U tih 14 dana sam ju imala 3 puta sto je vjerujem malo ali ni to m iznaci puno. Prvu sam imala drugi dan kak sam dosla doma odnosno peti dan od klizme.
Felicita, tvrdoglavo moje malo se ne da jos van 😅
Kad idete doma? Kak je tebi s krvarenjem?
Ja mislim da cemo ili sutra ili u srijedu sigurno. Krvarenje je sad bolje malo, manje curi, jedino sam se nocas prepala kad sam isla na wc u gacice mi je palo ono sto se oljustilo od maternice ali u toliko.velikom komadu , velicine dvije sake sigurno da sam sestru odmah zvala al je rekla da je to ok u principu i nije cudno s obzirom da je mala gromada prosla kroz mene, bitno da nije svjeza krv…a dole se necu ni pogledati naredna 3 tjedna sigurno jer cu se prepast ili srusit ako vidim to.
Znaci curke, vama je vise manje proradila stolica?
Mene je strah stavit taj cepic u guzu, ko.sto ayla kaze strah me ista vise gurnut dole haha
Za kakanje nisam pametna sto savjetovati....svima nam je najlakše i najdraze obaviti to doma, ali kao sto sama kazes, sto ako ne bude islo 🤔
Mene kad je potjeralo nije bilo hoces-neces 🙈 ko dijete sam isla valjda tri puta, odem, pa ne ide, pa se vratim, pa opet tjera 🤪
Ponjela sam si cepice bila, nisu mi trebali, al sam dala cimerici jedan. Njima nije bitno kako ce to izaci, sljive, tablete, cepici... bitno da znaju da radi i probava i izlaz kak spada 🙃
A za cicanje, bradavicu ti je sazvako jer ne hvata pravilo. Zovi sestre da ti pomognu, samo budi dosadna ako treba, da vam to krene kak treba prije nego odes kuci, jer onda ti nece imati tko pokazati.
Meni je za rane najbolje bilo drzati ih na zraku, polugola sam stalno bila 😆 dok nije proslo. I mozes si pomoci sa sesiricem i na toj drugoj da malo manje boli, samo ga nemoj predugo koristiti da se ne navikne iskljucivo na njih
Jel ima netko iz zg da je kod svog soc gin radio bris na streptokok? Zanima me jel to same nosimo negdje (kao npr sto ureoplazmu nosimo na mirogoj) ili to oni rjesavaju?
Nezaivcrio me nesto doktor zadnji put 😡🤬 pa na kraju nisam pitala. A stvarno mi je neda zezati s raznosenjem toga, ako moram sama bolje cu privatno otici 🤨
Mi smo još u bolnici. Malac je prešao iz inkubatora u topli krevetić. Nadam se do ponedjeljka kući jer sam i bolnici s ležanjem prije sve skupa evo 13ti dan. Al dobro,sad je lakše ležati kad sam rodila 🤗 ja sam super,kao da nisam prošla porod. Imala stolicu već 3 puta od petka. Bolje nego prije 😂 šavovi ne bole,osim kad malo sjedim. Ponekad osjećam kontrakcije još al sve u mjeri.
Felicita ja sam lagala. Znam da je glupo ali nisam htjela ostati jer mi je doktorica rekla da se kao ne ide doma do stolice i dobijes Dulcolax da pomogne.
Ayla tak i ja osjecam, citavu trudnocu smo sve tu jedna za drugu, strepimo, pitamo, savjetujem i slusamo. Bilo bi precool kad bi se jednom sve nasle s djecicom. Znam da ce biti nemoguce da dodu svi ali eto bilo bi fora.
Ne mogu reci, imam te neke svoje drage ljude koji pitaju i mare, ali ovdje je ta moja ekipa koja uoravo prolszi isto sto i ja. Nekad mi bude glupo nekom pricat o bebi ko ju nema jer si mislim da davim. Tu svi pricamo o svemu i nemam taj osjecaj da se nekog davi
Potpisujem sve sto je napisala Ayla kao i ti Julie... I da stvarno bi bilo ljepo kad bi se bas mogle i nac sve ili barem vecina.. . Mislim ja sam za takve akcije uvijek hihi... I nasla bi nacina da uspijem i ja doci eto iako sam dosta daleko od zg ali realno sto je daljina danas kad imas mogucnosti milion za stic tamo..
Inace htjela sam jos pohvalit Petrovu po kojoj svi kakaju kako je odlicna bolnica. Dobri dokrori, sestre, hrana, uredenje, susretljivost, stvarno sve…i htjela sam pitati cure koje su rodile sto ste rekle za veliku nuzdu? Jer kao ne pustaju te van ako ne obavis nuzdu, a ja inace imam problema s nuzdom. Ako kazem da nisam obavila, zadrzat ce me a ne da mi se bit u bolnici radi toga, a ako kazem da sam obavila a nisam strah me da se nesto ne zakomplicira. Kako ste vi to?
Ja sam slagala i doma odmah nakon kave obavila. Gle, lako se vratis u bolnicu ako se zakomplicira. Meni je to bilo u glavi 😂 al probaj sa sokom od sljiva iz dma, ili svjezim vocem ili suhim marelicama. Pij puunoo vode, da ti bude lakse.
Felicita postedi ranjenu bradavicu, pozovi svakako sestre da ti pokazu. U principu se uzme dio areole i bradavice i onako pritisnes s prstima, palac i kaziprst da mu sve to stane u usta da nema cmoktanja i sisanja koje se cuje kao cuclanje jer to boli i trga bradavice. Nemoj nikad vuc na silu bradavicu van ukoliko je vakum i sise jer to isto trga nego sa malim prstom gurnes lagano u njegov kut usana da ude zrak i da opusti i onda vadis van. Pazi na nosic da je prohodan dok papa. Nadam se da ce ti to pomoci 🤗
Aylaajde ti kupi onaj neven i maži. Konstantno, ako ne prode kroz par dana onda maži s kremom ( vj antibiotik krema ) sto ti je dala. A tablete nemoj uopce uzet…. Samo truju s tim antibioticima, bilo tablete ili kreme ufff 🙄
Ma velim ja nema koristi od doktorke samo izgubla uru vrimena cekajuci 🙄🙄 budem 😘
Felicita, tvrdoglavo moje malo se ne da jos van 😅
Kad idete doma? Kak je tebi s krvarenjem?
Ja mislim da cemo ili sutra ili u srijedu sigurno. Krvarenje je sad bolje malo, manje curi, jedino sam se nocas prepala kad sam isla na wc u gacice mi je palo ono sto se oljustilo od maternice ali u toliko.velikom komadu , velicine dvije sake sigurno da sam sestru odmah zvala al je rekla da je to ok u principu i nije cudno s obzirom da je mala gromada prosla kroz mene, bitno da nije svjeza krv…a dole se necu ni pogledati naredna 3 tjedna sigurno jer cu se prepast ili srusit ako vidim to.
Znaci curke, vama je vise manje proradila stolica?
Mene je strah stavit taj cepic u guzu, ko.sto ayla kaze strah me ista vise gurnut dole haha
Ja sam tek nekidan isla viditi to dole i nema nicega sve normalno nisam isla u detalje al dobro je 😂
Felicita ja sam lagala. Znam da je glupo ali nisam htjela ostati jer mi je doktorica rekla da se kao ne ide doma do stolice i dobijes Dulcolax da pomogne.
Ayla tak i ja osjecam, citavu trudnocu smo sve tu jedna za drugu, strepimo, pitamo, savjetujem i slusamo. Bilo bi precool kad bi se jednom sve nasle s djecicom. Znam da ce biti nemoguce da dodu svi ali eto bilo bi fora.
Ne mogu reci, imam te neke svoje drage ljude koji pitaju i mare, ali ovdje je ta moja ekipa koja uoravo prolszi isto sto i ja. Nekad mi bude glupo nekom pricat o bebi ko ju nema jer si mislim da davim. Tu svi pricamo o svemu i nemam taj osjecaj da se nekog davi
Ma ja imam frendice koje imaju dicu i opet nemam s njima tema jer sad vidim da mi jedino o poslu mozemo pricati al da budemo nacisto neda mi se s njima ni pricati, jer ne volim takve ljude 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji