Evo ja se upravo dobrano nazivcirala jer sam otvorila vrata Jehovinim svjedocima. Ne razumijem kakve su to fore doci nekome na vrata i pokusavat s nogu pricati o temi kao sto je vjera….pa ja bih mogla o tome satima pricati i stvarno ne razumijem svrhu tog dolaska. Bas sam ljuta na sebe sto sam samo otvorila vrata umjesto da sam pogledala prvo tko je pred vratima.
Danas kuham spagete, mm zazelio. Cini mi se da ce danas biti lijep dan pa se nadam da cu biti produktivna, iako jos uvijek pijem kavu i blejim u tv.
Ajme blagoo ti seeee...joj u Rijeci je predivno vrijeme,gledam kroz prozor ureda i bas razmisljam kako bi bilo dobro iskoristiti dan, upiti malo prirodnog vitamina sunca...odi proseci ako ti bebac pusti kretanje i uzivaj max. Meni se tockica buni ako se previse krecem pa pokusavam cim manje hodati ali eto, sta se mora,nije tesko :-) ici cu dr.tj vaditi to s druge uputnice jer cu kolabirat ako odem odmah danas hahahhaha pregled mi je 04.04 tako da ti nalazi bi trebali biti do tad gotovi,samo ovaj urin se navodno ceka dosta.
Kod mene sunce, taman se spremam u setnju. Sav ves na susenju, rucku cemo mesne okryglice od puretine u paradajiz sosu i pire krompir, uz to neku salatu ☺️
☺️ Ja kao i inace, ko zmaj 😂💪
url=https://lilypie.com]
Poz curke! Ja sam se evo pocastila shoppingom i sad uzivam na kavici☕☕. Za rucak cu napraviti meksicke tortilje!😋🤗
Cao curke,
Ja ne mogu da sve iscitam jer ima previse,i neda mi se.Tmuran je dan pa sam i ja.
Imam sudje oprati,ves okaciti da se susi i rucak spremiti.Neku cu corbicu najvjerivatnije.
Ja sam danas po uzv 13+4,ipak sam odlucila ovaj pregled ici privatno pa cu kad budem 15+1 javiti se doktoru dogovoriti termin,nadam se da cu saznati spol :)
Evo cure moje da vam se javim da vas napuštam iz grupe. Iskreno jako mi je tesko i zao nazalost naše 👶malo ❤️ je prestalo kucati prije 2tj. Evo nas u bolnici na još jednom mišljenju i vadjenju nalaza, ali izgleda od moje trudnoće nema ništa.
Jako mi je tesko sama na pomisao kiretaze i svih ostalih gluposti.
Volite svoje bebe pazite ih ko oko u glavi
Hvala curke 😍 moje na svemu bile ste mi sve kako prijateljice ko da se znamo 20godina
Ih, sve neka fina klipića, danas sam sva u hrani pa eto idem po blitvu i ribicu imam doma. Btw po blitvu odlazim još od pol 10 ujutro 😂😂😂😂😂
Evo cure moje da vam se javim da vas napuštam iz grupe. Iskreno jako mi je tesko i zao nazalost naše 👶malo ❤️ je prestalo kucati prije 2tj. Evo nas u bolnici na još jednom mišljenju i vadjenju nalaza, ali izgleda od moje trudnoće nema ništa.
Hvala curke 😍 moje na svemu bile ste mi sve kako prijateljice ko da se znamo 20godina
Jako mi je zao Marta 😢😢😢😢😢😢 ne znam sto bih ti rekla, prosla sam to vec jednom, nadam se nikad vise. Boze, sva pretrnem kad takvo nesto procitam, odmah se uplasim. Tako mi je zao.
Grozno...ne mogu ni zamisliti to...pokusavam cijelo vrijeme biti pozitivna...ajde neka vam to prode sto bezbolnije i sto prije. Kolegica s posla je odmah mjesec dana nakon spontanog opet zatrudnila i eto je u 6mj tako da glavugore koliko mozete i cujemo se uskoro s novim lijepim vijestima
marta07 žao mi je
Vjerujem da je teško sada gledati pozitivno, ali vjerujem da je negdje zapisano i da će se dogoditi kada treba i da će sve biti u redu. Vjerujem da je teško, ne mogu niti zamisliti kako. Drži se i puno sreće ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji