Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mtk39
    21. Ožujak 2019. 14:31

marta07

Hvala vam svima drage moje 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    Ne da je tesko preteško. Nisam dala da se nošni radi dok mi ne izvade nalaze danas i sutra pa će usporediti betu jel pada ili ne. Ultrazvuk sam bila jutros kod svoje doktorice, iskomirala se,jedva sam došla kuć onda znate kakva sam bila. Ipak se još malo nadam ali mislim bezuspješno jer plod nije narastao za 9+4koliko bih trebala biti trudna,već je za 8+3. Otkucaji srca nema to je najgore.
    S kako bude bude ništa nemogu primjeniti.

Tek sam sad procitala post 😥 jako mi je zao, tesko je sad nac ijednu rijec utjehe , osim da se drzis i da smo uz tebe ❤

• marta07
    21. Ožujak 2019. 14:44

Točkica

HarryPotter

marta07

Hvala vam svima drage moje 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    Ne da je tesko preteško. Nisam dala da se nošni radi dok mi ne izvade nalaze danas i sutra pa će usporediti betu jel pada ili ne. Ultrazvuk sam bila jutros kod svoje doktorice, iskomirala se,jedva sam došla kuć onda znate kakva sam bila. Ipak se još malo nadam ali mislim bezuspješno jer plod nije narastao za 9+4koliko bih trebala biti trudna,već je za 8+3. Otkucaji srca nema to je najgore.
    S kako bude bude ništa nemogu primjeniti.

Marta znam da ste dugo cekali ko i mi sami, i umjetne i hormone i sve sto smo salile u sebe… Jel te ista, bolilo, smetalo.. Joj zivote, kako nekada si zestok i udaras.
    Ja ti saljem zagrljaj od srca, drzi se
    ♥️

Znam da ti je tesko sada o tome ali evo i mi sve strahujemo od toga pa me zanima da li je na proslom ultrazvuku bilo sve ok? culo se srce? Ako ti nije pretesko pisati,razumijem potpuno :-(

Da kad sam bila u bolnici zadnji ultrazvuk pravljeni je sa 8+1 i bio je ok i vidjelo se i bilo sve ok

• marta07
    21. Ožujak 2019. 14:49

Pričala sam s doktoricom svojom. Kaze da to nema pravila da srce moze prestati kucati u pola sata zasto kako, to se nezna. Jednostavno ne počne se plod dovoljno razvijati i srce jednostavno prestane kucati.

Točkica
    21. Ožujak 2019. 14:53

marta07

Pričala sam s doktoricom svojom. Kaze da to nema pravila da srce moze prestati kucati u pola sata zasto kako, to se nezna. Jednostavno ne počne se plod dovoljno razvijati i srce jednostavno prestane kucat

ajem uzas... ne mogu ni zamisliti... hvala ti puno na informaciji,sad sam u jos vecoj paranoji...bas strasno....sretno s novim pokusajem i neka cim prije sve ovo tuzno prode

HarryPotter
    21. Ožujak 2019. 15:00

Točkica

marta07

Pričala sam s doktoricom svojom. Kaze da to nema pravila da srce moze prestati kucati u pola sata zasto kako, to se nezna. Jednostavno ne počne se plod dovoljno razvijati i srce jednostavno prestane kucat

ajem uzas… ne mogu ni zamisliti… hvala ti puno na informaciji,sad sam u jos vecoj paranoji…bas strasno….sretno s novim pokusajem i neka cim prije sve ovo tuzno prode

Tockice, nemoj biti, evo ja tjesim tebe ali i sebe..
    Ne mozemo utjecati ni na sto, ja sam bila sa 8+6 i ne trebam prije 12 tj. Moj MPO lijecnik mi je savjetovao, "manje supanja", jer sam radila umjetnu u St. A zivim u BIH. I da nema potrebe da me ovaj moj ginekolog stalno gleda, osim ako krene nesto u vidu iscjetka ili bolova. Uhvatim se i ja u paronoji, al udahnem duboko i pomolim se.
    Vjerujem i nadam se da smo sve zasluzile zvati se mama, nase vrijeme mora doci♥️

url=https://lilypie.com]

fairy_
    21. Ožujak 2019. 15:06

https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/molitva-majke-trudn
    ice-koja-ocekuje-dijete/

Cure, ja sam bas kao i vi od pocetka imala takve strahove, kad budete osjecale bebu biti ce puno lakse! Slucajno sam nasla ovu molitvu i svaku vecer je molim otkad sam saznala da sam trudna!🙏🤗

• Mtk39
    21. Ožujak 2019. 15:11

fairy_

https://www.bitno.net/vjera/duhovnost/molitva-majke-trudn
    ice-koja-ocekuje-dijete/

Cure, ja sam bas kao i vi od pocetka imala takve strahove, kad budete osjecale bebu biti ce puno lakse! Slucajno sam nasla ovu molitvu i svaku vecer je molim otkad sam saznala da sam trudna!🙏🤗

I ja istu molitvu molim, isto tako otkad sam ostala trudna ☺🙏

• Mtk39
    21. Ožujak 2019. 15:13

HarryPotter

Točkica

marta07

ajem uzas… ne mogu ni zamisliti… hvala ti puno na informaciji,sad sam u jos vecoj paranoji…bas strasno….sretno s novim pokusajem i neka cim prije sve ovo tuzno prode

Ne mozemo utjecati ni na sto, ja sam bila sa 8+6 i ne trebam prije 12 tj. Moj MPO lijecnik mi je savjetovao, "manje supanja", jer sam radila umjetnu u St. A zivim u BIH. I da nema potrebe da me ovaj moj ginekolog stalno gleda, osim ako krene nesto u vidu iscjetka ili bolova. Uhvatim se i ja u paronoji, al udahnem duboko i pomolim se.
    Vjerujem i nadam se da smo sve zasluzile zvati se mama, nase vrijeme mora doci♥️

HarryPotter, vi ste isto bili u Cita na mpo?

Točkica
    21. Ožujak 2019. 15:15

HarryPotter

Točkica

marta07

A pokusati cu se opustiti i ne misliti... sve ima svoj tijek i sve ce doci kada treba, mora se posloziti u pravo vrijeme. Drzi se 

HarryPotter
    21. Ožujak 2019. 15:18

Mtk39

HarryPotter

Točkica

marta07

HarryPotter, vi ste isto bili u Cita na mpo?

Jesmo 🙂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.