Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_zgb
    28. Ožujak 2019. 09:49

Deja moja sućut.. ne mogu niti zamisliti kroz što prolaziš.. nadam se da će vrijeme zaliječiti rane 

fairy_
    28. Ožujak 2019. 12:06

Deja moja sucut 🙏

Julie
    28. Ožujak 2019. 12:25

Evo cure da vam samo javim da sam sa pregleda i da je bebica odlično, miom mi ne raste i sve je kako treba biti. Spol nije siguran pa je rekao da će to ostaviti za drugi puta 🤗

• samy_lo
    28. Ožujak 2019. 13:14

Deja zao mi je.Meni je otac umro kad aa bila trudna,i jednostavno sam rekla Bog mi uzeo njega,a dao sina,koji mi lici na njega.Tesko je,ali ne moze se iz ove koze.

• samy_lo
    28. Ožujak 2019. 13:15

Julie

Evo cure da vam samo javim da sam sa pregleda i da je bebica odlično, miom mi ne raste i sve je kako treba biti. Spol nije siguran pa je rekao da će to ostaviti za drugi puta 🤗

Julie,imas li slicicu? Posto i ja planiram sljedece sedmice ici na pregled,po zm bi trebala biti 15+5,ali sam po uzv 14+4.
    Pa cu pricekati jos koji dan 

• marta07
    28. Ožujak 2019. 13:31

Julie super,bas mi je drago 😘
    Evo samo da vam javim bila sam u hzzo nosila papire, točno informacije STA treba za komplikacije: 
    Prosjek plaće od 6 mj, kopija osobne iskaznice,kopija tekućeg računa ili izvod iz banke uglavnom vaš iban ,
    Doznake od doktora i to je to, netreba više ništa.

28. Ožujak 2019. 13:53

Deja moja sucut,prosla sam istu situaciju na pocetku trudnoce i mogu ti rec da mi je samo ova bebica davala snage da se ne raspadnem,drzi se draga😚

Julie
    28. Ožujak 2019. 15:45

samy_lo

Julie

Julie,imas li slicicu? Posto i ja planiram sljedece sedmice ici na pregled,po zm bi trebala biti 15+5,ali sam po uzv 14+4.
    Pa cu pricekati jos koji dan

Nisam ju dobila ili smo ju zametnuli, bas sam i ja gledala gdje su jer sam radila briseve i tamo smo se malo salili i Vjerujem da je on zaboravio

• Mtk39
    28. Ožujak 2019. 18:25

Deja1988

Jutro. Bila sam jucer na pregledu. Taman 5min prije nego sam usla kod doktora,zvao me tata da mi je umro brat iznenada. 33god. Tako da je pregled trajao samo minutu da vidimo da li srce i dalje kuca. Beba je dobro,ja ne znam kako cu prezivjeti ovo sve. Propisao mi je ginekolog Normabel 2mg,da mogu piti,jer su mi jucer dali u ambulanti. Bojim se za bebu od tog soka i stresa…

Deja, moja iskrena sucut, ne mogu ni zamislit kako ti je, drzi se ❤😘

Frajla
    28. Ožujak 2019. 18:54

Deja, moja sucut. Vjerujem da ti je jako tesko, ali izgurat cete bebica i ti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.