Dali koja od vas cure ima Baby Watcher?
Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
🙄🤔
jedna poznanica je kupila i bila je zadovoljna. I ja razmisljam o kupnji.
S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova ... Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva ... A i rano mi je jos pa nema strke 😂
Dali to ista vrijedi ili je cisti marketinški trik i jer se trudnicama lako da nešto prodati pa eto razvikano?
🙄🤔
S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova … Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva … A i rano mi je jos pa nema strke 😂
hjoj iskreno to mi je spomenula prosle godine,ali nisam detalje ispitivala. poslije je nisam bas ni vidala. mozda ima netko,tko zna vise.
Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati
Stitnjaca ti ne smije biti iznad 2 dakle tsh 2 ili po novim nekim mjerilima 2,5. 10 je zaista alarmantno i savjetujem ti da odes sutra kod doktorice i tražiš uputnicu za endokrinologa, za to se ne narucujes nego ides odmah jer si trudnica i stitnjaca je opasna ukoliko nije regulirana terapijom, dobit ces Eutirox tablete i bit ce sve ok. Samo ne cekaj nista. Ne znam u kojem gradu zivis ali ako si u Zg mozes ici na Vuk Vrhovac ili Rebro, za druge bolnice ne znam. FRAJLA super su mi tvoje preporuke za robicu, tj objasnjenje velicina i kvalitete. 😊
Oki, hvala. Ujutro odmah u 7 zovem ginekologicu :)
Mozes ili ginekologa ili opce prakse, bilo koji ce ti dati na temelju nalaza i trudnoce. Ne boj se, bit ce sve uredu jer si brzo reagirala 😊😊
Joj najrade bi isla. kod ginekologa jer on radi od 7 a doktorica opce prakse od 8...ne zelim ni minute cekati 🙃 bas ne zelim nikakav rizik
🙄🤔
S obzirom da se na trbuhu cuju 3 vrste tih srcanih valova … Nesto kao srce majke pa neka zila i srce bebe, kako je ona znala koji je tocno bebin ritam?
Razmisljam se i ja ali nemam nikoga oko sebe s tim da mi isprica iskustva … A i rano mi je jos pa nema strke 😂
hjoj iskreno to mi je spomenula prosle godine,ali nisam detalje ispitivala. poslije je nisam bas ni vidala. mozda ima netko,tko zna vise.
Istina ... Oprosti ali bas sam puna pitanja 😂😂😂
Citala sam po forumima ali misljenja su samo u opseznijem sadrzaju "dobar je" "nije dobar" "glupost" "spasio me zivaca i stresa" ali nitko nista konkretno kako to funkcionira i koliko je tocno ... Pitat cu doktora za misljenje ionak se uvijek iznenadi na moja pitanja 🙈
Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati
Točkica meni je bio 4,77 i nije bio dobar ginekolog mi je odmah prepisao Euthyrox 25 mg i dala mi uputnicu za Vuk Vrhovac i nakon mjesec dana se spustio na 2,33 tolerira se do 2,5 .
znaci moram ginekologu a ne dr opce prakse?
🙄🤔
Bebino srce radi puno brze od nasega 😉
Koliko sam cula treba malo prakse dok se nade gdje treba staviti i kako je beba namjestena.
Po meni skroz nepotrebno, kao i npr vagati kasnije bebu svaki dan ako je sve ok, samo stvara dodatni stres.
🙄🤔
Bebino srce radi puno brze od nasega 😉
Koliko sam cula treba malo prakse dok se nade gdje treba staviti i kako je beba namjestena.
Po meni skroz nepotrebno, kao i npr vagati kasnije bebu svaki dan ako je sve ok, samo stvara dodatni stres.
Eh da, i nije za prvo tromjesecje jer je beba jos u zdjelici (zato se i radi vaginalni uzv), tek kad se digne malo maternica
Hej zenske kad se prestaje radit vaginalni ultrazvuk.Htjela bi i da MM dozivi to.I da curke nemojte se tolko sekirat i zivcirat od toga nema koristi.Nemojte citat negativne stvari za bezveze se zivcirat.Ovo bi trebala bit ljepa grupa a vidim da se samo panika stvara.
I ja sam danaas isla na pregled. Nije mi ni mjerila plod, ali na ocigled sam vidjela kao da nije narastao. I ne titra danas nista. A prosli cet na 6+2 je titralo srce. :/ vadila sam betu i moram u sub opet.
Hamnica znaci u slicnoj situaciji si ko ja. Uglavnom ako ti se beta neudupla a Srčeko ne kuca ideš na kiretazu. Mozes ti traziti više mišljenja nego samo kod jednog doktora,evo ja sam došla po drugo i rečeno mi je isto stalo srce jednostavno. Bas mi je zao 😭😢
Znam kako ti jer jer smo u istoj situaciji. Nakon mukotrpne borbe mi se to desi a pazila sam se skroz,ali to nema pravila jednostavno bozija volja. ☹️
Dobila sam isto misljenje i od drugog dr. Iste je velicine plod kao prosli tj.i vise nema srcane akcije
Jako mi je zao, danas je bas tuzan dan. Cure probajte smoci snage, prosla sam vec to i znam taj osjecaj jada, tuge, nemoci... .. Mi cemo vas ovdje cekati a vi nam se sto prije vratite sa sretnim vijestima bez obzira kad ostale trudne 🍀💪🏼
Točkica meni je bio 4,77 i nije bio dobar ginekolog mi je odmah prepisao Euthyrox 25 mg i dala mi uputnicu za Vuk Vrhovac i nakon mjesec dana se spustio na 2,33 tolerira se do 2,5 .
znaci moram ginekologu a ne dr opce prakse?
Mozes bilo kome inace meni je na temelju nalaza moj ginekolog napisao d uputnicu za endokrinologa koja ti vrijedi citavu trudnocu tako da ne moras stalno dolaziti jedino sto moras nanovo je kod opce prakse po uputnicu za vadenje krvi.
Sortiraj odgovore
Najstariji