marta07 baš mi je žao! Isplači se, daj si vremena da odtuguješ to i kad budeš spremna nova bebica će doći!🤞🙏💖💖
Draga Marta jako mi je žao ,stvarno nema rijeci kojom te možemo utješiti 😢😢😢.Drzi se 😘
Marta zao mi je 😢😢.
Isplaci se, odboluj i vremenom ce biti malo lakse. Prosla sam to nazalost i znam da ti sad zvuci nemoguce ali dodje dan kad ugledas svjetlo i pozelis pokusati ponovno. Pomolit cu se za tebe i tvog andjela 😘
Marta ♥️
Drzite se zajedno, volite, prebrodite, ne mogu ni zamisliti kako vam je.
url=https://lilypie.com]
Marta beskrano mi je zao. Sada se isplaci, a onda samo pozitivno i vjerujem da cete uskoro biti sa svojom bebicom
Hvala vam svima drage moje 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Ne da je tesko preteško. Nisam dala da se nošni radi dok mi ne izvade nalaze danas i sutra pa će usporediti betu jel pada ili ne. Ultrazvuk sam bila jutros kod svoje doktorice, iskomirala se,jedva sam došla kuć onda znate kakva sam bila. Ipak se još malo nadam ali mislim bezuspješno jer plod nije narastao za 9+4koliko bih trebala biti trudna,već je za 8+3. Otkucaji srca nema to je najgore.
S kako bude bude ništa nemogu primjeniti.
Ne da je tesko preteško. Nisam dala da se nošni radi dok mi ne izvade nalaze danas i sutra pa će usporediti betu jel pada ili ne. Ultrazvuk sam bila jutros kod svoje doktorice, iskomirala se,jedva sam došla kuć onda znate kakva sam bila. Ipak se još malo nadam ali mislim bezuspješno jer plod nije narastao za 9+4koliko bih trebala biti trudna,već je za 8+3. Otkucaji srca nema to je najgore.
Marta znam da ste dugo cekali ko i mi sami, i umjetne i hormone i sve sto smo salile u sebe... Jel te ista, bolilo, smetalo.. Joj zivote, kako nekada si zestok i udaras.
Ja ti saljem zagrljaj od srca, drzi se
♥️
url=https://lilypie.com]
Evo i mene nakon duzeg vremena. Na ultrazvuk sam isla 18og, danas sam 13+2 evo slikice mog bebacaimam i video od 5 minuta di mi i mase i smjeska i trckara.. Takoder je i tata isao prvi put makar je ultrazvuk bio vaginalni i nije bilo bas ugodno ni meni ni njemu al zelja da vidi svoju bebu je bila veca
Ajme prekrasne slike ❤😍🤗
Ovo je 4d uzv, moja soc.ginek. nema nego obican, pa cu privatno otici. Ma prekrasno! ❤
Marta jako mi je zao😭😭moras biti jaka ja te razumim u potpunosti i znam koliko je tesko,isplaci se nemoj u sebi zadrzavati taj bjes tu bol.. drzi se 😘
Marta znam da ste dugo cekali ko i mi sami, i umjetne i hormone i sve sto smo salile u sebe… Jel te ista, bolilo, smetalo.. Joj zivote, kako nekada si zestok i udaras.
Ja ti saljem zagrljaj od srca, drzi se
♥️
Znam da ti je tesko sada o tome ali evo i mi sve strahujemo od toga pa me zanima da li je na proslom ultrazvuku bilo sve ok? culo se srce? Ako ti nije pretesko pisati,razumijem potpuno :-(
Sortiraj odgovore
Najstariji