srusit ako vidim to. 
    Znaci curke, vama je vise manje proradila stolica?
    Mene je strah stavit taj cepic u guzu, ko.sto ayla kaze strah me ista vise gurnut dole haha

marinaaaa
    30. Rujan 2019. 21:02

Evo mene, nisam tipkala, odmarala sam psihički i fizički, spavala ništa. Nisam još rodila 😖  Imala sam jake bolove u leđima i pretpostavila sam da nisu trudovi ali sam išla provjeriti zašto me tako jako bole cijeli dan. Doktor mi je rekao da sam se preforsirala i da ne bi to bilo tako bolno da nisam prije trudnoće imala problema s leđima a jesam.. i kaže da ostatak trudnoće mirujem 😵 termin mi je za dva dana. Bolovi u leđima su katastrofalni, stvarno ne znam kako ću ležati na stolu kad budem rađala jer se raspadam već. Samo se nadam da će se smiriti kroz dan dva..

Julie
    30. Rujan 2019. 21:32

Felicita ja sam lagala. Znam da je glupo ali nisam htjela ostati jer mi je doktorica rekla da se kao ne ide doma do stolice i dobijes Dulcolax da pomogne. 
    Ayla tak i ja osjecam, citavu trudnocu smo sve tu jedna za drugu, strepimo, pitamo, savjetujem i slusamo. Bilo bi precool kad bi se jednom sve nasle s djecicom. Znam da ce biti nemoguce da dodu svi ali eto bilo bi fora.
    Ne mogu reci, imam te neke svoje drage ljude koji pitaju i mare, ali ovdje je ta moja ekipa koja uoravo prolszi isto sto i ja. Nekad mi bude glupo nekom pricat o bebi ko ju nema jer si mislim da davim. Tu svi pricamo o svemu i nemam taj osjecaj da se nekog davi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.