Pikulice, nemam bas toliko energije ;)
Jesu se kome ispuhale grudi i nisu vise osjetljive? Moje kao da su za nijansu manje i nista nije vise osjetljivo na njima.
Mooje grudi su se dosta ispuhale s obzirom na početak kakve su bile i isto nisu osjetljive. Ali kolostrum mi i dalje redovito kaplje..
Jutro cure,
moje grudi isto ispuhane skroz, nimalo osjetljive. Kolostrum stalno ide samo na desnoj 🙄
Jutro 🤗
Ja sam primjetila da su mi jos narasle, ali nimalo ne bole... A da curi kolostrum kao i od 13tt 🤣, mozda bude mlijeka za cijelo selo 🐄
Ja sam toliko gladna 🙈 moram si napravit dvokrisku 😋
Jutro, cure!
Kod mene cice iste ko i prije trudnoće, niti ide kolostrum.. Nadam se da to ništa ne znači.
Ja sam imala jedno vrijeme stalno na bradavicama žuto i onda je čak i to prestalo. Znači ni kolostruma nema. Nadam se i ja da to nista ne znaci.
Jutro cure, evo mene u porodilistu, sinoc oko 2 me pocelo boljeti, ali sve vrijeme nepravilni kratki razmak izmedju kontrakcija, ledja me bole, donji dio stomaka me presjece, kao nagon da idem u wc.. iza 5 krenem u porodiliste, pa hajde rekoh i da se vratim kuci nema veze, da budem mirna... ugl, ostavili su me, 3 cm otvorena, slabe kontracije skroz, pa eto lagano :)
Ma nije mjerilo nikakvo, kao niti velicina sisa za kolicinu mlijeka... Netko s atletskim sisama moze bolje nahranit bebu neg ona mama sto ima 5 il 6 kosaricu
Bez brige budite i samo bez stresa da sve dodje u svoje vrijeme 😉😊
Jutro cure, evo mene u porodilistu, sinoc oko 2 me pocelo boljeti, ali sve vrijeme nepravilni kratki razmak izmedju kontrakcija, ledja me bole, donji dio stomaka me presjece, kao nagon da idem u wc.. iza 5 krenem u porodiliste, pa hajde rekoh i da se vratim kuci nema veze, da budem mirna… ugl, ostavili su me, 3 cm otvorena, slabe kontracije skroz, pa eto lagano :)
Sretno Breskvica 🥰... Samo laganini i javi se kad se odmoris 💕
Jutro cure, evo mene u porodilistu, sinoc oko 2 me pocelo boljeti, ali sve vrijeme nepravilni kratki razmak izmedju kontrakcija, ledja me bole, donji dio stomaka me presjece, kao nagon da idem u wc.. iza 5 krenem u porodiliste, pa hajde rekoh i da se vratim kuci nema veze, da budem mirna… ugl, ostavili su me, 3 cm otvorena, slabe kontracije skroz, pa eto lagano :)
Sretno 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji