Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 08:18

Jutro cure! 
    Sretno svima na pregledima danas 😊
    Ova noc je bila bolja, naspavala sam se donekle 🤗
    A sto se tice poklona, meni se to isto nikako ne svidja, ali ljudi su ih tako navikli da oni ocekuju to i ak ne doneses "mali znak paznje" odmah te drugacije gledaju. Njihov je posao biti tamo za nas, nismo mi tamo radi njih. Moji su isto nekad znali odnijeti nesto, tako da se bojim da ce i sad, posto imaju neke poznate na odjelu, iako cu ja naglasiti da sam protiv toga 🤨 
    Svatko za svoj rad dobija placu. Oni su sami birali taj posao i volim vjerovati da ga nisu birali iz sebicnih razloga jer ovdje nema mjesta za sebicnost...

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 08:20

Frajla, puni tjedan je 😃

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 08:22

DijMar

Frajla, puni tjedan je 😃

Znam, opet nisam slikala 😭
    Sjetila se jutros u liftu na poslu kad sam se vidila u ogledalu

27. Kolovoz 2019. 08:25

Jutro curke, prvo svima koji idu na pregled sretnooo ☺️ 
    Julie jemo stigli smo u nedjelju napokon, od uzbudenja nisam ni zapamtila sto mi babica govori kud moram i sto 🙈 al idem sutra po otpusno pa cu opet pitati, mozak kao da je stao 😂😂
    Frajla kod nas je jedan doktor u smijeni pa ga moram zapamtiti ocu ili necu, bio je doktor iz zg na ispomoci je kod nas covjek za zajebanciju kad mu dades kesu 😂😂 al to mi je manje bitno odaklen je bitno da me je porodio bez nekih problema est da mi je iso na zivce kad je govorio da nisam psihicki spremna al sto cu mu zamjerati kad i nisam bila spremna na svu tu bol i mislila sam da ce to brze ici, ali nije i sto mi najbitnije jer je gotovo, zlato mi je u rukama pa lako za sve ostalo 😍

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 08:26

Jutro i od mene
    Veselim se jeseni i sto napokon nije dan dok navecer malog uspavljujem 😆
    Iako u nedjelju idemo na more i nadam se da ce nas vrijeme posluziti 🤞
    Ovaj tjedan pokusavam na poslu sto vise toga pozavrsavati, iako se vracam jos i poslje go jos malo, al neznam, nekak stalno imam osjecaj da tko zna sta moze biti i da mi je bezveze nesto ostaviti.
    Detaljno pospremanje stana planiram tamo pocetkom 10 mj kad otvorim porodiljni, nadam se da cu imati energiju kao Julie 😎 i naravno, da ce malo biti zdrav i u vrticu 😋

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 08:28

ayla

Julie jemo stigli smo u nedjelju napokon, od uzbudenja nisam ni zapamtila sto mi babica govori kud moram i sto 🙈 al idem sutra po otpusno pa cu opet pitati, mozak kao da je stao 😂😂
    Frajla kod nas je jedan doktor u smijeni pa ga moram zapamtiti ocu ili necu, bio je doktor iz zg na ispomoci je kod nas covjek za zajebanciju kad mu dades kesu 😂😂 al to mi je manje bitno odaklen je bitno da me je porodio bez nekih problema est da mi je iso na zivce kad je govorio da nisam psihicki spremna al sto cu mu zamjerati kad i nisam bila spremna na svu tu bol i mislila sam da ce to brze ici, ali nije i sto mi najbitnije jer je gotovo, zlato mi je u rukama pa lako za sve ostalo 😍

Pedijatra si svakako nađi, nazoves na telefon, pitas hoce te primiti i odma ti daju termin za pregled. Jer prvi sistematski je s mjesec dana, pa da se narucite na vrijeme

27. Kolovoz 2019. 08:30

Frajla

ayla

Pedijatra si svakako nađi, nazoves na telefon, pitas hoce te primiti i odma ti daju termin za pregled. Jer prvi sistematski je s mjesec dana, pa da se narucite na vrijeme

Nije kod nas tolika guzva malo mijesto pa cu ga dobiti, sutra kada dignem otpusno otici cu odma do pedijatra  za naruciti se 

• ReginaP
    27. Kolovoz 2019. 09:21

Jutro cure,
    sretno svima na pregledima danas :)
    Lolly javi kakva je situacija danas da znams ta me ceka :D
    Mene zadnjih 2-3 dana opale te neke vrucine i preznojim se cijela i onda samo nestane pa po noci ne znam jel bi se pokrila ili bacila kroz prozor i nekako mi je stomak tvrdji nego prije. Taman se naviknem na jednu stvar i dodje 5 novih

Leona29
    27. Kolovoz 2019. 09:23

Jutro 🤗
    Ja budna od 7,copila me glad ranije... Isla po kroasane, popila nes i sad mi se opet pocelo spavat a imala sam dobru namjeru ici u ducan 🤭
    Mi brojimo sitno, a mene samo zdjelica rastura i zivcana sam od vrucine, bas mi postalo nekako neozdrzivo, jucer lezim i topim se 😣
    Kako ste vi? 😘

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 09:26

ReginaP

Jutro cure,
    sretno svima na pregledima danas :)
    Lolly javi kakva je situacija danas da znams ta me ceka :D
    Mene zadnjih 2-3 dana opale te neke vrucine i preznojim se cijela i onda samo nestane pa po noci ne znam jel bi se pokrila ili bacila kroz prozor i nekako mi je stomak tvrdji nego prije. Taman se naviknem na jednu stvar i dodje 5 novih

Evo me još na Merkuru. Odmah otišla na ctg, a u TA je Roki, došao u 9. Kako sam se prva upisala, odmah sam ušla, ali je standardno dosta žena. Sad čekam uzv. Sretno! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.