E da, moja rođakinja koja je rodila prije 4 mj, nije pristala na induc 10 dana nakon termina i rodila 2 dana kasnije prirodnim trudovima...pa sad ti znaj
Mc zao mi je da ste još u bolnici i svi tužni. Nadam se da ćete uskoro doma i družiti se u troje 🥰🧸💞
Hvala cure, mislila sam da to daju kao kroz infuziju, pa da isto duze vremena otjece. Ma eto, samo da znam da ne trebam juriti u bolnicu i sl.
Ma ne, ustekaju ti braunilu i preko nje odma ti dadu a nju dobjes za drip ili ako bude trebala infuzija, ja saž jos dobila normabel u dupence samo neznam cemu ili je to bi spasmex 🤔 pojma nemam znam da me nije bilo briga samo da sto prije zavrsi
Upravo pokupila nalaz brisa i izoliran mi streptokok agalacticae (beta hemoliticki). Taj isti mi je izoliran u urinu u 5.mj i pila klavocin i dvije urinokulture iza bile sterilne… zar ne bi trebala terapija onda na sve djelovati ☹️ Sad sam se sva iznervirala i rascmoljila… uvijek citam kako je opasno za bebe i sva se prepadnem.
Jel jos koja do vas imala to i primila onda antibiotik na porodu? I citala sam da treba par sati da djeluje infuzija antibiotika, jel tako? Znaci prema tome ne mogu cekati doma da se skrate razmaci trudova itd.vec odma trcati u bolnicu, jer ako krene brzo onda ne stignu dati na vrijeme? 😢😢
Ocito se zagubio moj post s predzadnje stranice, pa ako ima koja info da mi da, sva sam zabrinuta…
Ja sam na porodu primila antibiotik. Dok smo bili u bolnici, mali je testiran i sve je ok, nije prešlo na njega. Ne brini, puno trudnica primi antibiotik, a neke koje ni ne stignu se testirati, preventivno. Ne znam koliko mu treba da počne djelovati, ali se nemoj uzrujavati i čitati moguće posljedice, mislim da su rijetke one koje rode tako brzo da ne stigne početi djelovati.
Ja sam primila preventivno jer nisam stigla taj bris uradit zbog prijevremenog poroda. Beba je evo na kraju skupila stafilokok,al putem kože samo. Ništa strašno ali ga prate sada..pitali su me pedijatri da li sam imala ikakvu vaginalnu infekciju. Dotad nisam,bar nisam znala..
Evo i ja danas obavila bris na streptokok, ujutro cu predati uzorak pa cemo vidjet.
Zatvorena skroz, tvrdo sve, uzv kaze da je cura 2800gr. Iduci tjedan na profile pa ce me opet cackati 🙄😏
Evo nas od pedijatra. Veli da je to po njoj ok za sad, vidi da štedi nadlakticu ali da reflekse ima i da koristi sakicu i podlakticu i da je jasno biti za dva tjedna jer je još mali. Počela mu se ljuštiti koza po rukama pa sam ju pitala kaj je to, to je od jučer krenulo pa je rekla da bebe koje su nakon 40 tjedana rođene da nemaju zaštitni sloj vise.
Mc_zgb znam kako ti je, ubija to lezanje u bolnici dan je ko godina.. Jesi sama u sobi ili imas cimericu, men je lakse bilo kad imas s kim popricati i skratiti vrijeme
Imam cimericu, u dvokrevetnoj sam sobi. Vec sam dvije ispratila doma, evo dosla je i treca 😓 al dobro, kao sto kazes, lakse je, imas s.kim popricati, ali mi nekako brzo ipak prodju dani.. znas rutinu, kad dolazi vizita, obroci, posjete.. samo nam je sat vremena s tatom malo 😖
Mc_zgb znam kako ti je, ubija to lezanje u bolnici dan je ko godina.. Jesi sama u sobi ili imas cimericu, men je lakse bilo kad imas s kim popricati i skratiti vrijeme
Imam cimericu, u dvokrevetnoj sam sobi. Vec sam dvije ispratila doma, evo dosla je i treca 😓 al dobro, kao sto kazes, lakse je, imas s.kim popricati, ali mi nekako brzo ipak prodju dani.. znas rutinu, kad dolazi vizita, obroci, posjete.. samo nam je sat vremena s tatom malo 😖
Ma joj meni je to pracenje bilo najgore likusa koja je poslje mene i cimerice rodila otisla 3 dan nas dvi smo lude bile, 4 nas je bilo na odjelu jedna trudnica i nas 3 koje smo rodile pa smo sastancile non stop i sad se cujemo, da nije bilo njih ja bi na zivce obolila(al nisam daleko) ja svog nisam tila ni zvati da dolazi osim ako mi nesto treba jer mi bude samo gore pucali me hormoni pa samo placi al sam se suzdrzavala radi bebija da neosjeti moju nervozu jer bi i ona onda plakala a meni onda jos gore jer ona place.. Vizite su mi bile dosadne jer niko nista pametno nije ni govorio dodu nadrkani i nis pogledaju i samo dalje s terapijom 🙄🙄
Bila vam ja kod doktorice pogledala i veli ma da nesto se upalilo evo tebi klavocin reko a krema kakva ma evo ti i krema i sto sam saznala nista to sam i sama znala jedino sto nemogu to bez nje dignutu 😂😂
Ayla vjerujem ti to za muza, meni se srce para svaki put kad odlazi, i svaki dan kad mu kazem da moramo jos ostati znam da se isplace kad zavrsimo razgovor. Ja se isto drzim radi curke, ali pustim suzu naravno, jer ne mogu. Ali dobro, ima i puno gorih stvari, samo da mi bude dobro curka, lako cemo ostalo. Ljubav je to ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji