Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 11:23

Cure moze pitanjce za one koje su vec rodile?
    Bila sad na wcu, inace muku mucim sa tvrdim stolicama i fest sam se namucila da nes izade, nakon kaj sam se obrisala jos sam se i popiskila, i kad sam se ponovo brisala na papiru je bio ko ljigavac, smrkljic, prozirno bijeli, ne znam kak bi to opisala. Jel moguce da je to sluzni cep ili dio njega? Jos sam malo sjedila na wcu i ponovo se brisala i opet taj komadic. Mislila sam prvo da je neki iscjedak al do sada imam bas obilne i vodene, ovo nije bilo poput toga. Ispricavam se ak se nekom smucilo od opisivanja al ne znam kak bi drugacije objasnila 🙈

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 11:41

Manich valjda ceka da ti napravi onaj veliki ultrazvuk pa da ne radite dva puta, ali mogla ti je malo samo da vidite bebu. Ja danas isto bila i imamo prvu kilicu. Sve je uredno, ja moram zeljezo piti.

felicita28
    27. Kolovoz 2019. 11:56

Martina0204

Cure moze pitanjce za one koje su vec rodile?
    Bila sad na wcu, inace muku mucim sa tvrdim stolicama i fest sam se namucila da nes izade, nakon kaj sam se obrisala jos sam se i popiskila, i kad sam se ponovo brisala na papiru je bio ko ljigavac, smrkljic, prozirno bijeli, ne znam kak bi to opisala. Jel moguce da je to sluzni cep ili dio njega? Jos sam malo sjedila na wcu i ponovo se brisala i opet taj komadic. Mislila sam prvo da je neki iscjedak al do sada imam bas obilne i vodene, ovo nije bilo poput toga. Ispricavam se ak se nekom smucilo od opisivanja al ne znam kak bi drugacije objasnila 🙈

Moguce da je sluzni cep :) pogledaj si na netu slike otprilike ako to izgleda...joj, super bas mi je drago, mozda uskoro krenes 

27. Kolovoz 2019. 11:58

Kengurica

Manichvaljda ceka da ti napravi onaj veliki ultrazvuk pa da ne radite dva puta, ali mogla ti je malo samo da vidite bebu. Ja danas isto bila i imamo prvu kilicu. Sve je uredno, ja moram zeljezo piti.

Koji veliki uzv? Moj svaki uzv izgleda jednako mjeri glavicu stomak i nogicu i kaze plodna voda uredna i to je to.. Sad mi je vec pun k doktorice jer reci mi da nije vrijeme za uzv iako mi prosli mj rekla dodji krajem mjeseca opet na uzv.. Niti me gledala za ono cudo sto imam niti ista samo je rekla sigurno je to hemoroid sano nije upaljen i to je to.. Tlak mi je bio 150/80 rekla gornji je malo visok smanji slano i to je sve.. Htijela sam joj rec da mi je tlak skocio kad mi je rekla da nece radit uzv.. Jednom mjesecno idem na preglede i ona meni ne napravi uzv nego mi kaze dodji 6.9 ponovo. Sad me samo boli glava jer me nazivcirala.. 

• Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 12:01

Gledala sam slike zato i pitam.. nije u tolikoj kolicini, mozda izlazi po malo.. oujeaa imam zanimaciju za danas, proucavanje wc papira nakon pisanja 😂😂😂

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 12:08

Bome Manich i ja bih poludila. Bas je prenonsalantna. Pa to je bas visok tlak i treba ti dati uputu da pratis. Isto s tim hemeroidom, kako moze dati dijagnozu za ono sto nije vidjela. Ma bas covjek poludi kad ovisi o takvima. Drzi se.

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 12:09

E a tri su veca scana 12., 20. I 32. tt kad oni mali detaljnije gledaju. Te neke zile i srce i pojma nemam sta.  Mozda ona to uvijek gleda.

• MonaL.
    27. Kolovoz 2019. 12:12

Evo ja sam odradila pregled upravo. Protoci i beba super,za tjedan opet. Neki dan sam pisala da sam opipala kvržicu na dojci pa sam mu se sad potužila. Pogledao ju je na svom uzv i nađene su dvije čak. Poslao me specijalistu. 

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 12:18

Joj curke, pocelo je i kod mene...bolovi u trtici i maternici, pogotovo kad sjedim...lagano, ali posto me do sad nis skoro nije boljelo, ja osjecam dosta...znam da je krenuo zadnji mjesec i da ce biti sve teze, ali stvarno sam imala srecu do sad sto se toga tice...
    Sva sreca pa je jucer na tecaju bilo kratko i nisam puno sjedila - dobili popis za bolnicu i patronazna je kratko pricala o njezi sto ce nam ionako pokazati kad bude dolazila doma. Jos danas i finito 🤗 
    Sutra pregled i ctg, mozda uzv 🤔
    Primjetila sam da su sve bebe ovdje do sad rodjene prije termina...joj ja se nadam da mi necemo ranije, nekako mi je u glavi tjedan dana kasnije, a decko je uvjeren da cu tjedan ranije...bas me zanima tko ce bit u pravu 😅 

Lunica
    27. Kolovoz 2019. 12:23

Ja se sjecam kad sam u prosloj trudnoci usla u zadnji mjesec da su me konstantno hvatali ti lazni trudovi..ono stvrdne se drob ko kamen i stezanje prema leđima..takonda znate kojima je prvo da vam to nije nista neobivno a i da ne znaci da ce krenuti uskoro...drzite se cure..samo hrabro💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.