Felicita ja sam lagala. Znam da je glupo ali nisam htjela ostati jer mi je doktorica rekla da se kao ne ide doma do stolice i dobijes Dulcolax da pomogne.
Ayla tak i ja osjecam, citavu trudnocu smo sve tu jedna za drugu, strepimo, pitamo, savjetujem i slusamo. Bilo bi precool kad bi se jednom sve nasle s djecicom. Znam da ce biti nemoguce da dodu svi ali eto bilo bi fora.
Ne mogu reci, imam te neke svoje drage ljude koji pitaju i mare, ali ovdje je ta moja ekipa koja uoravo prolszi isto sto i ja. Nekad mi bude glupo nekom pricat o bebi ko ju nema jer si mislim da davim. Tu svi pricamo o svemu i nemam taj osjecaj da se nekog davi
Ma ja imam frendice koje imaju dicu i opet nemam s njima tema jer sad vidim da mi jedino o poslu mozemo pricati al da budemo nacisto neda mi se s njima ni pricati, jer ne volim takve ljude 🙄
Zato imaš nas i s nama cakulas 😍
Felicita ja sam lagala. Znam da je glupo ali nisam htjela ostati jer mi je doktorica rekla da se kao ne ide doma do stolice i dobijes Dulcolax da pomogne.
Ayla tak i ja osjecam, citavu trudnocu smo sve tu jedna za drugu, strepimo, pitamo, savjetujem i slusamo. Bilo bi precool kad bi se jednom sve nasle s djecicom. Znam da ce biti nemoguce da dodu svi ali eto bilo bi fora.
Ne mogu reci, imam te neke svoje drage ljude koji pitaju i mare, ali ovdje je ta moja ekipa koja uoravo prolszi isto sto i ja. Nekad mi bude glupo nekom pricat o bebi ko ju nema jer si mislim da davim. Tu svi pricamo o svemu i nemam taj osjecaj da se nekog davi
Ma ja imam frendice koje imaju dicu i opet nemam s njima tema jer sad vidim da mi jedino o poslu mozemo pricati al da budemo nacisto neda mi se s njima ni pricati, jer ne volim takve ljude 🙄
Zato imaš nas i s nama cakulas 😍
Pa naravno,ako nista makar imamo tema a i vidi se po broju stranica 😂
Cestitam curkama koje su rodile 🥰
...
Meni je dns bila patronozna sestra... Kako mi je zena spaljena to dugo nisam vidjela toliku pozitivu, a ismijala sam se i to cijelih sat i pol 🤣
Dobila sam sve skoro informacije kao s tecaja sto bi imala i bas nista nije uljepšavala vec kako je i sta mogu ocekivati pogotovo nakon poroda i tih prvih 6 tjedana sto se zove i trece stanje ili kak ti babinje...
Posjetila me upravo sto nisam bila na tecaju, sto moram mirovat, da se upoznamo i da me uputi u ono sto me ceka i jos vise sto je mm kuci sada 😊
Znaci netko je upravo pisao za kolostrum i patronozna mi je rekla da ce biti do treceg tjedna tako pa tako da nema brige...
Uglavnom nisam znala da nadzor patronazne nije obavezab, ali mi se svidjelo npr sto je u kontaktu s mamom iako ima dijete od 9mj i da ce uvijek odgovoriti na nejasnoce i pitanja... Pa tako da mi drago za tu podrsku 😊
....
Ayla vec si krstitke uspjela organizirat? Svaka cast...
Kako si si organizirala popis gostiju, koga zvati a koga ne?
Evo curke da se i ja pohvalim danas je stigla moja curka 37+6. Porod je bio za pozeljeti dosla sam otvorena 5cm odmah su komentirali pa to je za radaonu a ja trudova nisam osjecala. Isla sam lagano u pripremu u 13 h sa skroz laganim trudovima ja sam mislila da su lazni. Na kraju sam 1 sat malo prodisavala trudove opet ne toliko jake da sam se odmarala između. Doktorica je probila vodenjak i tu su krenuli njih par jaci i doslo je do izgona malo me to bolilo al sve super i brzo. Nakon 3 decka stigla princeza
Evo kad se svi zalite na ljude i familiju kako vas gnjave, da se i ja nekom izjadam. Danas sam cijela jadna i zabrinuta prvo zbog tog streptokoka, kad sam procitala kako sve moze utjecat na bebu i sta sve moze bit (cak uz antibiotik) samo sam se istresirala. Volim svoje malo klupko svim srcem i cijeli dan joj pricam i mazim stomak i samo se brinem da sve bude u redu... zelim nekako sto prije da mi dodje u narucje da vise prodje i trudnoca i brige, a s druge strane neka je jos unutra da jos bolje ohaca i stekne imunitet.
Onda veceras mi moji dosli, i bas mi bilo drago, i malo prosetali i otisli na pice, i odlucila mama ostati spavati da mi pomogne malo popeglati robicu i mozda sutra da krene s nama na pregled, i na kraju cim smo usli u kucu veceras posvadjali se u roku 10min. Nes smo pricali o epiduralnoj i onda mi je ko balavici maloumnoj pocela pametovati kako se nisam jos sve raspitala u detalje, kako vrijeme ide, kao jesam smislila ocemo nac neku vezu za doktore, da porod nemoze trajati toliko i toliko, da ja sve moram isplanirati i ne muciti se dugo. Ko da zivimo u Hollywoodu i ko da ne idem rodit nego planiram vjencanje. Kako sve koje ona zna(ono ekstremno preuvelicavanje) su unaprijed dogovorili porod s doktorima, kako je nju njen doktor poradjao prije 30 god... i tako mi pametuje i nebuloze prica koje nemaju veze s vezom. Govorim ja kako je ovo Split i kako je sve lutrija, kako cu se sutra raspitat za epiduralnu i dr.stvari, da nemogu ja racunat na svoju doktoricu da me porodi kad ima svako svoj raspored i svaki dan je druga smjena doktora i osoblja. Onda ona meni da kad krenem rodit cu vidit koji su doktori u smjeni pa cemo se onda raspitat 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙄🙄😭😭 i toliko je nebuloza izgovorila da sam ja vec pocela kipit. Onda sam rekla nek mi da konkretan primjer “tko je to nesto unaprijed dogovorio i sredio”, i nabrojala joj sve rodilje koje znamo i ona i ja i naravno samo suti ko zalivena...i ja poludila, reko nemoj mi pricat pizdarije i umisljat ako nemas nijedan primjer. Onda se ona nabrijala i zvala tatu da oce doc nazad po nju, da ne ostane spavat. I tad mi je puko film i pocela sam plakat i otisla u sobu...
Cestitam curkama koje su rodile 🥰
…
Meni je dns bila patronozna sestra… Kako mi je zena spaljena to dugo nisam vidjela toliku pozitivu, a ismijala sam se i to cijelih sat i pol 🤣
Dobila sam sve skoro informacije kao s tecaja sto bi imala i bas nista nije uljepšavala vec kako je i sta mogu ocekivati pogotovo nakon poroda i tih prvih 6 tjedana sto se zove i trece stanje ili kak ti babinje…
Posjetila me upravo sto nisam bila na tecaju, sto moram mirovat, da se upoznamo i da me uputi u ono sto me ceka i jos vise sto je mm kuci sada 😊
Znaci netko je upravo pisao za kolostrum i patronozna mi je rekla da ce biti do treceg tjedna tako pa tako da nema brige…
Uglavnom nisam znala da nadzor patronazne nije obavezab, ali mi se svidjelo npr sto je u kontaktu s mamom iako ima dijete od 9mj i da ce uvijek odgovoriti na nejasnoce i pitanja… Pa tako da mi drago za tu podrsku 😊
….
Aylavec si krstitke uspjela organizirat? Svaka cast…
Kako si si organizirala popis gostiju, koga zvati a koga ne?
Ma kako sam u malom mjestu nema navale, moj caca je dobar s popom a pop neki spaljen pa bez problema samo mu rekli koji datum hocemo 🙂 i muz otiso do njega po papir da ispunimo i gotovo.. Planiramo oko 40 ljudi pozvala sam sebi bitne ljude s moje strane nas ima oko 20 tako i muz ne zelim pozivati neke da bi mi poslje prigovarali kako ovo kako ono nevalja, prijatelje nisam ni zvala jer je to samo za familiju al da mi ko od njih sto i spomene znali bi odg 😁
Evo curke da se i ja pohvalim danas je stigla moja curka 37+6. Porod je bio za pozeljeti dosla sam otvorena 5cm odmah su komentirali pa to je za radaonu a ja trudova nisam osjecala. Isla sam lagano u pripremu u 13 h sa skroz laganim trudovima ja sam mislila da su lazni. Na kraju sam 1 sat malo prodisavala trudove opet ne toliko jake da sam se odmarala između. Doktorica je probila vodenjak i tu su krenuli njih par jaci i doslo je do izgona malo me to bolilo al sve super i brzo. Nakon 3 decka stigla princeza
Cestitam ti na princezi sad uzivajte u mazenju 😘😘
Hvala cure na savjetima...probat cu sutra.cepic stavit ak skupim hrabrosti,valjda me nece to nista bolit 😥😥 a sto se ticd dojenja, stalno zovem sestre...mali uhvati bradavicu cijelu, vuce ko lud, ali mislim da je problem u tom vadenju bradavice iz usta ko sto ste tu spomenuli. On je ne da van i ja sam je trgala onda na silu, probat.cu bas ovo sa zrakom da mu pustim...al meni jos nije nadoslo pravo mlijeko, za koliko.je vama to doslo?
ja isto luftam sise, kazu sestre da je to najbolje tako..
Porod za pozeljeti, divim vam se i zavidim u isto vrijeme svima koji to tako lako obave u :) cestitam ti na curki ❤❤
Venus ajmee nemam rijeci, pa nemogu oni silom dijete izvaditi i nije to carski da se dogovara kad krene krene, tvoja majka mi nesto baca na mog cacu tak i on kad ces, sto kaze 🙄🙄 a zasto te stresi punu hormona i jos pred krajem, razumim tvoje bijes i to izbaci iz sebe pa ce ti biti lakse, s majkom razgovaraj i pojasni joj neke stvari ako se moze razgovarati pa zena je trebala bi razumjeti.. Nedaj se vise nervirati 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji