Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    30. Rujan 2019. 13:59

mc_zgb

ayla

Mc_zgb pa nije to ni toliko lose iskustvo, super si to sve podnijela.. I jos to brzo otvaranje ma perfekt 👌

Ma je, ja kazem sva sreca da sam se tako brzo otvarala i da ne sve brzo proslo, jer ne znam kak bi inace. 😐 Samo me jos proganja to sto imam osjecaj da sam se derala i vristala, i to mi tako nekako bed sada. Pogotovo radi onih pored mene 🤐😓 Al sam zbilja bila sva izbezumljena.. grozno

Mah, što ti ima biti bed, ni prva ni zadnja
    Al nekak si mislim, jadni i oni u rađaoni, ko da pijane luđake pokušavaju nagovoriti na suradnju , jer od te boli se čovjek skroz pogubi. Ja se svog pol ne sjećam, samo nekih scena, recimo znam dok sam hodala prema boxu da mi je pogled bio skroz zamućen, ko da sam mrtva pijana. I počela sam hiperventilirati, čujem se da loše dišem, al ne mogu se kontrolirati

PatyDi
    30. Rujan 2019. 14:00

Eeee kad sam ja danas nakon pregleda ugledala krv na ulosku i na papiru, bila sam ko curica koja je prvi put dobila m. 😅 Nakon 9 mj vidjeti krv tako...skoro sam se onesvijestila 🤮 Bas mi je doslo lose...ajmeee koja sam ja pekmezica 😳

Frajla
    30. Rujan 2019. 14:15

Možda sam stekla krivi dojam, ali čini mi se da neki misle da će im čaj pokrenuti porod....Upravo suprotno, (uz ostalo) navodno pomaže u sprječavanju prijevremenog poroda
    Evo dva članka:
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/caj-od-lista-maline-smanjuje-mucnine-i-olaksava-porod-1113
    https://www.krenizdravo.rtl.hr/prehrana/cajevi/caj-od-lista-maline-dobrobiti-i-nacin-uporabe

30. Rujan 2019. 14:16

mc_zgb

ayla

Mc_zgb pa nije to ni toliko lose iskustvo, super si to sve podnijela.. I jos to brzo otvaranje ma perfekt 👌

Ma je, ja kazem sva sreca da sam se tako brzo otvarala i da ne sve brzo proslo, jer ne znam kak bi inace. 😐 Samo me jos proganja to sto imam osjecaj da sam se derala i vristala, i to mi tako nekako bed sada. Pogotovo radi onih pored mene 🤐😓 Al sam zbilja bila sva izbezumljena.. grozno

Ma sto se sikiras i ja sam se derala kao da me kolju, al sve je to za ljude ionako je najbitnije da ste ti i beba dobro te ljude ionako nes više viditi, ja sam u malom mjestu i nije me sramota bas me briga bolilo me i ja sam od krvi i mesa i boli

Julie
    30. Rujan 2019. 14:17

Manich ja sam imala prirodno nadohvat ruke, ali usluge nisam koristila 😂🙈 tako da nije ti nista drugacije nego vecini ovdje. Sad krvarim pa opet nista i dati pravo kazem ne zamaram se uopce. Nekad zabavim dragog jer mi ga bude zao iako se ne zali, ali sam sigurna da je napet ko puška 🙈
    Frajla ja se toplo nadam da je sve ok jer bi mi srce puklo da ga tamo sad navlace i da ga to mozda ne bude boljelo. 
    Btw zvala nas je fotografkinja i sutra nam dolazi doma odraditi slikanje i bas se veselim 

Julie
    30. Rujan 2019. 14:32

Aurora87

Frajla, prvo ga je kupala patronazna a kad smo ga mi sami kupali prvi puta se ukakio😊.
    Noemi, da to je ta babuskara nadrndana…znam da ovo ruzno zvuci, ali mislim da na takvom radnom mjestu ne mozes takav biti.
    Juliee, blago vama s pupkom…ja u isto vrijeme jedva cekam da otpadne i nadam se da ce otpast kad patronazna bude prisutna😁. Mi isto idemo na kontrolu s 2 tjedna, kazu da je tako po novome…ne mogu vkerovati da je to vec u cetvrtak, a kao da sam jucer bila teudna. Nadam se da ce s rucicom biti sve ok🍀
    Dijmar, ma ti ces danas krenuti za bolnicu, al necu tvrditi hoces li do ponoci roditi😉😁🤣

Kod nas je to bilo nocas, ja ga prematam i otkopcam body i ispadne taj crni dio 🙈 ja sam se tako bojala to i dotaknut a kamoli previjati pa nam je to sve patronazna radila. Jednom sam ja mjenjala kad se popiskio samo po rubu gaze, ali morala sam to promjeniti. Ugl ruke su mi se tresle ko lude 🙈

Frajla
    30. Rujan 2019. 14:41

Kad počnete koristiti fiziološku malo češće super je uzeti ovo (trebalo bi biti u svakoj ljekarni) da ne hendlate s iglama po kući 
    https://www.mojaljekarna.hr/pomagala-za-suradljivost/7846-braun-mini-spike-za-fiziolosku-otopinu.html

mc_zgb
    30. Rujan 2019. 14:42

Drago mi je da vas ima jos koje su se derale, ja uvijek imam osjecaj da sam najglasnija bila. Al dobro, bilo, proslo, ajmo zaboravit. 😂
    Mi na zalost ostajemo jos u bolnici 😓 trombociti i dalje niski.. a ja samo hocu da njoj bude dobro i da mozemo doma tagi koji je sav jadan i tuzan sto nismo domeka jos.. uzas, srce me boli 😖

Frajla
    30. Rujan 2019. 14:50

mc_zgb

Drago mi je da vas ima jos koje su se derale, ja uvijek imam osjecaj da sam najglasnija bila. Al dobro, bilo, proslo, ajmo zaboravit. 😂
    Mi na zalost ostajemo jos u bolnici 😓 trombociti i dalje niski.. a ja samo hocu da njoj bude dobro i da mozemo doma tagi koji je sav jadan i tuzan sto nismo domeka jos.. uzas, srce me boli 😖

Šaljem pozitivne vibrice da što brže idete domeka 
    Jel joj daju što ili čekaju da se samo poboljša?

30. Rujan 2019. 14:51

mc_zgb

Ma men je najvise bilo zao cure koja je morala slusati moju deracinu 😂😂 a poslje smo se smijali kako sam se derala 😂 al me nista nije doticalo jer je mi najbitnije bilo da je gotovo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.