Hvala Bogu, sukrvica je stala, sad se nadam dalje pozitivnom ishodu.
Duphastone....od kad ga pijem, napuhnuta sam a od kad mi ne pojacao dozu, samo mi se spava, tlak mi je nizak (inace sam sklona visem tlaku), muka mi je i vucem se ko krepana kokos po stanu.
Ja uzimam 3x2 utrogestan vaginalno, mislim da od njega nema nuspojava ali da sam stalno pospana i nikakva jesam. Danas mi bas tezak dan
Ja idem danas na pregled nakon 3 tjedna… u strahu sam…valjda bude sve ok..Drzite fige😊
Deja kako je prosao pregled? Dali si isla dole na kontrolu ginekoloska ambulanta ili gore na odjel i dalje? Ili ides kod svog ginekologa? 😊
Hvala Bogu, sukrvica je stala, sad se nadam dalje pozitivnom ishodu.
Duphastone….od kad ga pijem, napuhnuta sam a od kad mi ne pojacao dozu, samo mi se spava, tlak mi je nizak (inace sam sklona visem tlaku), muka mi je i vucem se ko krepana kokos po stanu.
Renata to je normalno, neka bolje da ti je i tako nego da krvariš samo da sve dobro prodje, izdržati ćes sve to.
Ja sam koristila utrogestane 3x2bila sam ko žaba.
Čovjek prezivi i gore samo da dobro završi.
Drzi se draga😘😘😘😘😘😘
Cure moje drage evo mene opet.jucer sam pocela piti DUPHASTONE, dal koja ima pozitivna iskustva s tabletama?cujem da je puno pomoglo curama da ostvare trudnoce.zanima me dal je to istina, i dal je koja od vas koritstila i da je urodilo plodom?pusee 😍😍
Ja sam mpo trudnica,tako da sam ja stalno koristila Duphastone u postupcima. On je odlican,regulira ciklus,podrska zutom tijelu,cuva bebicu.. Tako da,drzim fige🤗 Sretnooo!
A svasta sam procitala pa eto...hvala ti ,i sretnooo 👶🏻👶🏻👶🏻👵🏻
Imala sam prije jako lijep pupak,iako mi je kod kuce svezan :D nekim koncem :D,ali kad sam bila trudna sa sinom iskocio je naprijed i sada je takav kakav je,ali neka je 😅
Samy lo trbusic se bas vidi, super, slatko.. i ja jedva cekam da mi krene rasti 😊
Samy lo trbusic se bas vidi, super, slatko.. i ja jedva cekam da mi krene rasti 😊
Ja imam vec jednu uspjelu trudnocu,pa obzirom da mi je tad samo rastao stomak,i koza je jako se rastegla,nema vise misica pa se ranije vidi.
Ja imam vec jednu uspjelu trudnocu,pa obzirom da mi je tad samo rastao stomak,i koza je jako se rastegla,nema vise misica pa se ranije vidi.
Da, imam i ja dvije, hvala Bogu uspjesne, ali se kod mene kasno vidi stomak, tek tamo 20 + tt..
Sortiraj odgovore
Najstariji