Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • renata.koscec
    27. Ožujak 2019. 17:15

Hvala Bogu, sukrvica je stala, sad se nadam dalje pozitivnom ishodu.
    Duphastone....od kad ga pijem, napuhnuta sam a od kad mi ne pojacao dozu, samo mi se spava, tlak mi je nizak (inace sam sklona visem tlaku), muka mi je i vucem se ko krepana kokos po stanu.

luce35
    27. Ožujak 2019. 17:36

Ja uzimam 3x2 utrogestan vaginalno, mislim da od njega nema nuspojava ali da sam stalno pospana i nikakva jesam. Danas mi bas tezak dan

• Pikulica19
    27. Ožujak 2019. 18:12

Deja1988

Ja idem danas na pregled nakon 3 tjedna… u strahu sam…valjda bude sve ok..Drzite fige😊

Deja kako je prosao pregled? Dali si isla dole na kontrolu ginekoloska ambulanta ili gore na odjel i dalje? Ili ides kod svog ginekologa? 😊

• marta07
    27. Ožujak 2019. 19:16

renata.koscec

Hvala Bogu, sukrvica je stala, sad se nadam dalje pozitivnom ishodu.
    Duphastone….od kad ga pijem, napuhnuta sam a od kad mi ne pojacao dozu, samo mi se spava, tlak mi je nizak (inace sam sklona visem tlaku), muka mi je i vucem se ko krepana kokos po stanu.

Renata to je normalno, neka bolje da ti je i tako nego da krvariš samo da sve dobro prodje, izdržati ćes sve to.
    Ja sam koristila utrogestane 3x2bila sam ko žaba.
    Čovjek prezivi i gore samo da dobro završi.
    Drzi se draga😘😘😘😘😘😘

tinika
    27. Ožujak 2019. 20:08

Deja1988

tinika

Cure moje drage evo mene opet.jucer sam pocela piti DUPHASTONE, dal koja ima pozitivna iskustva s tabletama?cujem da je puno pomoglo curama da ostvare trudnoce.zanima me dal je to istina, i dal je koja od vas koritstila i da je urodilo plodom?pusee 😍😍

Ja sam mpo trudnica,tako da sam ja stalno koristila Duphastone u postupcima. On je odlican,regulira ciklus,podrska zutom tijelu,cuva bebicu.. Tako da,drzim fige🤗 Sretnooo!

A svasta sam procitala pa eto...hvala ti ,i sretnooo 👶🏻👶🏻👶🏻👵🏻

• samy_lo
    27. Ožujak 2019. 22:18
    Evo mog stomaka sinoc slikano(14+2)
    Evo mog stomaka sinoc slikano(14+2)

• samy_lo
    27. Ožujak 2019. 22:21

Imala sam prije jako lijep pupak,iako mi je kod kuce svezan :D nekim koncem :D,ali kad sam bila trudna sa sinom iskocio je naprijed i sada je takav kakav je,ali neka je 😅

lala3
    27. Ožujak 2019. 22:40

Samy lo trbusic se bas vidi, super, slatko.. i ja jedva cekam da mi krene rasti 😊

• samy_lo
    27. Ožujak 2019. 22:55

lala3

Samy lo trbusic se bas vidi, super, slatko.. i ja jedva cekam da mi krene rasti 😊

Ja imam vec jednu uspjelu trudnocu,pa obzirom da mi je tad samo rastao stomak,i koza je jako se rastegla,nema vise misica pa se ranije vidi.

lala3
    27. Ožujak 2019. 23:00

samy_lo

lala3

Ja imam vec jednu uspjelu trudnocu,pa obzirom da mi je tad samo rastao stomak,i koza je jako se rastegla,nema vise misica pa se ranije vidi.

Da, imam i ja dvije, hvala Bogu uspjesne, ali se kod mene kasno vidi stomak, tek tamo 20 + tt.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.