Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    21. Ožujak 2019. 22:15

sreca

Pikulica19

Dali koja od vas cure ima Baby Watcher?
    Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
    🙄🤔

jedna poznanica je kupila i bila je zadovoljna. I ja razmisljam o kupnji.

S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova ... Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
    Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva ... A i rano mi je jos pa nema strke 😂

• sreca
    21. Ožujak 2019. 22:19

Pikulica19

sreca

Pikulica19

Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
    🙄🤔

S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova … Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
    Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva … A i rano mi je jos pa nema strke 😂

hjoj iskreno to mi je spomenula prosle godine,ali nisam detalje ispitivala. poslije je nisam bas ni vidala. mozda ima netko,tko zna vise.

Točkica
    21. Ožujak 2019. 22:25

Julie

Točkica

Julie

Točkica

Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati

Stitnjaca ti ne smije biti iznad 2 dakle tsh 2 ili po novim nekim mjerilima 2,5. 10 je zaista alarmantno i savjetujem ti da odes sutra kod doktorice i tražiš uputnicu za endokrinologa, za to se ne narucujes nego ides odmah jer si trudnica i stitnjaca je opasna ukoliko nije regulirana terapijom, dobit ces Eutirox tablete i bit ce sve ok. Samo ne cekaj nista. Ne znam u kojem gradu zivis ali ako si u Zg mozes ici na Vuk Vrhovac ili Rebro, za druge bolnice ne znam. FRAJLA super su mi tvoje preporuke za robicu, tj objasnjenje velicina i kvalitete. 😊

Oki, hvala. Ujutro odmah u 7 zovem ginekologicu :)

Mozes ili ginekologa ili opce prakse, bilo koji ce ti dati na temelju nalaza i trudnoce. Ne boj se, bit ce sve uredu jer si brzo reagirala 😊😊

Joj najrade bi isla. kod ginekologa jer on radi od 7 a doktorica opce prakse od 8...ne zelim ni minute cekati 🙃 bas ne zelim nikakav rizik

• Pikulica19
    21. Ožujak 2019. 22:27

sreca

Pikulica19

sreca

Pikulica19

🙄🤔

S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova … Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
    Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva … A i rano mi je jos pa nema strke 😂

hjoj iskreno to mi je spomenula prosle godine,ali nisam detalje ispitivala. poslije je nisam bas ni vidala. mozda ima netko,tko zna vise.

Istina ... Oprosti ali bas sam puna pitanja 😂😂😂
    Citala sam po forumima ali misljenja su samo u opseznijem sadrzaju "dobar je" "nije dobar" "glupost" "spasio me zivaca i stresa" ali nitko nista konkretno kako to funkcionira i koliko je tocno ... Pitat cu doktora za misljenje ionak se uvijek iznenadi na moja pitanja 🙈 

Točkica
    21. Ožujak 2019. 22:28

Maša62

Točkica

Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati

Točkica meni je bio 4,77 i nije bio dobar ginekolog mi je odmah prepisao Euthyrox 25 mg i dala mi uputnicu za Vuk Vrhovac i nakon mjesec dana se spustio na 2,33 tolerira se do 2,5 .

znaci moram ginekologu a ne dr opce prakse? 

Frajla
    21. Ožujak 2019. 22:43

Pikulica19

sreca

Pikulica19

🙄🤔

Bebino srce radi puno brze od nasega 😉
    Koliko sam cula treba malo prakse dok se nade gdje treba staviti i kako je beba namjestena. 
    Po meni skroz nepotrebno, kao i npr vagati kasnije bebu svaki dan ako je sve ok, samo stvara dodatni stres.

Frajla
    21. Ožujak 2019. 22:45

Frajla

Pikulica19

sreca

Pikulica19

🙄🤔

Bebino srce radi puno brze od nasega 😉
    Koliko sam cula treba malo prakse dok se nade gdje treba staviti i kako je beba namjestena.
    Po meni skroz nepotrebno, kao i npr vagati kasnije bebu svaki dan ako je sve ok, samo stvara dodatni stres.

Eh da, i nije za prvo tromjesecje jer je beba jos u zdjelici (zato se i radi vaginalni uzv), tek kad se digne malo maternica

• lauea
    21. Ožujak 2019. 22:55

Hej zenske kad se prestaje radit vaginalni ultrazvuk.Htjela bi i da MM dozivi to.I da curke nemojte se tolko sekirat i zivcirat od toga nema koristi.Nemojte citat negativne stvari za bezveze se zivcirat.Ovo bi trebala bit ljepa grupa a vidim da se samo panika stvara.

Julie
    21. Ožujak 2019. 23:11

Hannica0

marta07

Hannica0

I ja sam danaas isla na pregled. Nije mi ni mjerila plod, ali na ocigled sam vidjela kao da nije narastao. I ne titra danas nista. A prosli cet na 6+2 je titralo srce. :/ vadila sam betu i moram u sub opet.

Hamnica znaci u slicnoj situaciji si ko ja. Uglavnom ako ti se beta neudupla a Srčeko ne kuca ideš na kiretazu. Mozes ti traziti više mišljenja nego samo kod jednog doktora,evo ja sam došla po drugo i rečeno mi je isto stalo srce jednostavno. Bas mi je zao 😭😢
    Znam kako ti jer jer smo u istoj situaciji. Nakon mukotrpne borbe mi se to desi a pazila sam se skroz,ali to nema pravila jednostavno bozija volja. ☹️

Dobila sam isto misljenje i od drugog dr. Iste je velicine plod kao prosli tj.i vise nema srcane akcije

Jako mi je zao, danas je bas tuzan dan. Cure probajte smoci snage, prosla sam vec to i znam taj osjecaj jada, tuge, nemoci... .. Mi cemo vas ovdje cekati a vi nam se sto prije vratite sa sretnim vijestima bez obzira kad ostale trudne 🍀💪🏼

Julie
    21. Ožujak 2019. 23:14

Točkica

Maša62

Točkica

Točkica meni je bio 4,77 i nije bio dobar ginekolog mi je odmah prepisao Euthyrox 25 mg i dala mi uputnicu za Vuk Vrhovac i nakon mjesec dana se spustio na 2,33 tolerira se do 2,5 .

znaci moram ginekologu a ne dr opce prakse?

Mozes bilo kome inace meni je na temelju nalaza moj ginekolog napisao d uputnicu za endokrinologa koja ti vrijedi citavu trudnocu tako da ne moras stalno dolaziti jedino sto moras nanovo je kod opce prakse po uputnicu za vadenje krvi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.