Felicita to je najbolji način i tako su nas učili na tecaju jer odmah otpusti zrak i normalno izvadiš inače potrgaju zbog vakuuma.
Pikulica i mi smo rješili krstitke, zapravo sutra idemo kod svećenika po datum, imat ćemo u prosincu. Bit će nas do 35 ako se sjećam popisa. Obitelj i najuži prijatelji s kojima se družimo.
Srećom imamo super svećenika koji ne drami posto se mi nismo vjenčali. To ćemo nadam se na ljeto rješiti ❤️
Hihi curkeee jesteee culeee na ljeto idemo kod Julie u svatoveeee hihi.. 🤣🤣😍😍❤️❤️❤️❤️
Hvala cure na savjetima…probat cu sutra.cepic stavit ak skupim hrabrosti,valjda me nece to nista bolit 😥😥 a sto se ticd dojenja, stalno zovem sestre…mali uhvati bradavicu cijelu, vuce ko lud, ali mislim da je problem u tom vadenju bradavice iz usta ko sto ste tu spomenuli. On je ne da van i ja sam je trgala onda na silu, probat.cu bas ovo sa zrakom da mu pustim…al meni jos nije nadoslo pravo mlijeko, za koliko.je vama to doslo?
ja isto luftam sise, kazu sestre da je to najbolje tako..
I to mi je patronozna rekla, da nikad sisu ne vadim na silu vec prst gurnem izmedju mu usnica sastrane i prekines vakum i lakse ju pusti. Da "polupravo" mlijeko dolazi nakon 3tjedna a ono bas pravo pravo i kasnije.
I da jos najbitnija stvar u dojenju da beba nema potrebe radit vise od 30min na sisi u pocetku.... Da se trebaju napraviti stanke pa makar i po 15min pa ako hoce jos onda joj dati nakon stanke ili promjenit sisu. Treba ih stipkat be do boli i budit ako su na sisi da poprime nagon za papanje a ne da ih sisa uspavljuje jer je u pocetku bitno da bas nauce vuci mlijeko i usavrse ju....
I da jos je rekla da sve luftam i sise i dole ako budem rezana da sto prije zacijeli(tj. Da nosim spavacicu il nesto prozracno a ne se zatvorit u traperice ili tajice)

Felicita to je najbolji način i tako su nas učili na tecaju jer odmah otpusti zrak i normalno izvadiš inače potrgaju zbog vakuuma.
Pikulica i mi smo rješili krstitke, zapravo sutra idemo kod svećenika po datum, imat ćemo u prosincu. Bit će nas do 35 ako se sjećam popisa. Obitelj i najuži prijatelji s kojima se družimo.
Srećom imamo super svećenika koji ne drami posto se mi nismo vjenčali. To ćemo nadam se na ljeto rješiti ❤️
Hihi curkeee jesteee culeee na ljeto idemo kod Julie u svatoveeee hihi.. 🤣🤣😍😍❤️❤️❤️❤️
Nego sto, ako nas nece pozvati mi cemo se same pozvati 😊
Curke vi koje ste rodile jeste cijepile bebice za ono prvo cijepivo sto im ostaje na rukicama i sto bi mi svi trebali imati?
Nego sto, ako nas nece pozvati mi cemo se same pozvati 😊
Tako je.. I onako je napisala da bi bilo fora da se nadjemo ako ne sve vecina nas jednom.. Malo sale ne skodi ali zamislite da si uspijemo stvarno organizirat da se nadjemo i upoznamo sa bebacima kakav bi to show bio... Toliko razlicitih zena toliko karaktera ali zbilja smo se sve povezale ovdje i postale tako bliske.. Pomagale jedna drugoj... To je tako ljepo i posebno.. ❤️❤️❤️😘😘😘😘 I neznam dal sam ikada komentirala ali ovaj forum je zbilja super neznam kakva je situacija kod zimskih beba ili proljetnih ali kod nas je ekipa zbilja odlicna i nema vredjanja i svadjanja kao na drugim forumima..
Curke vi koje ste rodile jeste cijepile bebice za ono prvo cijepivo sto im ostaje na rukicama i sto bi mi svi trebali imati?
Ja jos nisam, al.planiram s 2mj. Tad se cijepe 🙂

Manich a sto nam znaci svadati se i vrijedati meni je to jadno ici ovde preko foruma raditi, ovdje smo da bi jedna drugoj bila podrška i da si skratimo trudnicke dane a sada s bebicama, ako nam se nesta ne svida samo procitamo i preskocimo i idemo dalje 😊 nitko na ovom svijetu nije savrsen pa cak ni mi nismo savršeni al sto cemo takvi kakvi smo 😁 ja skicnem zimske i vidim da njih stvarno ima aktivnih cura a i vidi se po broju poruka stizu nas u vrlo kratkom vremenu 😆
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji