Jutro cure,
moje grudi isto ispuhane skroz, nimalo osjetljive. Kolostrum stalno ide samo na desnoj 🙄
Jutro 🤗
Ja sam primjetila da su mi jos narasle, ali nimalo ne bole... A da curi kolostrum kao i od 13tt 🤣, mozda bude mlijeka za cijelo selo 🐄
Ja sam toliko gladna 🙈 moram si napravit dvokrisku 😋
Jutro, cure!
Kod mene cice iste ko i prije trudnoće, niti ide kolostrum.. Nadam se da to ništa ne znači.
Ja sam imala jedno vrijeme stalno na bradavicama žuto i onda je čak i to prestalo. Znači ni kolostruma nema. Nadam se i ja da to nista ne znaci.
Jutro cure, evo mene u porodilistu, sinoc oko 2 me pocelo boljeti, ali sve vrijeme nepravilni kratki razmak izmedju kontrakcija, ledja me bole, donji dio stomaka me presjece, kao nagon da idem u wc.. iza 5 krenem u porodiliste, pa hajde rekoh i da se vratim kuci nema veze, da budem mirna... ugl, ostavili su me, 3 cm otvorena, slabe kontracije skroz, pa eto lagano :)
Ma nije mjerilo nikakvo, kao niti velicina sisa za kolicinu mlijeka... Netko s atletskim sisama moze bolje nahranit bebu neg ona mama sto ima 5 il 6 kosaricu
Bez brige budite i samo bez stresa da sve dodje u svoje vrijeme 😉😊
Jutro cure, evo mene u porodilistu, sinoc oko 2 me pocelo boljeti, ali sve vrijeme nepravilni kratki razmak izmedju kontrakcija, ledja me bole, donji dio stomaka me presjece, kao nagon da idem u wc.. iza 5 krenem u porodiliste, pa hajde rekoh i da se vratim kuci nema veze, da budem mirna… ugl, ostavili su me, 3 cm otvorena, slabe kontracije skroz, pa eto lagano :)
Sretno Breskvica 🥰... Samo laganini i javi se kad se odmoris 💕
Jutro cure, evo mene u porodilistu, sinoc oko 2 me pocelo boljeti, ali sve vrijeme nepravilni kratki razmak izmedju kontrakcija, ledja me bole, donji dio stomaka me presjece, kao nagon da idem u wc.. iza 5 krenem u porodiliste, pa hajde rekoh i da se vratim kuci nema veze, da budem mirna… ugl, ostavili su me, 3 cm otvorena, slabe kontracije skroz, pa eto lagano :)
Sretno 🤗
Jutro!
Breskvica sretno, cekamo novosti 😉
Sretno danas curama koje imaju preglede! 😊
A sise 🤔 Nakon 3.mj su me prestale boljeti i ostale mi osjetljive samo bradavice, sve skupa su narasle par cm, ali isto nema naznaka kolostruma no to ne mora znaciti da necemo imati mlijeka. Kad rodimo ce se sve to pokrenuti i bas si mislim koliko ce mi narasti jer jos uvijek spadaju u manju kategoriju 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji