Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"
Zanimljivo 😁… Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
Nikad mi iz glave nece izac hrv. recenica:
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
🤣🤣🤣🤣
Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat… Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂
Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣
https://www.rtl.hr/buzzara/video/315445/nek-ode-sve-u-raskurzje-sprajc-izmislio-ovu-rijec-za-podrucje-oko-muskih-prepona/
Nek ode sve u raskurzje 🤣🤣🤣
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…
Ja to prozivljavam svaki dan par puta barem, cim sam malo na nogama ili se umorim. To je tzv.lightning crotch, kad te probija ko igla/struja kroz cerviks il mokracnu cijev. A nekad i bebina glava nisko u zdjelici vrsi pritisak pa pukne u neki zivac i bude veselo, al bas je neugodno i poskocin ono po metra
Daaa, bas ko da te netko iglom probode...a jos malo da izdrzimo i dobro...jer nije nikako ugodno...moram onda stat negdje ako hodan i nagnut se na naprijed da prodje...
Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
🤣🤣🤣🤣
Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat… Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
A ti Manichkad rodis opet ces moci na svoje medjunozno guralo 🤣🤣🤣🤣 i da mislim na biciklo, a ne na nista perverzno 🙈
Moj je dragi odmah pomislio na ovo drugo kad sam mu rekla hahaha 😂😂
Ja imam nizak tlak i inace stalno zijevam, al cim se pokrenem sam ok, kad sam pasivna nisam. I da, ja uvijek navecer imam navalu energije.
Ja imam nizak tlak i inace stalno zijevam, al cim se pokrenem sam ok, kad sam pasivna nisam. I da, ja uvijek navecer imam navalu energije.
Ko da mene opisujes, al treba mi svega par min da zaspem koliko god bila odmorna...
A ti kengurice uz svoju energiju navali na muza dok jos mozes 🤣🤣🤣
Bavarin 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
A ti Manichkad rodis opet ces moci na svoje medjunozno guralo 🤣🤣🤣🤣 i da mislim na biciklo, a ne na nista perverzno 🙈
Moj je dragi odmah pomislio na ovo drugo kad sam mu rekla hahaha 😂😂
I ja sam kad sam cula za to 🤦🏼♀️
Pikulice, nemam bas toliko energije ;)
Jesu se kome ispuhale grudi i nisu vise osjetljive? Moje kao da su za nijansu manje i nista nije vise osjetljivo na njima.
34tt, jos dva tjedna i mogu se aktivirat, i onda moze i “usljedbena tjelospojka” s muzem 😂😅😂😅😂
Nama bili prijatelji nakon mjesec dana strogog mirovanja, sve reko ko super mogu napokon po kuci na noge al jedva sam docekala da legnem nakon par sati, bas pocnu grcevi i pritisak u stomaku...
Pikulice, nemam bas toliko energije ;)
Jesu se kome ispuhale grudi i nisu vise osjetljive? Moje kao da su za nijansu manje i nista nije vise osjetljivo na njima.
Mooje grudi su se dosta ispuhale s obzirom na početak kakve su bile i isto nisu osjetljive. Ali kolostrum mi i dalje redovito kaplje..
Sortiraj odgovore
Najstariji