Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila...ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim...
Netko je pitao u cem spavaju bebe, ne mogu se sjetit tko, imala sam dosta stranica zaostatka. Moja spava u bodiju dugih rukava i onom frotirnom odjelcu i jos ga pokrijem s dekicom. Mislim da cu ovih dana umjesto dekice stavit jorgancic, posto je zahladilo. 🤔
I netko je pitao jel ok da je stomacic manji, ok je. Mom je isto bio manji stomacic 2tj i veca glavica za 1tj. Na kraju normalna bebica. Nije imao onako napiren stomacic kad se rodio. Sve je to normalno. Ta njihova mjerenja opce nisu precizna, tako da se ne opterecujete s tim. Bitno da nisu odstupanja veca od 4tj.
Super, bas me to zanimalo, hvala ti! A jel mislis da trebam kupovati uopce bodi kratkih rukava ako je tako kako kazes da stavis bodi dugi rukavic pa odijelce? :)
Ne, evo ja imam par bodija kratkih rukava i nisam ih opce oblacila. Ako je toplo, obucem mu samo body dugi rukav. A ako je hladno body dugi rukav + ono odjelce frotir/plis. Tako da mislim da nema potrebe za kratkim rukavima. Male su to bebe, nemaju jos termoregulaciju, a sad ce jesen..😁
Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…
Nekad tako, a kad stojim zna me tako rezat dole u stidnoj kosti, tak oko mjehura... Sad ti znaj di je on tocno 🙈🤣
Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…
Nekad tako, a kad stojim zna me tako rezat dole u stidnoj kosti, tak oko mjehura… Sad ti znaj di je on tocno 🙈🤣
I mene to tak streca vec 3 tjedna.. I da potjera me piskit ili me zna ta bol nocu probudit pa skuzim da moram piskit..
Da da, tocno to...pitam jer nisam znala da li mi je to od escherihije mouda koju vucem ili je to zbog bebe
Evo mene curke, jos nista 😄 sutra idem na pregled pa cemo vidjeti.
Danas sam sva neka u svom filmu 😄
Strecne me kad se on nabije i odmah me potjera na wc, a kad mi je malo puniji mjehur onda me bas probada...
Bas me zanima sto ce ti sutra reci na pregledu 😊
Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala.... Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Strecne me kad se on nabije i odmah me potjera na wc, a kad mi je malo puniji mjehur onda me bas probada…
Bas me zanima sto ce ti sutra reci na pregledu 😊
I mene :) najvise me zanima kilaza koji ima beba, da se mogu pripremiti haha
Sortiraj odgovore
Najstariji