Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    21. Rujan 2019. 08:02

luce35

Sad doma lezi i probaj malo odspavat, brzo ce to krenit 😀

Ma tesko da cu ista odspavat jer mene idalje boli haha jos pogotovo od kad sam doma stigla ko da se opet pojacala bol a prema bolnici ko da se smanjila 😂 reko je da cekam na tri min dok budu i da dodem onda a ak ne bude nist za vikend u pon kontorla jer mi je termin

• Pikulica19
    21. Rujan 2019. 08:03

Deja1988

Jutroooo😊
    Irma-sretnoo ,drzim fige da je to to🤞 Javi🤗
    Ja sam cak ok spavala,i onda su me u 4 ujutro probudili menstrualni bolovi😏
    Pikulica-summjam da ce te proci kad dode muzic,tek ces onda poludjeti kad ga vidis😋🤭🤗🥰😁😁😁
    Ayla-brzo ti se vratila zelja,pa super😊…ja sam mislila da ce biti 3 mjeseca-ne diraj me😂😂😂

Deja bas, kad ga spopadnem ko ludjakinja neka mazeci ga, dirajuci, grleci, uffff 🙈🥰💕
    Ma neces nit ti 3mj, doc ce tebi prije zelja jedno za drugim, bez da se brinete nuspojava i smetnje trbuscica... Tko bi ti odolio u sexy spavacici 😁😍😂

• Pikulica19
    21. Rujan 2019. 08:07

irma123

Nsad idem iz bolnice kazu da su sam pripreme nis posebno nije reko doktor a po ctgu vidin da se penje do 100 al nista preko znam da mi je netko reko da oni tek prek 100 smatraju trudovima tak da ipak nista.. reko je da me moze ostavit al ja sam rekla da ocu doma

Ma super, sad si bar mirnija ipak je ljepše kuci biti svoj na svome, neg u bolnici iscekivat  🤗
    Hopsaj na lopti odspavaj ako mozes, a muz nek nastavi di je stao 💪🤣🤣🤣

LollyBB
    21. Rujan 2019. 08:19

Irma, sretno! Bolje ti je doma odraditi što duže, pogotovo jer ti bolnica nije daleko. 
    Hvala svima na podršci! Znam da će i ta bol proći, a hvala Bogu, imam pomoć doma. Koliko god boli i samo pomicanje, kad vidim ono moje klupko, vukla bih se na sve četiri da dođem do njega. 
    Razgovarala sam s ginekologicom. Bromergon će za sada pričekati jer ima dosta nuspojava pa je rekla da slobodno probam druge metode, tipa čaj od kadulje, listovi peršina, kupusa itd.koji zaustavljaju laktaciju, a kod mene, iskreno, jedva da se pojavi poneka kap, tako da vjerujem da ću uspjeti na taj način riješiti. Što se tiče upale u cicama, stavljam hladne listove kupusa i evo, iz prve ruke vam mogu reći da pomaže. Plus, mirišem ko sarma. 

PatyDi
    21. Rujan 2019. 08:30

Jutro! 🌞
    Irma sretno i javljaj novosti 😊
    Ne znam da li se kojoj od vas dogodilo, ali meni nocas vec 2 put u roku mj dana da sanjam kako piskim i onda mi krene i za ozbiljno 😬 ali sva sreca pa sam u polusnu i probudim se pa uspijem zaustaviti tako da su mi samo gacice malo mokre 🙈

• Pikulica19
    21. Rujan 2019. 08:31

LollyBB

Irma, sretno! Bolje ti je doma odraditi što duže, pogotovo jer ti bolnica nije daleko.
    Hvala svima na podršci! Znam da će i ta bol proći, a hvala Bogu, imam pomoć doma. Koliko god boli i samo pomicanje, kad vidim ono moje klupko, vukla bih se na sve četiri da dođem do njega.
    Razgovarala sam s ginekologicom. Bromergon će za sada pričekati jer ima dosta nuspojava pa je rekla da slobodno probam druge metode, tipa čaj od kadulje, listovi peršina, kupusa itd.koji zaustavljaju laktaciju, a kod mene, iskreno, jedva da se pojavi poneka kap, tako da vjerujem da ću uspjeti na taj način riješiti. Što se tiče upale u cicama, stavljam hladne listove kupusa i evo, iz prve ruke vam mogu reći da pomaže. Plus, mirišem ko sarma.

Mmmmm sarma sad dolazi vrijeme sarme njam njam u francuska salata uz to 😍.... pazi da gladni nisu uz tebe da ostanes s svim ekstremitetima na tijelu 😂😋
    Samo polako, tvoj oporavak je najbitniji i za tebe i za bebu uzmi si vremena i samo odmaraj 🥰

Julie
    21. Rujan 2019. 09:57

Jutro svima 🧸
    Irma sretno ti, pratim čitavu noć kaj je sa tobom jer moj debeli cucla pa cucla 😂🙈 tako da sike od sad zove cucla 😂😂😂 mi umiremo od smijeha, taj mali već sad šefuje. Znaci preko dana da ga staviš u sudoper bi valjda zaspao, ali ne dao ti dragi Bog po noći, on mora biti pored mene i tako evo drugu noć on spava sa nama u krevetu. Čim ga digneš odmah galam i onda jedino cucla pali (misli si ta mala glavica nes ti mene stavljat amo tamo, sad ću ja tražit cuclu pa ću Morat biti s tobom u krevetu) 😂🙈 ja vjerojatno sad već i davim sa njim ali ne mogu si pomoći i ako vam bude to išlo na živce neka vam ne bude neugodno reci da sam dosadna vise 😂🙈🧸🍬

21. Rujan 2019. 10:23

Deja1988

Ayla-a bas se pozurila😁😁😁
    Luce-muski se vise uspanice nego mi… Jedva cekam da vidim svog🤭😁😁😁

Da bas je bilo ljepo bez nje al stos 

anemone
    21. Rujan 2019. 10:26

Julie kako su psi reagirali na bebicu? 😊
    Irma sretno! 😀

PatyDi
    21. Rujan 2019. 10:35

Julie

Jutro svima 🧸
    Irma sretno ti, pratim čitavu noć kaj je sa tobom jer moj debeli cucla pa cucla 😂🙈 tako da sike od sad zove cucla 😂😂😂 mi umiremo od smijeha, taj mali već sad šefuje. Znaci preko dana da ga staviš u sudoper bi valjda zaspao, ali ne dao ti dragi Bog po noći, on mora biti pored mene i tako evo drugu noć on spava sa nama u krevetu. Čim ga digneš odmah galam i onda jedino cucla pali (misli si ta mala glavica nes ti mene stavljat amo tamo, sad ću ja tražit cuclu pa ću Morat biti s tobom u krevetu) 😂🙈 ja vjerojatno sad već i davim sa njim ali ne mogu si pomoći i ako vam bude to išlo na živce neka vam ne bude neugodno reci da sam dosadna vise 😂🙈🧸🍬

Ma kakva dosadna! Baš simpatično to sve opisuješ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.