Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    12. Rujan 2019. 10:11

Aurora87

Dijmar, i moj ti se malac dosta umirio, vise nema te svoje lude tulume osim kad dođemo u bolnicu na ctg tako da mislim da je to normalno…namjestaju se za van. Jedino me gura glavom prema dolje povremeno ali to se izvana ne vidi

Da, bas se promijenilo to gibanje, a i nije ugodno bas...cesto zaboli kak se gura 😓 
    A da, glavicu gura i moj i tak me otvara, to sam si ja slikovito zamislila 🤣🤣🤣 

Frajla
    12. Rujan 2019. 10:14

Julie sretno na pregledu i javi kad stigneš 
    Ak sam dobro zapamtila tebi su rekli mozda inducirati danas ako jos budes u komadu 🤔

luce35
    12. Rujan 2019. 10:32

Evo ja obavila kupnju u bubamari, cijeli asortiman bio na 30% od 9-10 sati pa sam super ustedila 😀.
    Sad idem staviti kuhati da bude jelo gotovo dok dijete dodje iz skole pa cu se baciti citati zaostatke 😉

12. Rujan 2019. 10:39

Pikulica19

Manich

Pikulica19

Marija.Ika

Pikulica19

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔

Bavarin 🤣🤣🤣

DijMar

Marija.Ika

Pikulica19

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔

Bavarin 🤣🤣🤣

Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"

Zanimljivo 😁… Necu biti offtopic, ali ovo moram napisati 🤣🤣🤣🤣
    Nikad mi iz glave nece izac hrv. recenica:
    Kad moj dragi stavi udnu tuljicu (kondom) onda tek slijedi usljedbena tjelospojka (vodjenje ljubavi)….
    🤣🤣🤣🤣

Hahhaahahahah😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆 evo to je jedino sta mogu na ovo napisat… Jer sam se upravo upiskila od smjeha.. 😲😲😲😒😒😒😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣
    A ti Manichkad rodis opet ces moci na svoje medjunozno guralo 🤣🤣🤣🤣 i da mislim na biciklo, a ne na nista perverzno 🙈

E majke ti zamisli da tako moramo pricat pa smatrali bi nas idiotima.. Zbilja ova rijec za biciklo je zakon.. DijMar i ja jedva cekamo da mozemo opet na nase medjunozno guralo 😂😂😂😂😂😂

Frajla
    12. Rujan 2019. 10:57

luce35

Evo ja obavila kupnju u bubamari, cijeli asortiman bio na 30% od 9-10 sati pa sam super ustedila 😀.
    Sad idem staviti kuhati da bude jelo gotovo dok dijete dodje iz skole pa cu se baciti citati zaostatke 😉

Super. Si uspila uzeti jaje?
    Jel to bilo samo u trgovini? Mi smo definitivno odlucili uzeti noona (tj cutie cloud) krevetic, pa ako kada netko cuje za popuste u bubamari stvakako javljajte

• MonaL.
    12. Rujan 2019. 11:01

luce35

Monati cekas vizitu? Ispitaj sve sto te zanima jer kasnije ih tesko uloviti po hodnicima, stalno jure nekud

Bila je vizita,ništa posebno. Pod nadzorom samo,jučer su mi radili sve preglede,danas samo ctg. Sve je to ok,tu sam kao zbog prve trudnoće pa me prate. A tek smo 34tt 😭 dug dan u bolnici

12. Rujan 2019. 11:02

Imate novi Lidlov katalog ima za bebace opet pa pogledajte.. 
    Breskvice sretno, da bude sto brze i bezbolnije 💕😘

Julie
    12. Rujan 2019. 11:04

Evo me curke, prst otvorena, mali je tu oko 3700 i nema indukcije posto nije ogroman 😂 u nedjelju idemo opet na pregled. 

PatyDi
    12. Rujan 2019. 11:21

Aurora, eto, nisam ni znala da dolaze tako patronažne. Mene je sestra kod gin prijavila još prije mj dana, ali kaže ova moja da nije dobila prijavu tak da sva sreća pa se danas poklopilo da je sretnem. Moram si zapisati onda što me zanima da ne zaboravim pitati  A nije te pitala tipa di će beba biti da joj pokažeš krevetić ili di ćeš je presvlačiti i te stvari? Da mi slučajno u spavaćoj ne bude neki prljavi veš na podu 
    Manich baš sam neki dan pričala sa "guralom" i rekla mu da se moramo strpiti do proljeća (ili zime ak ne bude snijega), ali onda dobija još jednog putnika  Taman će lijepo moći sjediti malac do tada pa možemo šibati 
    Julie pa nije ogroman, samo je malo veći  Bit će kad pređe 4 kg, a do tada imaš još oko 2 tj, ako dobivaju oko 250 g na tjedan 

luce35
    12. Rujan 2019. 11:31

Frajla

luce35

Super. Si uspila uzeti jaje?
    Jel to bilo samo u trgovini? Mi smo definitivno odlucili uzeti noona (tj cutie cloud) krevetic, pa ako kada netko cuje za popuste u bubamari stvakako javljajte

To je bio samo sat vremena popusta u jednoj Bubamara poslovnici u Splitu od 9-10 pa sto uhvatis, kolone ispred trgovine pred otvaranje 🤣.  Jaje muz nekidan uzeo na popustu za peg perego a sad smo krevet, madrac, podlogu za previjanje, posteljine, jastuk za dojenje i dosta sitnijih stvari. Popust preko 800 kn, zbilja smo super prosli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.