Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    27. Ožujak 2019. 23:30

lala3

samy_lo

lala3

Samy lo trbusic se bas vidi, super, slatko.. i ja jedva cekam da mi krene rasti 😊

Ja imam vec jednu uspjelu trudnocu,pa obzirom da mi je tad samo rastao stomak,i koza je jako se rastegla,nema vise misica pa se ranije vidi.

Da, imam i ja dvije, hvala Bogu uspjesne, ali se kod mene kasno vidi stomak, tek tamo 20 + tt..

Mozda si ti mrsavica.Meni poslije poroda cim se krenem debljati sve na stomak ode.Kako sam zatrudnila udebljala sam se 1 kg.Nadam se da se i necu bas puno debljati,jer sam i ovako sebi teska 

Julie
    28. Ožujak 2019. 06:55

Deja1988

Jutro. Bila sam jucer na pregledu. Taman 5min prije nego sam usla kod doktora,zvao me tata da mi je umro brat iznenada. 33god. Tako da je pregled trajao samo minutu da vidimo da li srce i dalje kuca. Beba je dobro,ja ne znam kako cu prezivjeti ovo sve. Propisao mi je ginekolog Normabel 2mg,da mogu piti,jer su mi jucer dali u ambulanti. Bojim se za bebu od tog soka i stresa…

Deja primi moju sućut, čitav dan sam mislila na tebe, jel sve ok, sto je bilo, danas ujutro opet. Ne znam sto da ti kažem da te utješim ili smirim. Pij tablete i ako možeš spavaj. Grozno. Jako mi je zao. Nadam se da će sve biti uredu s bebicom. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

felicita28
    28. Ožujak 2019. 07:31

Deja, zao mi je..moja sucut...to nisu vijesti kakve bi ljudi trebali cuti, a jos manje trudnice. Normabel mozes popit on ce te smiriti a vjeruj da on ima manje stete nego da ne spavas i budes u velikom stresu. Probaj odspavati i misli na svoju bebicu koju trebas donijeti na ovaj svijet ❤

luce35
    28. Ožujak 2019. 07:48

Deja moja sucut 😢, ne znam sto bi ti rekla za utjehu jer to je strasno uvijek za prozivjet a kamoli u trudnoci. Pij normabel slobodno, ne znam kakvi su obicaji tu gdje zivis al pokusaj se maksimalno izolirat svih susreta, primanja sucuti doma jer to je stres samo takav. Drzi se 

• Pikulica19
    28. Ožujak 2019. 07:59

Deja1988

Jutro. Bila sam jucer na pregledu. Taman 5min prije nego sam usla kod doktora,zvao me tata da mi je umro brat iznenada. 33god. Tako da je pregled trajao samo minutu da vidimo da li srce i dalje kuca. Beba je dobro,ja ne znam kako cu prezivjeti ovo sve. Propisao mi je ginekolog Normabel 2mg,da mogu piti,jer su mi jucer dali u ambulanti. Bojim se za bebu od tog soka i stresa…

Moja sucut Deja 🙏
    Vjeruj mi znam da si dugo zeljela bebu ali jedna je dusa otisla a ti si drugoj dusi podarila zivot i popij si Normabele odspavaj si, mi zene se ko Felix uzdizemo koliko god nas dijelovi zivota uniste. Cuvaj srceko malo u sebi jer bi to i tvoj brat sigurno zelio i rekao ti.
    Budi nam jaka 😘
    U molitvi si mi da dobijes snage za sve 🥰

• marta07
    28. Ožujak 2019. 08:00

Deja moja sućut, znam da naše riječi ne mogu ti puno pomoći. Draga naša 😘 drzi nam se 😘😘😘😘😘😘😘😘

• renata.koscec
    28. Ožujak 2019. 08:53

Deja1988

Deja1988

Deja1988

Moja sucut Dejo.
    Drzi se, znam da nije isto, meni je svekar umro dok sam bila trudna a bolovao je od raka tako da sam se dosta nasekirala tada. Pij normabel, isplaci se dobro i koliko treba, izbacuj to sve iz sebe maksimalno.

• renata.koscec
    28. Ožujak 2019. 08:53

marta07

renata.koscec

Hvala Bogu, sukrvica je stala, sad se nadam dalje pozitivnom ishodu.
    Duphastone….od kad ga pijem, napuhnuta sam a od kad mi ne pojacao dozu, samo mi se spava, tlak mi je nizak (inace sam sklona visem tlaku), muka mi je i vucem se ko krepana kokos po stanu.

Renata to je normalno, neka bolje da ti je i tako nego da krvariš samo da sve dobro prodje, izdržati ćes sve to.
    Ja sam koristila utrogestane 3x2bila sam ko žaba.
    Čovjek prezivi i gore samo da dobro završi.
    Drzi se draga😘😘😘😘😘😘

Hvala ti 😘

28. Ožujak 2019. 09:08

Deja moja sucut 😘

28. Ožujak 2019. 09:39

Deja1988

Ajmeee draga moja sucut. Drzi se.. Nedaj se zbog bebe.. Ali i ne brini previse.. Mislim da nase bebe osjete kada smo tuzne sa razlogom nece beba zamjeriti sto si tuzna.. Jos jednom jakoo mi je zao.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.