Manich kakvoj to brasno i mljeko 🥺 ja sam in the šok i kakvoj to ako se bude deralo pa svaka beba place, mada ja svojoj nedam govorim joj da je ruzna kad place i da cure ne placu 😂😂
Ja sviju razumim samo zagorce e njih tesko vatam, i ako cu se s nekim druziti duze vremena a govori drugacije ja za cas pokupim rijeci i onda kad se to sve izmisa e onda me je problem pohvatati 😂
Hahhaha ja sam zagorka po baki al da ti pravo kazem ni ja ih pola ne razmem pogotovo baku kad sa svojim gospodjama iz sela pocne na dugo i na siroko o svemu i svacemu.. Pohvatam tu i tamo ako bas slusam razgovor ali ako se maknem gotovo pogubim onda i misli i sve.. Ja ti samo kod bake kad odem onda se malo prebacim na taj njihov i tu i tamo koju rijec kazem po zagorski ali dugoooo ne boravim kod njih pa onda i ne pricam tako.. I ja sam na moru pocela hvatat istrijanski i neke rijeci sam pricala dugooo i kuci kad sam dosla.. Isto je tako i njima nas nacin govora cudan 🤣
Ja sviju razumim samo zagorce e njih tesko vatam, i ako cu se s nekim druziti duze vremena a govori drugacije ja za cas pokupim rijeci i onda kad se to sve izmisa e onda me je problem pohvatati 😂
Hahhaha ja sam zagorka po baki al da ti pravo kazem ni ja ih pola ne razmem pogotovo baku kad sa svojim gospodjama iz sela pocne na dugo i na siroko o svemu i svacemu.. Pohvatam tu i tamo ako bas slusam razgovor ali ako se maknem gotovo pogubim onda i misli i sve.. Ja ti samo kod bake kad odem onda se malo prebacim na taj njihov i tu i tamo koju rijec kazem po zagorski ali dugoooo ne boravim kod njih pa onda i ne pricam tako.. I ja sam na moru pocela hvatat istrijanski i neke rijeci sam pricala dugooo i kuci kad sam dosla.. Isto je tako i njima nas nacin govora cudan 🤣
Pa da, rijeci se brzo pokupe meni je fora slusati druge kako pricaju uzivim se u slusanje, npr meni su bosanci i srbi smijesni kako pricaju, kako sam gledala turske serije na srbskom prevodu ja pocela po srbski parlati e to je bio sou sad nestignem gledati mada imam vremena al mi se ni neda bas 😂 pa onda manje pricam
Manich kakvoj to brasno i mljeko 🥺 ja sam in the šok i kakvoj to ako se bude deralo pa svaka beba place, mada ja svojoj nedam govorim joj da je ruzna kad place i da cure ne placu 😂😂
Ti neznas za tooo? Pa sad sam ja u soku.. Daa.. Prije ti nije kao bilo ovog zamjenskog mljeka sto danas kupis sto tvoja cura papa.. Nego su ti kad su djeca bila kao gladna jer mama nema mljeka dosta onda su pravili djeci u bocicu to... Znaci malu kasiku brasna stave kao preprzit u posudu i onda to zaliju mljekom pretpostavljam kravljim mljekom koje bebe NE SMIJU konzumirat neznam koliko dugo i to sipaju u bocicu i s tim su nadohranjivali bebe.. 😱😱😱😱 Rekla meni mama i ti si to jela i sta ti fali... 😂😒 Pa to za plakanje ona valjda misli da ako djete place da nije sito sta ja znam sta je ona mislila s tim..
Ona je bas bas sa sela, cca 14km od Gračaca i to malogsela pa sumnjam da ste susjede :) Jako su mi ličani simpatični govorom. Mislim i kao ljudi, al to je pak tesko generalizirati. I LSŽ je bome prostrana i jako lijepa.

Ti neznas za tooo? Pa sad sam ja u soku.. Daa.. Prije ti nije kao bilo ovog zamjenskog mljeka sto danas kupis sto tvoja cura papa.. Nego su ti kad su djeca bila kao gladna jer mama nema mljeka dosta onda su pravili djeci u bocicu to… Znaci malu kasiku brasna stave kao preprzit u posudu i onda to zaliju mljekom pretpostavljam kravljim mljekom koje bebe NE SMIJU konzumirat neznam koliko dugo i to sipaju u bocicu i s tim su nadohranjivali bebe.. 😱😱😱😱 Rekla meni mama i ti si to jela i sta ti fali… 😂😒 Pa to za plakanje ona valjda misli da ako djete place da nije sito sta ja znam sta je ona mislila s tim..
Moja majka je nas sviju dojila koliko znam i rekla je da je njoj mljeko curilo i bilo ga na izvoz, tako da to nisam nikad cula, pa najvjerojatnije da nije lose docim si ti pila a vidis da ti nije nis.. Ma neplace dite jer je gladno moja nekad iz dosade oce samo paznju.. Jedna cura mi je rekla kako je ona svojoj dici davala dukatovo mljeko nije ovo sto ja dajem a nije dojila uopce
Ayla daaaa bosanci imaju poseban naglasak i stvarno fora ih bude slusat.. Sogor mi je bosanac i on bas fora prica imamo cak i jednu foru koju je on izvalio kad je bila prica o vockama nekim i ugl on ti pita nas : a jel nije bilo kruušaaakaaa? Ugl ta rijec je izletila iz njega tako tim razduzenim tonom i mi smo svi pali sa stolice od smjeha kak je on to pitao i od onda je to ostala neka nasa interna sala i to samo mi kuzimo i on naravno se skupa s nama zeza..
Ona je bas bas sa sela, cca 14km od Gračaca i to malogsela pa sumnjam da ste susjede :) Jako su mi ličani simpatični govorom. Mislim i kao ljudi, al to je pak tesko generalizirati. I LSŽ je bome prostrana i jako lijepa.
Nisam ni ja daleko od sela 😂 a kud ide taj cca 14km prema Gospiću ili.. Nije da se hvalim ali smo dosta druzeljubivi prihvacamo svakoga nije nam nista bitno uvijek smo za komunikaciju 😂😁 ma ja ju obozavam 😊
Ayla daaaa bosanci imaju poseban naglasak i stvarno fora ih bude slusat.. Sogor mi je bosanac i on bas fora prica imamo cak i jednu foru koju je on izvalio kad je bila prica o vockama nekim i ugl on ti pita nas : a jel nije bilo kruušaaakaaa? Ugl ta rijec je izletila iz njega tako tim razduzenim tonom i mi smo svi pali sa stolice od smjeha kak je on to pitao i od onda je to ostala neka nasa interna sala i to samo mi kuzimo i on naravno se skupa s nama zeza..
Ahahahaa legenda 😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji