Mame jel zna metko nest o onom sajmu u zg? Dani beba i mama ili tako nesta?
Joj cure, i ja sam u panici. Ni jučer ni danas nemam mucnine uopće, a inace sam imala stalnooo.. Bas se super osjećam.. Malo sam zabrinuta😔 Ne znam da li je to zato jer sam u sub 11 tjedana, pa se smanjuje ili… Necu preživjeti do srijede kad imam pregled😔
Ja nisam imala skoro nista simtpoma sve do 12.tt kad su me poceli muciti cesci odlasci na wc tako da ne brini,samo misli pozitivno i pricaj svojoj mrvici!😍
Cure dali koja ima problema s tenom koze?
Naime, valjda mi hormoni luduju pa su mi se sva samo ledja osula pristici a i po licu dobila par njih. Nisam savrsena ali ovo mi je full cudno .. 🙈🤷♀️
Jaaaa😁 Po celu imam puuuno sitnih pristica, i po ledima isto… Ja sam mislila da u trudnoći ten blista😂
Oko mene trudnice blistaju a ja i bez mucnica i povracanje izgledam ko opristavljeni zombi 🙈 blazeni make up 😂
Od ovoliko losih vjesti strah me sve vise... I mrziiiiim to sto cekam do 12tog tjedna da bi vidjela dal je sve okej... Kakav bi to sok bio otici u 12tom tjednu i vidjeti da nemas zapravo sta vidjeti. Grozno nedaj boze nikome i uzasno mi je zao zenice zbog vas.. Ja mislim da bih ovu svoju doktoricu ubila od ljutnje.. Ne zato sto je ona kriva za to nego zbog toga sto se takve stvari mogu otkriti i ranije kad ides na vrijeme na uzv.. Eto vama se desilo sada a ja cu saznati tek sredinom 4 mj dali je sve okej.. Tuzni neki danasnji dan....
Kad smo kod štitnjače, evo ovako
Vadila sam krv u prosli utorak.Međutim doktorica je radila do četvrtka do 12h. Rekla mi je probajte ujutro nazvati možda ipak stignu doci rezultati. Kad sam zvala naravno nisu stigli, ali je rekla ukoliko bude nešto loše poslat će poštom. I tako meni jucer dode njeno pismo u kojem mi savjetuje reguliranje štitnjače i salje recept za ove tablete koje trebam uzeti po uputama u njima.( A u uputama stoji uzmite po preporuci liječnika, da se krece od pola tableta do cijele) E sad, ja nisam baš upućena u to sve jer do sad nisam imala problema,a nisam ni nalaze dobila da opet imam uvid u nešto. Vidim da je prije netko napisao da su mu prepisane druge tablete. Pretpostavljam da je razlika u visku i manjku hormona. Pišite tko zna više.
Ii daa jutros nakon uzete jedne tablete, sat vremena prije jela,nakon određenog vremena sam počela povracati. Poslije sam doruckovala i dalje bilo sve okej.
Od ovoliko losih vjesti strah me sve vise… I mrziiiiim to sto cekam do 12tog tjedna da bi vidjela dal je sve okej… Kakav bi to sok bio otici u 12tom tjednu i vidjeti da nemas zapravo sta vidjeti. Grozno nedaj boze nikome i uzasno mi je zao zenice zbog vas.. Ja mislim da bih ovu svoju doktoricu ubila od ljutnje.. Ne zato sto je ona kriva za to nego zbog toga sto se takve stvari mogu otkriti i ranije kad ides na vrijeme na uzv.. Eto vama se desilo sada a ja cu saznati tek sredinom 4 mj dali je sve okej.. Tuzni neki danasnji dan….
Koliko god ti bilo dugo za cekati vjeruj da je bolje da ne ides precesto na preglede. Posebno sto se vecinom radi vaginalni do nekog 12.-13.tt. Misli samo na to da tvoju bebicu iritira UZV i da se malo i uplasi od tih valova koje salje. Sve ce biti uredu samo ostani smirena koliko mozes. Ja sam isto strepila izmedju pregleda i cim me nesto zigne ja u plac da nije nesto bebi. Onda sam odlucila da cu prepustiti sve u Bozije ruke i uciniti sve sto je u mojoj moci da bebi uljepsam boravak u pupi. Nazalost na neke stvari ne mozemo utjecati kao npr na ove gubitke beba sto su cure dozivjele. Nitko tu nije kriv samo treba skupiti snagu i proci kroz sve to. Cure drzite se i ne odustajte. U svijetu beba sigurno ceka neka na vas i doci ce dan da cete se upoznati 😘😘
Dali koja od vas cure ima Baby Watcher?
Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
🙄🤔
I ja sam danaas isla na pregled. Nije mi ni mjerila plod, ali na ocigled sam vidjela kao da nije narastao. I ne titra danas nista. A prosli cet na 6+2 je titralo srce. :/ vadila sam betu i moram u sub opet.
Hamnica znaci u slicnoj situaciji si ko ja. Uglavnom ako ti se beta neudupla a Srčeko ne kuca ideš na kiretazu. Mozes ti traziti više mišljenja nego samo kod jednog doktora,evo ja sam došla po drugo i rečeno mi je isto stalo srce jednostavno. Bas mi je zao 😭😢
Znam kako ti jer jer smo u istoj situaciji. Nakon mukotrpne borbe mi se to desi a pazila sam se skroz,ali to nema pravila jednostavno bozija volja. ☹️
Dobila sam isto misljenje i od drugog dr. Iste je velicine plod kao prosli tj.i vise nema srcane akcije
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja sam popila za smirenje Normabel iskreno mozda me je spasio danas al neznam kako ću sutra poslje ultrazvuka. Aj možda bolje da je sad nego kasnije kad budem više trudna. Ja i muz smo se očito pomirili i rekli božija volja i tak mora biti. Nedaj Bože većeg zla
Hannicao drzi mi se 😘😘😘 covjek sve prezivi pa će i to.
Dali koja od vas cure ima Baby Watcher?
Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
🙄🤔
jedna poznanica je kupila i bila je zadovoljna. I ja razmisljam o kupnji.
Sortiraj odgovore
Najstariji