Ja imam nizak tlak i inace stalno zijevam, al cim se pokrenem sam ok, kad sam pasivna nisam. I da, ja uvijek navecer imam navalu energije.
Ko da mene opisujes, al treba mi svega par min da zaspem koliko god bila odmorna...
A ti kengurice uz svoju energiju navali na muza dok jos mozes 🤣🤣🤣

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"
Zanimljivo 😁… Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
Nikad mi iz glave nece izac hrv. recenica:
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
🤣🤣🤣🤣
Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat… Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
A ti Manichkad rodis opet ces moci na svoje medjunozno guralo 🤣🤣🤣🤣 i da mislim na biciklo, a ne na nista perverzno 🙈
Moj je dragi odmah pomislio na ovo drugo kad sam mu rekla hahaha 😂😂
I ja sam kad sam cula za to 🤦🏼♀️

Pikulice, nemam bas toliko energije ;)
Jesu se kome ispuhale grudi i nisu vise osjetljive? Moje kao da su za nijansu manje i nista nije vise osjetljivo na njima.

34tt, jos dva tjedna i mogu se aktivirat, i onda moze i “usljedbena tjelospojka” s muzem 😂😅😂😅😂
Nama bili prijatelji nakon mjesec dana strogog mirovanja, sve reko ko super mogu napokon po kuci na noge al jedva sam docekala da legnem nakon par sati, bas pocnu grcevi i pritisak u stomaku...

Pikulice, nemam bas toliko energije ;)
Jesu se kome ispuhale grudi i nisu vise osjetljive? Moje kao da su za nijansu manje i nista nije vise osjetljivo na njima.
Mooje grudi su se dosta ispuhale s obzirom na početak kakve su bile i isto nisu osjetljive. Ali kolostrum mi i dalje redovito kaplje..

Jutro cure,
moje grudi isto ispuhane skroz, nimalo osjetljive. Kolostrum stalno ide samo na desnoj 🙄

Jutro 🤗
Ja sam primjetila da su mi jos narasle, ali nimalo ne bole... A da curi kolostrum kao i od 13tt 🤣, mozda bude mlijeka za cijelo selo 🐄
Ja sam toliko gladna 🙈 moram si napravit dvokrisku 😋

Jutro, cure!
Kod mene cice iste ko i prije trudnoće, niti ide kolostrum.. Nadam se da to ništa ne znači.
Ja sam imala jedno vrijeme stalno na bradavicama žuto i onda je čak i to prestalo. Znači ni kolostruma nema. Nadam se i ja da to nista ne znaci.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji