Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"
Meni je zeljezo na pocetku trudnoce bilo 27 ili 29 ( nesjecam se tocno) i sada je palo na 15 i odmah su mi uvalili tablete da moram piti svako jutro do kraja trudnoce. Iako je 15 normalna vrijednost 🙄 Neke na H su tablete😅
Bavarin 🤣🤣🤣
Bavarin 🤣🤣🤣
Zanimljivo 😁... Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
Nikad mi iz glave nece izac hrv. recenica:
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)....
🤣🤣🤣🤣
Aurora ja bi prije rekla da je do doktora koji radi u TA.... Mora postojati neka ljudskost medju i njima a i prema nama... Znam da sam naletila vrijeme GO i to mi bilo najgore vrijeme, svi nadrkani nekak nist ne govore tek u nalazu procitam sto su gledali i napisali, guzve nenormalne, vrucina, sestra tamo jadna vidno iscrpljena iscekujuci svoj GO i tad sam se i ja osjecala kao broj... Onda je dosla doktorica kod koje sam naumila i u startu ici, samo nikako doc do nje, od samog ulaska i pozdrava, osmjeha, price, zabrinutosti, pitanja prema meni, pa 1001 pitanje prema njoj, niti jedan me papir trazila nije-sve ima na ekranu(a do sada sve nalaze i PB nosila i davala na uvid), pa uputi sto ce sada raditi, pa sto cemo sljedeci put i na kraju da ce ona sad biti u svom rasporedu u TA i da se ne brinem i vidimo se.. pokazala je ljudskost i ono sto treba imati svaki odnos doktor - pacijent 🥰
Ja bi rekla da je vise do doktora i na koga naidjemo u toj TA 😒
Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…
Ja to prozivljavam svaki dan par puta barem, cim sam malo na nogama ili se umorim. To je tzv.lightning crotch, kad te probija ko igla/struja kroz cerviks il mokracnu cijev. A nekad i bebina glava nisko u zdjelici vrsi pritisak pa pukne u neki zivac i bude veselo, al bas je neugodno i poskocin ono po metra
💙25
💜37
KOLOVOZ
Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜🎂 04.09.
ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Noemi1 - 5.9., djecak 💙 🎂 23.08.
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜 🎂22.08.
Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
Angelina - 9.9.djevojcica-KB Merkur💜🎂Nika 08.09.
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka-Vinogradska💜🎂Maša 07.09
Nopobo- 21.09. curka💜
Lalolitala- 21.9 Dječak💙
irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
Jules55-25.9. Djevojčica 💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
ygritte - 8.10.dječak💙
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Xoxo - 15.10. - dječak 💙
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜
Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜
Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10. - dječak 💙
October30-30.10.- djevojčica 💜
danica_zvijezda - 31.10.- dječak💙
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Bavarin 🤣🤣🤣Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Zanimljivo 😁… Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
🤣🤣🤣🤣
Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat... Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂
Bavarin 🤣🤣🤣Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Zanimljivo 😁… Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
🤣🤣🤣🤣
Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat… Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
A ti Manich kad rodis opet ces moci na svoje medjunozno guralo 🤣🤣🤣🤣 i da mislim na biciklo, a ne na nista perverzno 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji