I imam jedno pitanje…Ako bebi npr.obucem jednodijelnu pidžamu na onako zip, ispod toga ide bodi s kratkim rukavicima ili s dugim? Jer sam sad vidjela da uopce nisam kupila bodije s kratkim rukavima jer ce biti jesenska beba?
Ako ces zamotavati bebu ili ako je vreca s rukavima odma procjenis kako je prostoriji.
Ako je vreca bez rukava ili dekica onda dugi rukavici, jer ipak su im rukice vani, a imaju i slabu cirkulaciju, pa bas znaju biti ledene

Jutro cure!
Breskvice i Julie Sretno!!! Javite nam se 🥰
Sto se tice tog curenja kolostruma, jel vam idu same kapljice van ili?
Meni se samo najednom promocila bila dosta majica ima 2mj, a od tada se pojave sitne tockice/kapljice samo kad stisnem bradavice nekad u danu. I bude tako malo skoreno tu i tamo, al da nesto bas kapa samo od sebe redovito il sl.ne.

Mona drzim fige da izdrzite sto duze u komadu, iako su sad vec sigurni tjedni. 😘

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ovo ti je u slavoniji normalno. Ja pocela govoriti slincek, jer na partikli slomim jezik, a i u vrticu malom kazu slincek, pa da ga ne zbunjujem. Ugl, sad me moji sprdaju 🤪

Ja sam danas bila na upoznavanju sa novom dr opce prakse i odmah brzinski obavila pregled kod nove zubarke, posto sam trudna svugdje sam bila brzo na redu sto me pozitivno iznenadilo 😊 i usput upoznala patronaznu koja mi dolazi u srijedu doma..jedna od vas je bila pricala da ima dog isto prije poroda razgovor, ali nisam zapamtila tko je u pitanju, pa me zanima jel bila i u cem je stvar kad dodje tak prije?
Breskvice sretno
Vjerujem da se leona i samy vec maze sa svojim bebicama 🥰
Meni je prosli put kapljucko kolstrum iz desne samo. Sad jos nema nista, nekad mozda mrvica skorenog na bradavici...ali to nista ne znaci za dojenje kasnijw
I velicina grudi nist ne znaci, sisa nije tetrapak i ne moze biti "prazna", mlijeko se otpusta za vrijeme dojenja. Je, ako beba duze sisa jedno vrijeme ne ide, mora malo vuci u prazno, ali onda opet krene
Kad smo kod velicine grudi, ja bas imam male. I jutros sam imala bas predivno iskustvo, uzela malog u krevet kad smo se probdili na malo mazenja i kako sam lezala na boku uspio mi je kleknuti na sisu 😱
Sve zvjezde sam vidila, neznam sta bi bilo da imam vece

Dijmar, i moj ti se malac dosta umirio, vise nema te svoje lude tulume osim kad dođemo u bolnicu na ctg tako da mislim da je to normalno…namjestaju se za van. Jedino me gura glavom prema dolje povremeno ali to se izvana ne vidi
Da, bas se promijenilo to gibanje, a i nije ugodno bas...cesto zaboli kak se gura 😓
A da, glavicu gura i moj i tak me otvara, to sam si ja slikovito zamislila 🤣🤣🤣
Julie sretno na pregledu i javi kad stigneš
Ak sam dobro zapamtila tebi su rekli mozda inducirati danas ako jos budes u komadu 🤔

Evo ja obavila kupnju u bubamari, cijeli asortiman bio na 30% od 9-10 sati pa sam super ustedila 😀.
Sad idem staviti kuhati da bude jelo gotovo dok dijete dodje iz skole pa cu se baciti citati zaostatke 😉

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"
Zanimljivo 😁… Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
Nikad mi iz glave nece izac hrv. recenica:
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
🤣🤣🤣🤣
Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat… Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
A ti Manichkad rodis opet ces moci na svoje medjunozno guralo 🤣🤣🤣🤣 i da mislim na biciklo, a ne na nista perverzno 🙈
E majke ti zamisli da tako moramo pricat pa smatrali bi nas idiotima.. Zbilja ova rijec za biciklo je zakon.. DijMar i ja jedva cekamo da mozemo opet na nase medjunozno guralo 😂😂😂😂😂😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji