Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    30. Rujan 2019. 14:42

Drago mi je da vas ima jos koje su se derale, ja uvijek imam osjecaj da sam najglasnija bila. Al dobro, bilo, proslo, ajmo zaboravit. 😂
    Mi na zalost ostajemo jos u bolnici 😓 trombociti i dalje niski.. a ja samo hocu da njoj bude dobro i da mozemo doma tagi koji je sav jadan i tuzan sto nismo domeka jos.. uzas, srce me boli 😖

Frajla
    30. Rujan 2019. 14:50

mc_zgb

Drago mi je da vas ima jos koje su se derale, ja uvijek imam osjecaj da sam najglasnija bila. Al dobro, bilo, proslo, ajmo zaboravit. 😂
    Mi na zalost ostajemo jos u bolnici 😓 trombociti i dalje niski.. a ja samo hocu da njoj bude dobro i da mozemo doma tagi koji je sav jadan i tuzan sto nismo domeka jos.. uzas, srce me boli 😖

Šaljem pozitivne vibrice da što brže idete domeka 
    Jel joj daju što ili čekaju da se samo poboljša?

30. Rujan 2019. 14:51

mc_zgb

Ma men je najvise bilo zao cure koja je morala slusati moju deracinu 😂😂 a poslje smo se smijali kako sam se derala 😂 al me nista nije doticalo jer je mi najbitnije bilo da je gotovo 

mc_zgb
    30. Rujan 2019. 14:55

Frajla

mc_zgb

Šaljem pozitivne vibrice da što brže idete domeka
    Jel joj daju što ili čekaju da se samo poboljša?

Hvala tii ❤ ma nista ne daju, nit mi bas nesto previse govore, samo cekamo, a to me izludjuje.. sad sam se malo raspitala, oa skuzila da bi moglo biti od toga sto je ranije rodjena i tako mala, pa se nije sve jos "aktiviralo"/razvilo, i da treba vremena samo.. a do tad moramo tu biti 😥 mislim, to je bolje za nju naravno, ali doma je doma

30. Rujan 2019. 15:09

Mc_zgb  znam kako ti je, ubija to lezanje u bolnici dan je ko godina.. Jesi sama u sobi ili imas cimericu, men je lakse bilo kad imas s kim popricati i skratiti vrijeme 

Venus
    30. Rujan 2019. 15:10

Venus

Upravo pokupila nalaz brisa i izoliran mi streptokok agalacticae (beta hemoliticki). Taj isti mi je izoliran u urinu u 5.mj i pila klavocin i dvije urinokulture iza bile sterilne… zar ne bi trebala terapija onda na sve djelovati ☹️ Sad sam se sva iznervirala i rascmoljila… uvijek citam kako je opasno za bebe i sva se prepadnem.

Jel jos koja do vas imala to i primila onda antibiotik na porodu? I citala sam da treba par sati da djeluje infuzija antibiotika, jel tako? Znaci prema tome ne mogu cekati doma da se skrate razmaci trudova itd.vec odma trcati u bolnicu, jer ako krene brzo onda ne stignu dati na vrijeme? 😢😢

Ocito se zagubio moj post s predzadnje stranice, pa ako ima koja info da mi da, sva sam zabrinuta...

LollyBB
    30. Rujan 2019. 15:18

Venus

Venus

Upravo pokupila nalaz brisa i izoliran mi streptokok agalacticae (beta hemoliticki). Taj isti mi je izoliran u urinu u 5.mj i pila klavocin i dvije urinokulture iza bile sterilne… zar ne bi trebala terapija onda na sve djelovati ☹️ Sad sam se sva iznervirala i rascmoljila… uvijek citam kako je opasno za bebe i sva se prepadnem.

Jel jos koja do vas imala to i primila onda antibiotik na porodu? I citala sam da treba par sati da djeluje infuzija antibiotika, jel tako? Znaci prema tome ne mogu cekati doma da se skrate razmaci trudova itd.vec odma trcati u bolnicu, jer ako krene brzo onda ne stignu dati na vrijeme? 😢😢

Ocito se zagubio moj post s predzadnje stranice, pa ako ima koja info da mi da, sva sam zabrinuta…

Ja sam na porodu primila antibiotik. Dok smo bili u bolnici, mali je testiran i sve je ok, nije prešlo na njega. Ne brini, puno trudnica primi antibiotik, a neke koje ni ne stignu se testirati, preventivno. Ne znam koliko mu treba da počne djelovati, ali se nemoj uzrujavati i čitati moguće posljedice, mislim da su rijetke one koje rode tako brzo da  ne stigne početi djelovati.

nopobo
    30. Rujan 2019. 15:19

DijMar

nopobo

Došla sam vam se cure malo požaliti jer sam baš jadna. Jučer ravno 41.tjedan i na kontroli u TA, još uvijek samo prst otvorena, bez kontrakcija i ništa se ne dešava. Sutra opet na pregled s time da su mi najavili da će me vjerojatno zadržati bez obzira na stanje. Užasno se bojim induciranog poroda jer znam da su iskustva u pravilu loša i da je to najčešće mučenje :( Cijeli dan sam u komi i plačem nikako se smiriti. Stvarno sam se nadala da će se stvari do sada pokrenuti same od sebe. I ja i beba smo super i u stvari nema indikacija za indukciju, ne znam šta će mi doktor sutra reći. Ne želim bahato doći tamo i praviti se pametnija od njih a opet ne želim ni da me muče…. evo baš sam očaj živi.

Iskreno, ako je sve u redu, ja bih pricekala jos koji dan…evo, ja sam isto tu negdje i u srijedu ce mi mozda reci da dodjem u petak na inducirani, ali ja se jako premisljam oko toga jer ipak moze kroz koji dan krenuti samo od sebe 🤔

Ja se nadam sutra razumnom doktoru koji će nam dati još par dana... i mene je strah odbiti liječnički savjet pa ako me budu ipak htjeli zadržati ostat ću šta da radim...

30. Rujan 2019. 15:20

Venus

Venus

Ocito se zagubio moj post s predzadnje stranice, pa ako ima koja info da mi da, sva sam zabrinuta…

Hahaha sorry ovako ja nisam uopce radila taj bris kao da se to bas i ne radi da oni dadu bilo sve u redu nebilo, dr mi reko da ce oni meni dati antibiotik i dobila sam ga kroz spricu znaci direkt prije neg su me strpali u radaonu i sve super proslo, cimerica koja je imala taj steptokok i dobila je isto inekciju i sve super osim sto joj se naguto vode i dobio neku infekciju e sad eli do toga il nije nezz nisu joj rekli da je zbog streptokoka i da joj se to desilo putem izgona neg da jecdo plodne

LollyBB
    30. Rujan 2019. 15:22

nopobo

Julie, kad idem čitati iskustva cura s induciranim porodima slabo mi je i zaledim se a najviše zato što stvarno nemam indikacija za indukciju a i krivo mi je sam termin izračunat, koji ispada da je trebao biti čak 6 dana kasnije (28.09.) kako mi je i sam doktor u TA rekao. Sutra sam opet kod njega i iskreno se nadam njegovoj razumnosti. Nemam ništa protiv dripa i gela pri porodu ali barem nešto da mi samo krene, ili trudovi ili da mi vodenjak pukne, a ovako "na suho" (meni ni sluzni čep nije ispao) mi je baš bed.

Ako si čitala moje iskustvo, vidjela si da je potrajalo, ali ne mora biti tako. Svakako razgovaraj s doktorom sljedeći put, pitaj da ti objasni razloge za inducirani. Naravno da ne želiš ugroziti sebe ili bebu i morala bi znati zašto te šalju na inducirani. Niti jedan porod nije isti zato bolje ne paničariti. Ima i dobrih primjera. Hrabro!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI