Aurora, eto, nisam ni znala da dolaze tako patronažne. Mene je sestra kod gin prijavila još prije mj dana, ali kaže ova moja da nije dobila prijavu tak da sva sreća pa se danas poklopilo da je sretnem. Moram si zapisati onda što me zanima da ne zaboravim pitatiA nije te pitala tipa di će beba biti da joj pokažeš krevetić ili di ćeš je presvlačiti i te stvari? Da mi slučajno u spavaćoj ne bude neki prljavi veš na podu
Manichbaš sam neki dan pričala sa "guralom" i rekla mu da se moramo strpiti do proljeća (ili zime ak ne bude snijega), ali onda dobija još jednog putnika
Taman će lijepo moći sjediti malac do tada pa možemo šibati
Julie pa nije ogroman, samo je malo veći
Bit će kad pređe 4 kg, a do tada imaš još oko 2 tj, ako dobivaju oko 250 g na tjedan
Daaaaa i ja se veselim tome da ga furam na bicikli svudaaaa cemo ici nas dvoje.. Jedva cekam 😍
I Regina i ja smo se uspjele susresti 🤩
Ma daaa? Hihi jeste bar kavu popile? Blago vama tamo vas je hrpa u Zg da vam se poklope termini pregleda skupilo bi vas se za popunit pola kafica haahha.. 😂😜
Monati cekas vizitu? Ispitaj sve sto te zanima jer kasnije ih tesko uloviti po hodnicima, stalno jure nekud
Bila je vizita,ništa posebno. Pod nadzorom samo,jučer su mi radili sve preglede,danas samo ctg. Sve je to ok,tu sam kao zbog prve trudnoće pa me prate. A tek smo 34tt 😭 dug dan u bolnici
Jel definitivno da ostajes do kraja ili?
Jel si na mirovanju ili mozes izici s odjela dolje u Biberona, malo prosetat, popit kavicu
I Regina i ja smo se uspjele susresti 🤩
Ma daaa? Hihi jeste bar kavu popile? Blago vama tamo vas je hrpa u Zg da vam se poklope termini pregleda skupilo bi vas se za popunit pola kafica haahha.. 😂😜
Haha spopala sam Julie dok je pokusavala ici na wc 🤣
Negooo zenice ja sam si sredila termin za depilaciju secernom pastom idem 25.9 ee sada problem mi je sto dlake trebaju biti najmanje 4 mm ili max 7 mm tako mi cura napisala a ja jadnaaa nevidiiiiim uopce kolike su znam da se jos jednom prije depilacije moram obrijati jer sada nisam vec 9 dana i poprilicno ih ima i do 25 bi bile predugacke ali mi tesko procjenit jer ih samo u ogledalu vidim.. Pa ako je koja iskusnija sto se tice duzine i rasta dlaka ono tipa 5 dana recimo dal je dovoljno da narastu? 🤔😆 Boze kakve ja dileme imam..
Negooo zenice ja sam si sredila termin za depilaciju secernom pastom idem 25.9 ee sada problem mi je sto dlake trebaju biti najmanje 4 mm ili max 7 mm tako mi cura napisala a ja jadnaaa nevidiiiiim uopce kolike su znam da se jos jednom prije depilacije moram obrijati jer sada nisam vec 9 dana i poprilicno ih ima i do 25 bi bile predugacke ali mi tesko procjenit jer ih samo u ogledalu vidim.. Pa ako je koja iskusnija sto se tice duzine i rasta dlaka ono tipa 5 dana recimo dal je dovoljno da narastu? 🤔😆 Boze kakve ja dileme imam..
🤣🤣🤣🤣 a sto me nasmija.
Rastu ko lude, to je najpreciznije sto mogu reci 😂
MonaL znam kako ti je ja sam bila puna 2 tjedna samo na promatranju, ujutro naprave ctg, prođe vizita i onda ništa. I jednom tjedno protoci. Ali cure u sobi su mi bile super, pa je to olakšalo situaciju. Sad evo već 10 dana kući. Koliko si ti sad? Ja sam 35+2
Cure koje ste na pregledima, sretno!!
Monati cekas vizitu? Ispitaj sve sto te zanima jer kasnije ih tesko uloviti po hodnicima, stalno jure nekud
Bila je vizita,ništa posebno. Pod nadzorom samo,jučer su mi radili sve preglede,danas samo ctg. Sve je to ok,tu sam kao zbog prve trudnoće pa me prate. A tek smo 34tt 😭 dug dan u bolnici
Jel definitivno da ostajes do kraja ili?
Jel si na mirovanju ili mozes izici s odjela dolje u Biberona, malo prosetat, popit kavicu
Mislim da je definitivno,jer se boje da me ne uhvati a daleko mi kuća. To za izlaženje ne znam baš,još nisam vidila kako ko diše 😂 nisam na strogom mirovanju ali moram mirovat. Reka je da ću ode više mirovat nego doma mada ja ni doma nisam baš hodala nigdi.
Sortiraj odgovore
Najstariji