Curke da vas pitam! 🤗 Gin.mi je dao bolovanje i danas sam nosila doznake,potvrdu o placi itd. na Hzzo pa me zanima da li ce mi odmah ovaj 4.mjesec novci sjesti ili tek u 5.mj? Nisam pitala gospodje koje tamo rade to jer su izrazito neljubazne. 😣
Curke da vas pitam! 🤗 Gin.mi je dao bolovanje i danas sam nosila doznake,potvrdu o placi itd. na Hzzo pa me zanima da li ce mi odmah ovaj 4.mjesec novci sjesti ili tek u 5.mj? Nisam pitala gospodje koje tamo rade to jer su izrazito neljubazne. 😣
Sjesti ce ti u 4. mjesecu, oko 20. I tako svaki put samo nosis do 5. u mjesecu da bi ti bila isplata taj mjesec.
Sjesti ce ti u 4. mjesecu, oko 20. I tako svaki put samo nosis do 5. u mjesecu da bi ti bila isplata taj mjesec.
Super! Hvala ti😁
Curke kako se vi osjecate ovi dana? Meni se ovi dana bas ni pisati neda,jedva cekam da se vrati ljepo vrijeme bez puhanja bure,da malo u setnju idem..
Pozdrav cure, nova sam ovdje. Nasa prva beba stize krajem listopada :-) 10 tj.trudna.
I gdje predlazete traziti preporuke za ginekologe po gradovima?
Hvala
Ayla kod nas u Zagrebu je vrijeme lijepo srecom pa se moze iza i, ja sam ovaj tjedan bila po doktorima, prvo hitna pa endokrinologa pa ginekolog koji mi vodi trudnocu, zato sam jucer otisla u shopping i kupila malo robice za bebu i jos par sitnica. Polako cemo skupljati. Venus dobrodosla, u kojem si ti gradu pa ce nam lakse biti preporuciti nekog ukoliko ima nekog iz tog grada.
U Splitu sam. Za sad obavljam preglede u dr.gradu gdje sam prije zivjela, a voljela bih se naknadno prebaciti u Split. Mogu preporuke i za privatnike ili cak ako ima tko dobar i da radi porode, vazno mi je da je rijec o njeznoj i dragoj osobi, spremnoj pomoci i odg. na pitanja. :)
Venus, dobrodosla 🤗
Aurora, normalno ti je to tak.. ja sam na samom pocetku trudnoce imala TSH 5 i dok sam dosla do endokrinologa, u roku od nekih tjedan ili dva sam se spustio do 2,3 tako da sam bespotrebno panicarila, cudi me da nije skocio do 10 koliko sam se zivcirala oko svega. I endokrinologica mi je objasnila kako je to skroz normalno da na pocetku bude povisen i onda tako padne bez ikakve terapije.
Ayla kod nas u Zagrebu je vrijeme lijepo srecom pa se moze iza i, ja sam ovaj tjedan bila po doktorima, prvo hitna pa endokrinologa pa ginekolog koji mi vodi trudnocu, zato sam jucer otisla u shopping i kupila malo robice za bebu i jos par sitnica. Polako cemo skupljati. Venus dobrodosla, u kojem si ti gradu pa ce nam lakse biti preporuciti nekog ukoliko ima nekog iz tog grada.
Bas ljepo,ja jos nisam krenula s kupovinom al mi rekla rodica da ima puno robice i da ce mi dati sta me jako razveselilo da ne moram kupovati..
Hvala cure na dobrodoslici. Jos nesto sto me zanima, koliko uzv i koje testove ste radile u prvom tromjesjecju? Ja za sad samo 2 ultrazvuka sa 6 i 8 tj.
I slijedeci je s 12.tj. Pitala sam dokt.za nalaze krvi urina i ostalo i rekla mi je da pricekam jos sa tim dok prodje sezona gripe. Sad sam usla u 11.tjedan i ne bih volila propustiti neku bitnu pretragu. Nisam dobila ni trudnicku knjizicu jos. I kad obavim taj uzv u 12.tjednu mogu li onda uzeti pauzu od ultrazvuka sve do onog velikog screena u 20.tjednu?
Sortiraj odgovore
Najstariji