https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/molitva-majke-trudn
ice-koja-ocekuje-dijete/
Cure, ja sam bas kao i vi od pocetka imala takve strahove, kad budete osjecale bebu biti ce puno lakse! Slucajno sam nasla ovu molitvu i svaku vecer je molim otkad sam saznala da sam trudna!🙏🤗
I ja istu molitvu molim, isto tako otkad sam ostala trudna ☺🙏
Evo isprintano i uz mene! Puno hvala!
Pričala sam s doktoricom svojom. Kaze da to nema pravila da srce moze prestati kucati u pola sata zasto kako, to se nezna. Jednostavno ne počne se plod dovoljno razvijati i srce jednostavno prestane kucat
ajem uzas… ne mogu ni zamisliti… hvala ti puno na informaciji,sad sam u jos vecoj paranoji…bas strasno….sretno s novim pokusajem i neka cim prije sve ovo tuzno prode
Tockice, nemoj biti, evo ja tjesim tebe ali i sebe..
Ne mozemo utjecati ni na sto, ja sam bila sa 8+6 i ne trebam prije 12 tj. Moj MPO lijecnik mi je savjetovao, "manje supanja", jer sam radila umjetnu u St. A zivim u BIH. I da nema potrebe da me ovaj moj ginekolog stalno gleda, osim ako krene nesto u vidu iscjetka ili bolova. Uhvatim se i ja u paronoji, al udahnem duboko i pomolim se.
Vjerujem i nadam se da smo sve zasluzile zvati se mama, nase vrijeme mora doci♥️
HarryPotter, vi ste isto bili u Cita na mpo?
Jesmo 🙂
I mi smo isto u Cita, najblizi nam je bio, zivimo uz granicu, vjerujem da smo blizu
https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/molitva-majke-trudn
ice-koja-ocekuje-dijete/
Cure, ja sam bas kao i vi od pocetka imala takve strahove, kad budete osjecale bebu biti ce puno lakse! Slucajno sam nasla ovu molitvu i svaku vecer je molim otkad sam saznala da sam trudna!🙏🤗
I ja istu molitvu molim, isto tako otkad sam ostala trudna ☺🙏
Evo isprintano i uz mene! Puno hvala!
Kod mene na pocetnom zaslonu na mobitelu 🙂
Ja je više znam napamet🤗🤗😍 Ali iskreno, odmah kad sam je počela moliti držala me smirenom i pozitivnom od samog početka, nisam neka velika vjernica, ali ovo je baš posebna molitva🙏🤰💫
Evo cure moje da vam se javim da vas napuštam iz grupe. Iskreno jako mi je tesko i zao nazalost naše 👶malo ❤️ je prestalo kucati prije 2tj. Evo nas u bolnici na još jednom mišljenju i vadjenju nalaza, ali izgleda od moje trudnoće nema ništa.
Jako mi je tesko sama na pomisao kiretaze i svih ostalih gluposti.
Volite svoje bebe pazite ih ko oko u glavi
Hvala curke 😍 moje na svemu bile ste mi sve kako prijateljice ko da se znamo 20godina
Marta07 jako mi je zao i znam sto prolazis. Proci ce i to sve i ti ces se uskoro opet naci na nekom forumi i radovati svojoj mrvici. Cuvaj se i puno pozdrava ;)))
Pričala sam s doktoricom svojom. Kaze da to nema pravila da srce moze prestati kucati u pola sata zasto kako, to se nezna. Jednostavno ne počne se plod dovoljno razvijati i srce jednostavno prestane kucat
ajem uzas… ne mogu ni zamisliti… hvala ti puno na informaciji,sad sam u jos vecoj paranoji…bas strasno….sretno s novim pokusajem i neka cim prije sve ovo tuzno prode
Tockice, nemoj biti, evo ja tjesim tebe ali i sebe..
Ne mozemo utjecati ni na sto, ja sam bila sa 8+6 i ne trebam prije 12 tj. Moj MPO lijecnik mi je savjetovao, "manje supanja", jer sam radila umjetnu u St. A zivim u BIH. I da nema potrebe da me ovaj moj ginekolog stalno gleda, osim ako krene nesto u vidu iscjetka ili bolova. Uhvatim se i ja u paronoji, al udahnem duboko i pomolim se.
Vjerujem i nadam se da smo sve zasluzile zvati se mama, nase vrijeme mora doci♥️
HarryPotter, vi ste isto bili u Cita na mpo?
Jesmo 🙂
I mi smo isto u Cita, najblizi nam je bio, zivimo uz granicu, vjerujem da smo blizu
Cekam da doguram do tih tvojih tjedana🙂
I ako covjek je konstantno u strahu, ja imam onu knjizicu sv. ANE, ima bas molitva trudnice, molitva je i jedino sto me smiruje. 🙂
url=https://lilypie.com]
Ja je više znam napamet🤗🤗😍 Ali iskreno, odmah kad sam je počela moliti držala me smirenom i pozitivnom od samog početka, nisam neka velika vjernica, ali ovo je baš posebna molitva🙏🤰💫
Stvarno je predivna, ja sam imala prije nego sam ostvarila trudnocu molitvu sv.Riti i mislim da mi je uslisena 🙂🙏 a ako bude curica ime se vec zna 😊
Ma ne sisa jos.. uskoro bi trebo/la pocet na slici malo taj izgleda ali samo mase rukicom ja sam kod privatnika pa eto imam srece i svaki put imam 4d. I snima mi svaki put. Ovo mi je sad treci pregled (prvi dok je bila samo tockica, a druga dva sa 4d dok se vec vidlo) ali prvi put nesto cd nije valjo pa se nije spremilo dobro.. sad ovaj put hvala bogu je
marta zao mi je.. drzi se..
Luce i Tockica hvala vam od srca na podrsci.. Sve se manje sekiram al kazem dodje trenutak kad mi bas bude tesko... Sto se tice socijalnog cim mi vrate trudnicku idem po papire za to..
Sortiraj odgovore
Najstariji