Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    21. Ožujak 2019. 19:52

Točkica

Julie

Točkica

Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati

Stitnjaca ti ne smije biti iznad 2 dakle tsh 2 ili po novim nekim mjerilima 2,5. 10 je zaista alarmantno i savjetujem ti da odes sutra kod doktorice i tražiš uputnicu za endokrinologa, za to se ne narucujes nego ides odmah jer si trudnica i stitnjaca je opasna ukoliko nije regulirana terapijom, dobit ces Eutirox tablete i bit ce sve ok. Samo ne cekaj nista. Ne znam u kojem gradu zivis ali ako si u Zg mozes ici na Vuk Vrhovac ili Rebro, za druge bolnice ne znam. FRAJLA super su mi tvoje preporuke za robicu, tj objasnjenje velicina i kvalitete. 😊

Oki, hvala. Ujutro odmah u 7 zovem ginekologicu :)

Mozes ili ginekologa ili opce prakse, bilo koji ce ti dati na temelju nalaza i trudnoce. Ne boj se, bit ce sve uredu jer si brzo reagirala  😊😊

• Pikulica19
    21. Ožujak 2019. 19:53

Cure dali koja ima problema s tenom koze?
    Naime, valjda mi hormoni luduju pa su mi se sva samo ledja osula pristici a i po licu dobila par njih. Nisam savrsena ali ovo mi je full cudno .. 🙈🤷‍♀️

Julie
    21. Ožujak 2019. 20:03

Pikulica19

Cure dali koja ima problema s tenom koze?
    Naime, valjda mi hormoni luduju pa su mi se sva samo ledja osula pristici a i po licu dobila par njih. Nisam savrsena ali ovo mi je full cudno .. 🙈🤷‍♀️

Imam ja, dobila sam ocito postpubertetske pristice. 😂😂😂😂 Nisam ih imala u pubertetu niti inace osim mozda jedan pred mengu pa eto sad u trudnoci  imam  😂😂😂😂. Nema toga sto dobar make up ne moze popraviti  😂😂😂😂

fairy_
    21. Ožujak 2019. 20:06

Hannica0

I ja sam danaas isla na pregled. Nije mi ni mjerila plod, ali na ocigled sam vidjela kao da nije narastao. I ne titra danas nista. A prosli cet na 6+2 je titralo srce. :/ vadila sam betu i moram u sub opet.

Ne znam sto bi ti rekla.😔 Drzi se, od srca ti zelim da uskoro ponovno s veseljem iscekujes bebu!🙏💖

fairy_
    21. Ožujak 2019. 20:07

Cure koje imate pristice, stare bake kazu da je to znak da nosite curicu jer vam kao krade ljepotu za sebe.😂😂

teresita
    21. Ožujak 2019. 20:15

Draga Marta, znam da nije za utjehu ali ja sam isto prosla prije par mjeseci, tocnije 1.11. Plod je trebao biti 10+4 a docekalo me veliko nista. Prosla sam dvije kiretaze koje nisu tako strasne, nemoj se bojati, od kiretaze nakon 3. ciklusa ostala sam trudna i sad sam 9 tjedana, po uzv 9+4, tako da nemoj izgubiti nadu, vrlo brzo ces opet u akciju. Drzi se curo 😘😘

Julie
    21. Ožujak 2019. 20:18

fairy_

Cure koje imate pristice, stare bake kazu da je to znak da nosite curicu jer vam kao krade ljepotu za sebe.😂😂

Mozda mi ginic vidi u cetvrtak pa cemo znati jel bake imaju pravo ili ne  😂😂😂😂😂

• marta07
    21. Ožujak 2019. 20:24

Hannica0

I ja sam danaas isla na pregled. Nije mi ni mjerila plod, ali na ocigled sam vidjela kao da nije narastao. I ne titra danas nista. A prosli cet na 6+2 je titralo srce. :/ vadila sam betu i moram u sub opet.

Hamnica znaci u slicnoj situaciji si ko ja. Uglavnom ako ti se beta neudupla a Srčeko ne kuca ideš na kiretazu. Mozes ti traziti više mišljenja nego samo kod jednog doktora,evo ja sam došla po drugo i rečeno mi je isto stalo srce jednostavno. Bas mi je zao 😭😢
    Znam kako ti jer jer smo u istoj situaciji. Nakon mukotrpne borbe mi se to desi a pazila sam se skroz,ali to nema pravila jednostavno bozija volja. ☹️

• Pikulica19
    21. Ožujak 2019. 20:38

fairy_

Ma nek je zivo i zdravo sto god bilo🥰 makar bila i najružnija trudnica 🤷‍♀️

Marta i Hannica, ajme jako mi je zao 😢.. To je svima nama nekako u strahu jos pogotovo ako nemamo simptome a iscekujemo u brizi a ujedno i veselju tih 4 ili 6 tjedana izmedju kontrola i nikako se opustit, a kazu Uzivaj u blazenom stanju ... Svima uvijek napeto, ali ako ste vjernik molitva je cudo za dusu i dusevni mir ... ❤️

Maša62
    21. Ožujak 2019. 20:59

Točkica

Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati

Točkica meni je bio 4,77 i nije bio dobar ginekolog mi je odmah prepisao Euthyrox 25 mg i dala mi uputnicu za Vuk Vrhovac i nakon mjesec dana se spustio na 2,33 tolerira se do 2,5 .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.