Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Rujan 2019. 19:35

Pikulica19

felicita28

Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…

Nekad tako, a kad stojim zna me tako rezat dole u stidnoj kosti, tak oko mjehura… Sad ti znaj di je on tocno 🙈🤣

I mene to tak streca vec 3 tjedna.. I da potjera me piskit ili me zna ta bol nocu probudit pa skuzim da moram piskit.. 

felicita28
    11. Rujan 2019. 19:53

Da da, tocno to...pitam jer nisam znala da li mi je to od escherihije mouda koju vucem ili je to zbog bebe

Julie
    11. Rujan 2019. 19:53

Evo mene curke, jos nista 😄 sutra idem na pregled pa cemo vidjeti.
    Danas sam sva neka u svom filmu  😄

PatyDi
    11. Rujan 2019. 20:05

felicita28

Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…

Strecne me kad se on nabije i odmah me potjera na wc, a kad mi je malo puniji mjehur onda me bas probada...
    Bas me zanima sto ce ti sutra reci na pregledu 😊

• Pikulica19
    11. Rujan 2019. 20:15

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala.... Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔

felicita28
    11. Rujan 2019. 20:20

DijMar

felicita28

Strecne me kad se on nabije i odmah me potjera na wc, a kad mi je malo puniji mjehur onda me bas probada…
    Bas me zanima sto ce ti sutra reci na pregledu 😊

I mene :) najvise me zanima kilaza koji ima beba, da se mogu pripremiti haha

Marija.Ika
    11. Rujan 2019. 20:31

Pikulica19

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔

Bavarin 🤣🤣🤣

https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png

PatyDi
    11. Rujan 2019. 20:36

Marija.Ika

Pikulica19

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔

Bavarin 🤣🤣🤣

Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"  

11. Rujan 2019. 20:57

Meni je zeljezo na pocetku trudnoce bilo 27 ili 29 ( nesjecam se tocno) i sada je palo na 15 i odmah su mi uvalili tablete da moram piti svako jutro do kraja trudnoce. Iako je 15 normalna vrijednost 🙄 Neke na H su tablete😅

Julie
    11. Rujan 2019. 21:07

Aurora 😂🙈 javljam se na raport 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI