Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    12. Rujan 2019. 12:29

Loptica10

MonaL znam kako ti je ja sam bila puna 2 tjedna samo na promatranju, ujutro naprave ctg, prođe vizita i onda ništa. I jednom tjedno protoci. Ali cure u sobi su mi bile super, pa je to olakšalo situaciju. Sad evo već 10 dana kući. Koliko si ti sad? Ja sam 35+2
    Cure koje ste na pregledima, sretno!!

Ja sam danas točno 34 TT. Nadam se da će me inducirat čim u 9ti udjem i da kući idem s bebom 🤗 nas je dvi u sobi,i čak je cura odakle i ja,mali je svijet. Super nam je stvarno

mc_zgb
    12. Rujan 2019. 12:30

ReginaP

I tako cekam ja cekam pregled kad ono štrajk je 🤦

Ozbiljno? Pa ali svejedno rade, sta ne? Ili ih je manje? Hjooj divota 😨

LollyBB
    12. Rujan 2019. 12:52

Julie

Evo me curke, prst otvorena, mali je tu oko 3700 i nema indukcije posto nije ogroman 😂 u nedjelju idemo opet na pregled.

Dakle, nema žurbe kod tebe.  Vidjet ćemo šta će biti sutra sa mnom. Flisar je čak spominjala da će krenut s indukcijom navečer. Ujutro ću otići i vidjet stanje. Ne znam jesu te noćne indukcije postale praksa? 

Julie
    12. Rujan 2019. 12:52

Aurora nadam se i ja da neće biti debeli jer bit će mi teško roditi 🙈

12. Rujan 2019. 13:06

ReginaP

Manich

Julie

I Regina i ja smo se uspjele susresti 🤩

Ma daaa? Hihi jeste bar kavu popile? Blago vama tamo vas je hrpa u Zg da vam se poklope termini pregleda skupilo bi vas se za popunit pola kafica haahha.. 😂😜

Haha spopala sam Julie dok je pokusavala ici na wc 🤣

Hhahahahah ma meni je to bas fora veliki je to grad ali ono tak sretnes nekoga sa foruma i bas ti bude fora nekak.. Sad kad se jednog dana sretnete na ulici setajuci bebace mozete i kavu popit.. 😊 Ja sam bila uvjerena da cu kad krenem za osijek na ctg sigurno srest Auroru ali eto ja nemoram za osijek a ni ona ne ide vise u bolnicu. 

luce35
    12. Rujan 2019. 13:09

MonaL.

luce35

MonaL.

luce35

Monati cekas vizitu? Ispitaj sve sto te zanima jer kasnije ih tesko uloviti po hodnicima, stalno jure nekud

Bila je vizita,ništa posebno. Pod nadzorom samo,jučer su mi radili sve preglede,danas samo ctg. Sve je to ok,tu sam kao zbog prve trudnoće pa me prate. A tek smo 34tt 😭 dug dan u bolnici

Jel definitivno da ostajes do kraja ili?
    Jel si na mirovanju ili mozes izici s odjela dolje u Biberona, malo prosetat, popit kavicu

Mislim da je definitivno,jer se boje da me ne uhvati a daleko mi kuća. To za izlaženje ne znam baš,još nisam vidila kako ko diše 😂 nisam na strogom mirovanju ali moram mirovat. Reka je da ću ode više mirovat nego doma mada ja ni doma nisam baš hodala nigdi.

Na kojem katu lezis? Meni kad idem na profile bude super jer sestre puste u setnju bez problema nakon sto obavim preglede i mjerenje. Naravno da ne idem na rivu 🤣al tu se motam u krugu bolnice

12. Rujan 2019. 13:17

Aurora ja sam bas trazila tu secernu i nadam se da znaju sta rade. Inace sam probala sa onim toplim peel off voskom i meni je to zakon bilo samo sto to nitko ne radi kod nas neznam zasto meni je to bilo skoro pa bezbolno.. Mislim zaboli samo onaj tren kad cupnes. Jednom davno sam sama probala sa secernom i bilo mi je okej samo je tesko sam radit tak da bi radije da mi netko drugi to sredi. Trake nedam ni blizu ribice jer kidaju kozu i da prave se podljevi. Kazes platila si papreno evo kod nas brazilka sa tom pastom 70 kn nadam se samo da to nije odraz profesionalnosti haaha pa da ne izadjem vristeci otamo ili sa vise dlaka nego sto dodjem hahaha 😂😂😂🤣🤣🤣 znate sta me jos pati kak cu ja sa ovim mojim stomakom gore na onaj stol njihov hahahaha nadam se da ne lezis ful na njemu jer ce teta koja bude radila depilaciju imat i show odma posto malac podivlja u tom polozaju. 

october30
    12. Rujan 2019. 13:54

sto se tice cica i kolostruma, nisam primijetila jos zuckastu tekucinu ali mi se neki dan unutar desne bradavice pojavila bijela tockica, noktom sam uspjela izvaditi malo bijele masne mase, kao recimo iz pristica...sad vidim da mi je isto na lijevoj ali ne mogu istisnuti...jel imao netko takvo nesto?

• ReginaP
    12. Rujan 2019. 14:06

Ja tek sad dosla s pregleda. Štrajk je trajao samo par minuta, ali je bilo smiješno jer odjednom je hrpa osoblja izasla ispred bolnice. E sad sto se tice pregleda.. dr Leder je bas ono stara škola, ugodan je sto se tice razgovora i sve Ce lijepo objasniti sto zelis, ali da je pregled grub bome je. Tako da ako ste mimoze ko ja nemojte ici cetvrtkom. Nije to cak ni bolno nego neugodno, a Roki i Flisar su me valjda razmazili 😂 2 i pol cm sam otvorena i plodna voda je ok i onda je odlucio pomoci mi prstima. Pretpostavljam da me otvarao prstima jer sam se obrisala nakon pregleda i ispao mi je sluzni čep. I ako se sad nista ne pokrene u subotu imam kontrolu

• ReginaP
    12. Rujan 2019. 14:07

E i danas je gore bila hrpa starijih zena koje su zasjele 😁 i nije toliko trudnica bilo nego su imali dosta hitnih slučajeva pa je red za ctg trajao

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.