Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…
Nekad tako, a kad stojim zna me tako rezat dole u stidnoj kosti, tak oko mjehura… Sad ti znaj di je on tocno 🙈🤣
I mene to tak streca vec 3 tjedna.. I da potjera me piskit ili me zna ta bol nocu probudit pa skuzim da moram piskit..
Da da, tocno to...pitam jer nisam znala da li mi je to od escherihije mouda koju vucem ili je to zbog bebe

Evo mene curke, jos nista 😄 sutra idem na pregled pa cemo vidjeti.
Danas sam sva neka u svom filmu 😄

Cure, jer i vas dole oko mjehura negdje žiga, trne, štreca? Ne znam kako.bi to objasnila…ko neko pikanje i onda me na wc tjera da piskim…
Strecne me kad se on nabije i odmah me potjera na wc, a kad mi je malo puniji mjehur onda me bas probada...
Bas me zanima sto ce ti sutra reci na pregledu 😊
Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala.... Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔

Strecne me kad se on nabije i odmah me potjera na wc, a kad mi je malo puniji mjehur onda me bas probada…
Bas me zanima sto ce ti sutra reci na pregledu 😊
I mene :) najvise me zanima kilaza koji ima beba, da se mogu pripremiti haha

Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
https://lbdf.lilypie.com/rMCkp2.png
Lijepi moj hrvatski 🙈 da me dijete od 4 godine uci hrv. rijecima tome se nisam nadala…. Novo saznanje je rijec partikla 🤓📖…. Ma meni bilo i ostalo slincek i podbradak i amen 🤔
Bavarin 🤣🤣🤣
Kod nas je "partlek", a kod dečka "bavarin"
Meni je zeljezo na pocetku trudnoce bilo 27 ili 29 ( nesjecam se tocno) i sada je palo na 15 i odmah su mi uvalili tablete da moram piti svako jutro do kraja trudnoce. Iako je 15 normalna vrijednost 🙄 Neke na H su tablete😅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji