Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • irma123
    21. Ožujak 2019. 07:29

Evo i mene nakon duzeg vremena. Na ultrazvuk sam isla 18og, danas sam 13+2 evo slikice mog bebacaimam i video od 5 minuta di mi i mase i smjeska i trckara.. Takoder je i tata isao prvi put makar je ultrazvuk bio vaginalni i nije bilo bas ugodno ni meni ni njemu al zelja da vidi svoju bebu je bila veca

Maša62
    21. Ožujak 2019. 08:35

Pozdrav svima ,svaki dan vas čitam ali eto lijena sam pisati .Za cure koje su rekle da imaju grčeve i probadanja na početku meni je doktorica rekla da uzmem magnezij 400 i to mi je pomoglo .Bila sam u utorak na pregledu i ova moja curka je neka zbilja hiperaktivna ,doktorica se smijala i rekla da ima boksački meč .Rukama i nogama stalno maše .Netko je pitao za bolnicu gdje planiramo roditi ,prije godinu dana sam bila u Vinogradskoj na operaciji mioma i upoznala manje vise sve doktore i sestre i mogu reci sa su svi super tako da bi ja tamo ,iako spadam u Sv.Duh .
    Trenutno sad luda jer slijedeci pregled imam tek 06.05 i nekako mi to dugo za čekati ,ali je rekla doktorica da nema potrebe ranije .

21. Ožujak 2019. 09:07

irma123

Evo i mene nakon duzeg vremena. Na ultrazvuk sam isla 18og, danas sam 13+2 evo slikice mog bebacaimam i video od 5 minuta di mi i mase i smjeska i trckara.. Takoder je i tata isao prvi put makar je ultrazvuk bio vaginalni i nije bilo bas ugodno ni meni ni njemu al zelja da vidi svoju bebu je bila veca

Joooj preslatko..  ❤️

21. Ožujak 2019. 09:13

Evo mene da se javim . Bila kod moje doktorice konacno otvorila knjizicu i dala uputnice za krvnu grupu i urin i krv. Termin za uzv jos nemam rekla je da dodjem 4.4 da se dog. I posljednjih dana sam sa "dragim" u jako losim odnosima i danas sam se konacno odvazila i rekla mu da ostavi i mene i bebu na miru da nam ne treba takva osoba u zivotu. Osjecam se cudno.... Na tren sam super opustena a na treb bi vristala jer bez posla bez novaca neznam kako cu se snaci za sve sto mi bude trebalo. Moji roditelji su cudni i tesko ce ovo prihvatit jer je njima stalo samo do novaca i bit ce mi jako tesko sto cu doc u situaciju da cu morati traziti od njih novaca. Sretna sam zbog bebe jer sam ju ja htijela ali opet uzasno zabrinuta kako ce sve ovo biti. 

Točkica
    21. Ožujak 2019. 09:27

Helou curke, moram Vam priznati da me odlazak na posao bas veseli jer prvo sta napravim prije nego mi pocne ludnica je sjednem za stol,otvorim ovaj formu i citam sve te lijepe vijesti i gledam predivne slike bebaca. Bas mi uljepsate pocetak dana... Koliko vidim dosta Vas je iz okolice Zg a ima koja iz RI? Pa se mozemo i uzivo zajedno veseliti. Meni su frendice vise-manje taman rodile i znaju kroz sta prolazim ali su njima bebaci sada maleni i skroz su zaokupljene njima,naravno da ih razumijem i u sali sam rekla da sam i ja zatrudnila da ne ukradem jedno njihovo koliko su im slatke bebe :-) Danas sam isla predati 2*urin i uzeli su mi 4 ampule krvi i jos imam jednu uputnicu za vadit krv,iskreno nemam pojma za sta sam to sve vadila.... samo se nadam da ce svi ti nalazi biti ok i da je normalno da mi toliko krvi uzimaju :-)

Točkica
    21. Ožujak 2019. 09:28

irma123

Ajme pa to je za rasplakati se :-) jos kad vidis da se mice i mase...awwiccchhh vjerujem da je muzu doslo da bez obzira na vrstu pregleda opet ide s tobom gledati bebicu :-)

Točkica
    21. Ožujak 2019. 09:38

Manich

Evo mene da se javim . Bila kod moje doktorice konacno otvorila knjizicu i dala uputnice za krvnu grupu i urin i krv. Termin za uzv jos nemam rekla je da dodjem 4.4 da se dog. I posljednjih dana sam sa "dragim" u jako losim odnosima i danas sam se konacno odvazila i rekla mu da ostavi i mene i bebu na miru da nam ne treba takva osoba u zivotu. Osjecam se cudno…. Na tren sam super opustena a na treb bi vristala jer bez posla bez novaca neznam kako cu se snaci za sve sto mi bude trebalo. Moji roditelji su cudni i tesko ce ovo prihvatit jer je njima stalo samo do novaca i bit ce mi jako tesko sto cu doc u situaciju da cu morati traziti od njih novaca. Sretna sam zbog bebe jer sam ju ja htijela ali opet uzasno zabrinuta kako ce sve ovo biti.

Ej i ja imam termin 04/04/2019 tako da cemo zajedno stiskati zube i vjerovati da je sve ok, ja sam napeta vec sada i sutra bi da je 04/04/2019 :-) Te silne uputnice sam ja vec dobila ali mozda jer sam paranoja i vadila sam betu i prije nego nisam dobila stvari pa je ginekologica vidila da "nisam normalna" haha i nakon sta sam opet vadila betu je skuzila da ja ne odustajem od pretraga i zelim sve cim prije saznati. Znala sam da sam trudna i bez testova i bete,bas sam to osjetila. Nisam jos nikome mogla reci pa cak ni mm jer nije nista bilo potvrdeno. Ja imam srecu sta se tice partnera i zao mi je sta si u ovakvoj situaciji ali prije nego sam upoznala sadasnjeg mm sam sama sebi rekla da ako ikada budem morala ibiti samostalna majka,da cu to odraditi puno bolje nego neke koje imaju muzeve uz sebe. Beba ce ti dati snagu i enegriju za sve,vijdeti ces. Samo budi pozitivna. Sta se tice novaca,toga nikad dosta ali s vremenom naucis gledati prioritete i prvo sta ce ti biti na pameti je dijete i sta njemu treba. Opremu mozes posuditi ili za jako jeftino nabaviti na netu, dojiti ces koliko god budes mogla pa ti nece trebati dohrana a pelene... skupe su ALi na kraju krajeva mozes koristiti i one koje smo mi imale kad smo bile male i time ustediti, peri-deri. I svi smo ispali ok. Tako da se ne brini i opusti koliko god mozes a mi smo tu za tebe cijelim putem.

Točkica
    21. Ožujak 2019. 10:21

Aurora87

Irma, ma jel to beba sisa palac na jednoj od slika?😍
    Tockice, meni su isto uzeli 4 ampule krvi…to su ti vjerojatno osnovne te krvne pretrage i tsh….barem su meni kod te pretrage uzimali toliko krvi.
    Manich, vidim da ti je ovo bas tesko razdoblje….ti najbolje znas kakva je situacija i kako se postaviti…..a meni se osobno u zivotu najbolja uzrecica pokazala "uzdaj se u se i u svoje kljuse", to je najcesce najbolji put do uspjeha u svemu😘

Hvala utjesila si me jer sam vec mislila da oni znaju nesto sta mi ne govore pa rade extra pretrage... ali ako je to sve tako kako treba biti onda nek bude, ja cu puno jesti i piti i sve super :-) cekamo ultrazvuk da cujemo srceko i veselimo se

luce35
    21. Ožujak 2019. 10:26

Manich, znam da je lako reci al sve to zaboravi, i sto ce decko, roditelji, financije, ne misli o tome u ovom osjetljivom razdoblju. Sve uvijek nekako dodje na svoje. Imat ces naknadu  a ako ti bas nitko ne bude priskocio, obratit ces se svom centru za skrb i imat cete ti i beba ono sto vam je nuzno. Ima grupa po facebooku gdje se poklanjaju baby stvari, oprema, sve ce se srediti.
    Samo pozitivno misli i ne uznemiravaj se molim te 😍

Julie
    21. Ožujak 2019. 10:40

Cure kakve divne vijesti o.vasim bebonjama, Maša boksačica kazes, neka, barem se decki nece usuditi zafrkavati s njom jer slijedi kroše  😂😂😂😂 volim kad su cure borci 😂🙈  sta radite danas, sta se kuha finog? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.