Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Ožujak 2019. 15:57

marta07

Evo cure moje da vam se javim da vas napuštam iz grupe. Iskreno jako mi je tesko i zao nazalost naše 👶malo ❤️ je prestalo kucati prije 2tj. Evo nas u bolnici na još jednom mišljenju i vadjenju nalaza, ali izgleda od moje trudnoće nema ništa.
    Jako mi je tesko sama na pomisao kiretaze i svih ostalih gluposti.
    Volite svoje bebe pazite ih ko oko u glavi
    Hvala curke 😍 moje na svemu bile ste mi sve kako prijateljice ko da se znamo 20godina

Drzi se draga.. Jakooo mi je zaoooo... 

Frajla
    21. Ožujak 2019. 16:18

Vidim da se neke vec spremaju u shopping, pa evo ukratko o robici od mene

H&m-ok kvaliteta, po meni najrealnije velicine, na netu cesto ima popusta, a u trgovini ima puno stvari 3 za 2
    Njihove pidjamice ne volim jer su uglavnom bez stopala, a ne mozete vjerovati kak bebe uspiju za tren skinuti carapice
    Imaju svakakvih grudnjaka za dojenje, samo kod njih sam nasla sa tankom spuzvom, sto je super za u javnost jer se ne vide bradavice 😉 imaju i za spavanje, bas su fini mekani i nestiscu preko leda. I potkusulje (topove) za dojenje, meni presuper, i za zimu (kad dojis samo otkopcas gore, pa nisu leda gola) i za ljeto (u njima sam vjecno bila po doma)
    C&a- isto dobra kvaliteta, ali su im mali brojevi dosta mali ( tamo negdje od 80/86 postanu normalniji) npr moj malo je roden sa 50 cm, sa mjesec dana je imao 54 cm, a njihova jednodjela odjelca je mogao nositi tocno 3 tjedna
    Lidl-dosta su veliki, po meni skoro za broj. Ona bio/pure linija je puno kvalitetnija od "obicne", ali bude malo u skuplja. Cesto imaju i potkusilje i grudnjake za dojenje, meni odgovara samo pure linija, to bude cisti pamuk
    Next-divan kvalitetan pamuk, dosta skupi, ali dva puta godisnje daju 50% na sve (u trgovini, ne online), pa se onda isplati, pogotovo pakiranja od vise komada. Npr tri pidjamice 90 kn (inace 180). Velicine su im malo veće .
    Pepco-ovo je stvarno lutrija, neke stvari budu super, neke baceni novci. Jedno odjelce se doslovno raspalo u masini kad sam ga prvi puta prala. Uglavnom dosta manje velicine. Disney i sl s licencom bude kvalitetnije i skuplje i velicine su realnije
    Kik-nesto su im vece velicine. Nisam tamo bas puno kupovala jer je sve uzasno nagurano i ne mogu uci s kolicima, a nisu nesto specijalno ni jeftini za djecju robicu.

Frajla
    21. Ožujak 2019. 16:26

Kod c&a sam mislila na odjelca velicine 56 
    Takko-ok kvaliteta, cijena i velicina, ali imaju stvarno skroman izbor

Inace, pocetkom 4 mj ce biti dani beba u west gate i onda svi daju neke popuste,  isplati se pogotovo za vece stvari, tipa autosjedalice, krevetice, kolica... i super je sto sve bude na jednom mjestu, pa je lakse usporediti. Budu i ovi sto sivaju, tipa ethereal, dada&rocco i vidite sve uzivo, a inace se moze samo preko neta naruciti.

21. Ožujak 2019. 16:30

Frajla

Vidim da se neke vec spremaju u shopping, pa evo ukratko o robici od mene

H&m-ok kvaliteta, po meni najrealnije velicine, na netu cesto ima popusta, a u trgovini ima puno stvari 3 za 2
    Njihove pidjamice ne volim jer su uglavnom bez stopala, a ne mozete vjerovati kak bebe uspiju za tren skinuti carapice
    Imaju svakakvih grudnjaka za dojenje, samo kod njih sam nasla sa tankom spuzvom, sto je super za u javnost jer se ne vide bradavice 😉 imaju i za spavanje, bas su fini mekani i nestiscu preko leda. I potkusulje (topove) za dojenje, meni presuper, i za zimu (kad dojis samo otkopcas gore, pa nisu leda gola) i za ljeto (u njima sam vjecno bila po doma)
    C&a- isto dobra kvaliteta, ali su im mali brojevi dosta mali ( tamo negdje od 80/86 postanu normalniji) npr moj malo je roden sa 50 cm, sa mjesec dana je imao 54 cm, a njihova jednodjela odjelca je mogao nositi tocno 3 tjedna
    Lidl-dosta su veliki, po meni skoro za broj. Ona bio/pure linija je puno kvalitetnija od "obicne", ali bude malo u skuplja. Cesto imaju i potkusilje i grudnjake za dojenje, meni odgovara samo pure linija, to bude cisti pamuk
    Next-divan kvalitetan pamuk, dosta skupi, ali dva puta godisnje daju 50% na sve (u trgovini, ne online), pa se onda isplati, pogotovo pakiranja od vise komada. Npr tri pidjamice 90 kn (inace 180). Velicine su im malo veće .
    Pepco-ovo je stvarno lutrija, neke stvari budu super, neke baceni novci. Jedno odjelce se doslovno raspalo u masini kad sam ga prvi puta prala. Uglavnom dosta manje velicine. Disney i sl s licencom bude kvalitetnije i skuplje i velicine su realnije
    Kik-nesto su im vece velicine. Nisam tamo bas puno kupovala jer je sve uzasno nagurano i ne mogu uci s kolicima, a nisu nesto specijalno ni jeftini za djecju robicu.

Hvala za informacije dobro ce mi doci da znam kud krenuti 😊 lidl katalog pratim al nema uvjek robice osim kad dodes u trg pa tamo se nade nesta..

Hannica0 👧
    21. Ožujak 2019. 17:24

I ja sam danaas isla na pregled.  Nije mi ni mjerila plod, ali na ocigled sam vidjela kao da nije narastao. I ne titra danas nista. A prosli cet na 6+2 je titralo srce. :/  vadila sam betu i moram u sub opet.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

21. Ožujak 2019. 17:40

Jooj sad citam sve to i razmisljam si kako bi me ovo jakooo dotuklo da se meni desi.. S obzirom na moju situaciju i da vjerovatno nebih tako skoro ni pronasla nekog novog s kim bi uopce pozeljela dijete bojim se da mi je ovo sada jedina prilika da rodim i da bez obzira na sve budem sretna jer cu imati bebicu kraj sebe.. Zivot je tako ruzan nekad i nepravedan sto se tice nasih bebica.. 

Točkica
    21. Ožujak 2019. 19:03

Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati

Julie
    21. Ožujak 2019. 19:39

Točkica

Cure treba mi hitno iskustva ako je kome bilo jer cu izludit do ujutro. Isla sam po nalaz krvi i pise da imam Tirotropin (TSH) 10.9 a gornja granica je 5.60. Google kaze da je to hormon štitnjače i jako opasno tj da su veliki rizik od spontanog ako je visoko. Ja sam u 5tj i sva sam prestrasena. Je koja imala tako visoko i uspijela regulirati tabletama? Sta da radim? Necu moc spavati

Stitnjaca ti ne smije biti iznad 2 dakle tsh 2 ili po novim nekim mjerilima 2,5. 10 je zaista alarmantno i savjetujem ti da odes sutra kod doktorice i tražiš uputnicu za endokrinologa, za to se ne narucujes nego ides odmah jer si trudnica i stitnjaca je opasna ukoliko nije regulirana terapijom, dobit ces Eutirox tablete i bit ce sve ok. Samo ne cekaj nista. Ne znam u kojem gradu zivis ali ako si u Zg mozes ici na Vuk Vrhovac ili Rebro, za druge bolnice ne znam. FRAJLA super su mi tvoje preporuke za robicu, tj objasnjenje velicina i kvalitete. 😊

Točkica
    21. Ožujak 2019. 19:44

Julie

Točkica

Stitnjaca ti ne smije biti iznad 2 dakle tsh 2 ili po novim nekim mjerilima 2,5. 10 je zaista alarmantno i savjetujem ti da odes sutra kod doktorice i tražiš uputnicu za endokrinologa, za to se ne narucujes nego ides odmah jer si trudnica i stitnjaca je opasna ukoliko nije regulirana terapijom, dobit ces Eutirox tablete i bit ce sve ok. Samo ne cekaj nista. Ne znam u kojem gradu zivis ali ako si u Zg mozes ici na Vuk Vrhovac ili Rebro, za druge bolnice ne znam. FRAJLA super su mi tvoje preporuke za robicu, tj objasnjenje velicina i kvalitete. 😊

Oki, hvala. Ujutro odmah u 7 zovem ginekologicu :) 

mc_zgb
    21. Ožujak 2019. 19:47

Točkica

Ja sam otkrila prije nekih godinu dana da imam problem sa štitnjačom, tad mi je TSH bio 9.5 i euthyroxom sam ga snizila na 2, međutim u trudnoći mi je skočio opet na 5.5, pa mi je doktorica samo terapiju korigirala i idem idući tjedan opet vaditi krv da vidim jel se smanjilo. Svakako treba odmah otić kod doktora i počet s terapijom, ali bit će sve u redu.  Bitno da se na vrijeme reagira.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.