Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamika99
    27. Ožujak 2019. 13:05

Mamika99

Frajla

Ja sam cijelu proslu trudnocu bila na dijabetickoj dijeti i to zbog vrijednost na taste 5.2, po novom mora biti 5.0 max, pa sad ovisi koji dr je koliko strog. Savki mjesec sam nosila 4 uzorka krvi na vuk vrhovac… Al navikne se covjek
    Ugl imam dijetu koju sam dobila od njih, isto 1800 ali je objasnjeno na bodove, sto mi je skroz fora, pa si sama slozis kako zelis. Tipa hoces pojesti snitu kruha ili pola snite kruha i malo krumpira i tak. I nije bas tako malo kruha, skoro u svakom obroku je malo. Ja sam si ujutro znala kupitu prstice (male slance) za posao, onda odmah pojedem 2, a 2 kasnije jer se ima i zajutrak i dorucak
    Ako netko zelis ostavite mail, pa mogu poslati.

Tako sam i ja pronašla nešto na internetuhttp://www.poliklinika-harni.hr/Dijeta-1800-kcal.aspx taj mi je jelovnik skroz ok, iako mi se čini malo previše kruha i voća, toga malo manje unosim svakako. I gledam da je kruh integralni, iako više ne znaš ni šta je integralno a šta ne… tamo piše 50g po obroku, pa ga važem :D Meni je danas evo natašte 4.8, sat iza jela 5.7 i dva sata nakon jela 4.6, čini mi se da je to ok… Samo ću nastaviti ovako pa ću za par dana opet meriti da vidim jel stoji na istom, a sl. nedelje idem ponoviti OGTT

Može na mail: ivana.patkovic1@gmail.com, hvala puno!

Frajla
    27. Ožujak 2019. 13:45

Mamika99

Mamika99

Frajla

Ja sam cijelu proslu trudnocu bila na dijabetickoj dijeti i to zbog vrijednost na taste 5.2, po novom mora biti 5.0 max, pa sad ovisi koji dr je koliko strog. Savki mjesec sam nosila 4 uzorka krvi na vuk vrhovac… Al navikne se covjek
    Ugl imam dijetu koju sam dobila od njih, isto 1800 ali je objasnjeno na bodove, sto mi je skroz fora, pa si sama slozis kako zelis. Tipa hoces pojesti snitu kruha ili pola snite kruha i malo krumpira i tak. I nije bas tako malo kruha, skoro u svakom obroku je malo. Ja sam si ujutro znala kupitu prstice (male slance) za posao, onda odmah pojedem 2, a 2 kasnije jer se ima i zajutrak i dorucak
    Ako netko zelis ostavite mail, pa mogu poslati.

Tako sam i ja pronašla nešto na internetuhttp://www.poliklinika-harni.hr/Dijeta-1800-kcal.aspx taj mi je jelovnik skroz ok, iako mi se čini malo previše kruha i voća, toga malo manje unosim svakako. I gledam da je kruh integralni, iako više ne znaš ni šta je integralno a šta ne… tamo piše 50g po obroku, pa ga važem :D Meni je danas evo natašte 4.8, sat iza jela 5.7 i dva sata nakon jela 4.6, čini mi se da je to ok… Samo ću nastaviti ovako pa ću za par dana opet meriti da vidim jel stoji na istom, a sl. nedelje idem ponoviti OGTT

Može na mail: ivana.patkovic1@gmail.com, hvala puno!

Poslano
    Drzali su nam predavanje jedan dan, pa sam malo i napisala od onog sto su rekli

Angelina
    27. Ožujak 2019. 13:53

Julie, još mi samo reci da ćeš roditi u Merkuru i bit će to super zanimljivo

felicita28, eee točno znam taj osjećaj

Curke, kakvi su vaši trbusi? Ja sam u zadnja 2 tjedna opsjednuta trbusima a pošto se gledam svaki dan, naravno da više ne primjećujem nikakvu promjenu

Frajla
    27. Ožujak 2019. 14:08

Angelina

Julie, još mi samo reci da ćeš roditi u Merkuru i bit će to super zanimljivo felicita28, eee točno znam taj osjećaj

Curke, kakvi su vaši trbusi? Ja sam u zadnja 2 tjedna opsjednuta trbusima a pošto se gledam svaki dan, naravno da više ne primjećujem nikakvu promjenu

Ja imam trbuh, al ne jos trudnicki 🤣
    U prosloj T sam se slikala svaki tjedan od kad je poceo rasti, uglavnom u tajicama i nekoj tuniki uz tijeli i onda sam isto tako stalno usporedivala jel narastao ili nije. Al kad bi pogledala od 2-3 tjedna prije bas bi se kuzilo. I ljepo je imati te slike kasnije za uspomenu

felicita28
    27. Ožujak 2019. 14:30

Da ja se isto slikam ne na tjednoj bazi ali na mjesecnoj kao svaki mjesec i onda cu to imat negdje spremljeno za uspomenu

27. Ožujak 2019. 14:40

Heeej zeniceee... Ja neznam od cega ali ja sam svako vece i jutro ovako napuhnuta.. Legica me zeza kaze pa ti vec imas stomak. Joook reko suti pa rano je jos da se to vidiii al eto ja se napusem tako bez nekih bolova ili nesto samo se napusem.. Mozda od duphastona? Saljem vam sliku da se smijete.. Hahaha cudno mi je to s obzirom da sam danas usla u 9 tjedan . 

Napuhanko 😒👣❤️😊
    Napuhanko 😒👣❤️😊
    Julie
    27. Ožujak 2019. 15:07

Angelina

Julie, još mi samo reci da ćeš roditi u Merkuru i bit će to super zanimljivo felicita28, eee točno znam taj osjećaj

Budem, znas kako se kaze jedna lasta ne cini proljece. To je cak i drugi odjel od onoga gdje se ide radati. Ugl ja sam kod prof Matijevica i ako si mozda citala ranije postove pisala sam o njemu dosta, vrijedi zlata taj covjek tako od njega ni makac  😂 inace tamo je puno dobrog osoblja tak da ovo cu zanemariti samo jer svaka bolnica ima jednu takvu osobu. 

Angelina
    27. Ožujak 2019. 15:34

Da, to je baš super ideja sa slikama, ja isto planiram pa nikako započeti
    Manich, nisam nikad to pila, ali da, koliko znam Duphastoni napuhuju
    Julie, ma kažem zato jer i ja planiram u Merkur, pa ono, možda se stvarno i sretnemo negdje ma bitno je samo da mi to izguramo onako kako treba do kraja i da sve bude u redu, a ta 2,3,4 dana što moramo tamo izdržati.. meni je osobno skroz nebitno

Julie
    27. Ožujak 2019. 15:59

Angelina

Da, to je baš super ideja sa slikama, ja isto planiram pa nikako započeti Manich, nisam nikad to pila, ali da, koliko znam Duphastoni napuhuju
    Julie, ma kažem zato jer i ja planiram u Merkur, pa ono, možda se stvarno i sretnemo negdje ma bitno je samo da mi to izguramo onako kako treba do kraja i da sve bude u redu, a ta 2,3,4 dana što moramo tamo izdržati.. meni je osobno skroz nebitno

Ako zaista budemo potrazi cemo se i družiti tih par dana 😊

luce35
    27. Ožujak 2019. 16:00

Manich

Heeej zeniceee… Ja neznam od cega ali ja sam svako vece i jutro ovako napuhnuta.. Legica me zeza kaze pa ti vec imas stomak. Joook reko suti pa rano je jos da se to vidiii al eto ja se napusem tako bez nekih bolova ili nesto samo se napusem.. Mozda od duphastona? Saljem vam sliku da se smijete.. Hahaha cudno mi je to s obzirom da sam danas usla u 9 tjedan .

Ajd nisi jedina napuhana, meni najvise navecer bude napuhan, osjecam se ko balon, samo sto ne poletim 🤣🤣.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.