Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Rujan 2019. 23:32

Manich

Julie

Felicita to je najbolji način i tako su nas učili na tecaju jer odmah otpusti zrak i normalno izvadiš inače potrgaju zbog vakuuma.
    Pikulica i mi smo rješili krstitke, zapravo sutra idemo kod svećenika po datum, imat ćemo u prosincu. Bit će nas do 35 ako se sjećam popisa. Obitelj i najuži prijatelji s kojima se družimo.
    Srećom imamo super svećenika koji ne drami posto se mi nismo vjenčali. To ćemo nadam se na ljeto rješiti ❤️

Hihi curkeee jesteee culeee na ljeto idemo kod Julie u svatoveeee hihi.. 🤣🤣😍😍❤️❤️❤️❤️

Nego sto, ako nas nece pozvati mi cemo se same pozvati 😊

30. Rujan 2019. 23:33

Dior cestitam i brz oporavak zelim… ❤️❤️😍 Uzivajte.. 

• Pikulica19
    30. Rujan 2019. 23:33

Dior cestitam na princezici 🥰

30. Rujan 2019. 23:39

Curke vi koje ste rodile jeste cijepile bebice za ono prvo cijepivo sto im ostaje na rukicama i sto bi mi svi trebali imati? 

30. Rujan 2019. 23:39

ayla

Manich

Julie

Felicita to je najbolji način i tako su nas učili na tecaju jer odmah otpusti zrak i normalno izvadiš inače potrgaju zbog vakuuma.
    Pikulica i mi smo rješili krstitke, zapravo sutra idemo kod svećenika po datum, imat ćemo u prosincu. Bit će nas do 35 ako se sjećam popisa. Obitelj i najuži prijatelji s kojima se družimo.
    Srećom imamo super svećenika koji ne drami posto se mi nismo vjenčali. To ćemo nadam se na ljeto rješiti ❤️

Hihi curkeee jesteee culeee na ljeto idemo kod Julie u svatoveeee hihi.. 🤣🤣😍😍❤️❤️❤️❤️

Nego sto, ako nas nece pozvati mi cemo se same pozvati 😊

Tako je.. I onako je napisala da bi bilo fora da se nadjemo ako ne sve vecina nas jednom.. Malo sale ne skodi ali zamislite da si uspijemo stvarno organizirat da se nadjemo i upoznamo sa bebacima kakav bi to show bio... Toliko razlicitih zena toliko karaktera ali zbilja smo se sve povezale ovdje i postale tako bliske.. Pomagale jedna drugoj... To je tako ljepo i posebno.. ❤️❤️❤️😘😘😘😘 I neznam dal sam ikada komentirala ali ovaj forum je zbilja super neznam kakva je situacija kod zimskih beba ili proljetnih ali kod nas je ekipa zbilja odlicna i nema vredjanja i svadjanja kao na drugim forumima..

• Noemi1
    30. Rujan 2019. 23:42

ayla

Curke vi koje ste rodile jeste cijepile bebice za ono prvo cijepivo sto im ostaje na rukicama i sto bi mi svi trebali imati?

Ja jos nisam, al.planiram s 2mj. Tad se cijepe 🙂

30. Rujan 2019. 23:44

Manich  a sto nam znaci svadati se i vrijedati meni je to jadno ici ovde preko foruma raditi, ovdje smo da bi jedna drugoj bila podrška i da si skratimo trudnicke dane a sada s bebicama, ako nam se nesta ne svida samo procitamo i preskocimo i idemo dalje 😊 nitko na ovom svijetu nije savrsen pa cak ni mi nismo savršeni al sto cemo takvi kakvi smo 😁 ja skicnem zimske i vidim da njih stvarno ima aktivnih cura a i vidi se po broju poruka stizu nas u vrlo kratkom vremenu 😆

30. Rujan 2019. 23:47

Noemi1

ayla

Ja jos nisam, al.planiram s 2mj. Tad se cijepe 🙂

Moja je vec dobila to cijepivo nakon 2tj u rukicu a drugo s 2mj 

• Kengurica
    30. Rujan 2019. 23:51

Nama na tecaju 😂😂 rekli da odmah u bolnici daju BCG osim ako ne doneses izjavu da ne dozvoljavas (to je ono sto ostaje na ruci protiv tuberkuloze).
    Ayla nekako sam znala da jesi ;) 
    Dior čestitam!

30. Rujan 2019. 23:53

Kengurica

Nama na tecaju 😂😂 rekli da odmah u bolnici daju BCG osim ako ne doneses izjavu da ne dozvoljavas (to je ono sto ostaje na ruci protiv tuberkuloze).
    Ayla nekako sam znala da jesi ;)
    Dior čestitam!

Ee to to, al njoj nema nista na ruci pa me zanima kako to, nece se valja ponovno morati cijepiti 🤔 ma sigurno po pisanju 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.