Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2019. 19:45

Drage moje ja danas od jutraaa na nogicama... Sad sam vec pomalo krepana...podigla nalaze u os i trudnicku naravno.. Bila i kod zubara sve je super zubici super cistili smo kamenac i sad sam mirna. Danas mi je dan bas bio ispunjen i vesel vecinom osim sto sam malo zalosna jer mi je prijatelj s mora bio na jedan dan ovdje i proveli smo predobro vece jucer skupa i danas je otisao i sad si nemogu pomoc svako malo cmizdrim a on se smije preko telefona i viceeeee kako sam slatka takva luda od hormona.. Stvarno ovi hormoni su cudo placem od tuge placem od srece smijeeeeem se ko luda i onda se i u tom smjehu rasplacem danas sam cudakinja i svi su mi se smijali..eto tako sam ja provela danasnji dan.. Imam pitanje za vas zenice je li koja prije ili u trudnoci koristila neke od biljnih vaginaleta? Tipa ja sam prije za prevenciju od upala ili kod vec vidljive neke upale (mislim na gljivice i bakterije) koristila vaginalete na bazi kantarion ulja i jos nekih biljkica i inace volim radije biljne preparate pa me zanima jel se to smije u trudnoci.. Jer pojavio mi se onako zuckasti iscjedak koji onako ima samo jaci miris ali nista ne svrbi i ne pece pa mislim da je to samo zato sto se stalno cistimo u trudnoci.. Pa bih probala sa tim prirodnim jer sam stvarno bila zadovoljna do sada i poslje njih se bas osjecas super jer takooo fino mirisu.. 😊😊😊👌👌👌👌

28. Ožujak 2019. 19:48

Aurora87

Julie, drago mi je da je sve ok🤗.
    Mi imamo iducu srijedu pregled kad cu biti tocno 16 tjedana pa i ja nikako docekati sad vec tu srijedu….
    Jucer sam se bas napuhala navecer i jedva zaspala jer me stomak bolio od tog silnog zraka. I bas lose spavam u zadnje vrijeme….
    Samy, Manich, busice su vam bas slatke😍. I ja se slikam od proslog tjedna redovno da vidim napredak i planiram tako do kraja. Lijepe su to uspomene.

Hihi hvalaaaa bas su nam slatke pupice svima.. Ja cu moju pocet slikat bas za uspomenu tek od 12tog tjedna jer bi se onda valjda trebao vidjeti bas pravi stomacic a ne ovo smjesno napuhano cudo.. 

Frajla
    28. Ožujak 2019. 21:10

Nemam pojma jel se smije kantarion. Znam da su cure znale kapati malo ulja cajevca na ulozak...
    Ja dolje nist ne kemijam 🙈 i ne nosim uloske
    Ali pila sam caj lista maline cijelu proslu T. Uzimala u ljekarni Suban, mislim da je 10ak kn, onak u vecici je, uzemem filter vrecice u dm/muller jer mi je ljeno to cijediti.
    Glupo bi bilo reci da sam zbog toga imala lak porod, vjeruje  da je do genetike, imam stvarno siroke bokove, ali eto, vjerujem da ni caj nije odmogao. I poslje stvarno nisam ni dugo ni obilno krvarila. Pa ako netko voli biljne cajeve mozete probati.
    Negdje sam citala da bi se u prvom tromjesecju trebala piti jedna salica, u drugom dvije i u trecem tri, al ja sam uglavnom samo jednu  ujutro umjesto kave (bila mi je zabranjena).

Julie
    29. Ožujak 2019. 08:10

Jutro svima, evo mi budni od 6, vojnicki 😊 nocas sam konacno lijepo spavala bez isijasa. Posto je petak danas mislim obaviti sve da za vikend mogu sve 4 u zrak. 

• Magica
    29. Ožujak 2019. 08:29

Bokic zenskice malo sam zabrinuta. Bila sam prije tjedan dana na ultrazvuku i vidjela se samo gastacijska vrecica. Pa sam bila juce na ultrazvuku i u toj gastacijskoj vrećici se vidijo žumanjčana vrećica bez ploda. Rekla je da za sad izgleda ok. I za tjedan dana da oped na ultrazvuk. Je to sve normalno tako? Jel se za tjedan dana moze plod pojavit? Jel se moze i desit da nebude ploda? Sva sam neka nikakva strah me dali ce sve ok bit. 

Julie
    29. Ožujak 2019. 08:32

Magica

Bokic zenskice malo sam zabrinuta. Bila sam prije tjedan dana na ultrazvuku i vidjela se samo gastacijska vrecica. Pa sam bila juce na ultrazvuku i u toj gastacijskoj vrećici se vidijožumanjčana vrećica bez ploda. Rekla je da za sad izgleda ok. I za tjedan dana da oped na ultrazvuk. Je to sve normalno tako? Jel se za tjedan dana moze plod pojavit? Jel se moze i desit da nebude ploda? Sva sam neka nikakva strah me dali ce sve ok bit.

Koliko si trudna? 

• samy_lo
    29. Ožujak 2019. 08:35

Magica

Bokic zenskice malo sam zabrinuta. Bila sam prije tjedan dana na ultrazvuku i vidjela se samo gastacijska vrecica. Pa sam bila juce na ultrazvuku i u toj gastacijskoj vrećici se vidijožumanjčana vrećica bez ploda. Rekla je da za sad izgleda ok. I za tjedan dana da oped na ultrazvuk. Je to sve normalno tako? Jel se za tjedan dana moze plod pojavit? Jel se moze i desit da nebude ploda? Sva sam neka nikakva strah me dali ce sve ok bit.

Magica,najvjerojatnije da je ovulacija kasnije bila,ako ti doktorica kaze da je ok,onda se opusti i sebi u glavu stavi da ide sve svojim tokom,koliko si sada po uzv?

• Magica
    29. Ožujak 2019. 08:37

samy_lo

Magica

Magica,najvjerojatnije da je ovulacija kasnije bila,ako ti doktorica kaze da je ok,onda se opusti i sebi u glavu stavi da ide sve svojim tokom,koliko si sada po uzv?

Kaze da je ovulacija bila malo kasnije. I kaze da je po njenom neki 4-5tjedana.a kad gleda tako bi bilo nekako od ovulacije. 

mc_zgb
    29. Ožujak 2019. 09:20

Aurora87

Jutro curke!🤗
    Eto i mene budne od pola 6, isla sam vaditi krv, kontrola tsh. Sad cemo vidjeti jesu li brazilski orascici odradili svoje. Netko je rekao da ce isto probati pa se nadam da nije uzimao vise od 2 dnevno. Naime, meni su preporucili 2 i drzala sam se toga, ali je mm pojeo 5-6 komada i bilo mu muka, a njemu nikad nije muka. I proslo sad vec nekih 2-3 tjedna od toga i jucer ja malo guglam i procitam da se ne smije pojesti vise od 4 dnevno jer su onda toksicni. Kao, u malim kolicinama su lijek a u vecim otrov. Tako da oprezno s njima.
    Manich, sto se tice tih kojekakvih biljnih preparata, ne znam sminu li se koristiti u trudnoci, ali sam na nekom forumu procitala da se moze podapirati nakon svake nuzde sa sodom bikarbonom. Iako, bolje je vidjeti s ginekologom prvo. A imam i ja zuckasti iscjedak, samo ne znam jel to od mokrace tako zato sto cesto idem na wc, ali na proslom pregledu sam isto imala i gin mi je isao gledati iscjedak i rekao je da je ok. Nista me ne pece niti svrbi.

Ja sam isto taman jučer išla vadit krv, kontrola TSH, sad se sa 5.75 spustio na 2.55. Čini mi se da je to sada ok. Ne znam jel bi bilo ok probati isto sa tim oraščićima zajedno s terapijom koju pijem? Koliko je tebi bio TSH? Baš me zanima jel ti to što pomoglo. Pratit ću objave 

• renata.koscec
    29. Ožujak 2019. 10:48

Magica

samy_lo

Magica

Kaze da je ovulacija bila malo kasnije. I kaze da je po njenom neki 4-5tjedana.a kad gleda tako bi bilo nekako od ovulacije.

Isto i mene muci/plasi. Po zm bi trebala biti trudna 7 tj a po uzv sam 4+5 i vidi se samo GV bez ploda. Idem u ponedjeljak na uzv da vidim hoce li se to dalje razvijati ili ce biti jos jedan spontani. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.