Cure moze pitanjce za one koje su vec rodile?
Bila sad na wcu, inace muku mucim sa tvrdim stolicama i fest sam se namucila da nes izade, nakon kaj sam se obrisala jos sam se i popiskila, i kad sam se ponovo brisala na papiru je bio ko ljigavac, smrkljic, prozirno bijeli, ne znam kak bi to opisala. Jel moguce da je to sluzni cep ili dio njega? Jos sam malo sjedila na wcu i ponovo se brisala i opet taj komadic. Mislila sam prvo da je neki iscjedak al do sada imam bas obilne i vodene, ovo nije bilo poput toga. Ispricavam se ak se nekom smucilo od opisivanja al ne znam kak bi drugacije objasnila 🙈
I moj je bio takav proziran i ljigav..to ti je sigurno to😊
Ubrzo ces se ti nama javiti sa ljepom vjescu..drzim ti fige da sve dobro prodje i da imas lagan porod..ja mislim da ces vec danas ti drzati svoj smotuljak u rukama
Joj sara, rijeci ti se pozlatile, ja sam razmisljala da bi bila sretna da stigne do vikenda, a ovo danas ili sutra zvuci jos bolje 😂
Nadam se da će moja današnja taktika kasnog dolaska uroditi plodom, ukupno je 10ak žena u čekaonici 😅
Nadam se da nisi puno čekala. Na uzv je bila dr Žegarac kojoj nije bilo drago šta me sestra prozvala prije službenog termina za koji sam naručena. A sestra vidjela da sam došla rano, obavila sve i htjela mi izaći u susret.
Beban je dobro, 3 kg. Popodne moram ponovno na ctg zbog ubrzanih otkucaja, ali Roki misli da je to zbog dehidracije. Inače malo unosim tekućine. Svejedno, on hoće biti siguran. Ok mi je taj pristup.
Martina drzimo fige nas dvoje da kreneeee brzooooo i da zavrsi sto brze i sto manje da boli... Javiii nam se obaveznooo,. 😘❤️
Hvala na lijepim zeljama... makar sumnjam da bude to danas... mora ona jos malo zajebavat 😂🥰
Primjetila sam da su sve bebe ovdje do sad rodjene prije termina…joj ja se nadam da mi necemo ranije, nekako mi je u glavi tjedan dana kasnije, a decko je uvjeren da cu tjedan ranije…bas me zanima tko ce bit u pravu 😅
E sad kad ti Martina pročita ovo pa dobiješ ječmenac
Ja sam si zavrtila u glavu da će roditi 10 dana prije
Spomenuh rodjene bebe, njena se jos ne da pa reko necu dolijevat ulja 😅
Primjetila sam da su sve bebe ovdje do sad rodjene prije termina…joj ja se nadam da mi necemo ranije, nekako mi je u glavi tjedan dana kasnije, a decko je uvjeren da cu tjedan ranije…bas me zanima tko ce bit u pravu 😅
E sad kad ti Martina pročita ovo pa dobiješ ječmenac
Ja sam si zavrtila u glavu da će roditi 10 dana prije
Spomenuh rodjene bebe, njena se jos ne da pa reko necu dolijevat ulja 😅
Ona to namjerno jer sam cijelo vrijeme govorila kako ce sigurno uranit 😂😂 sama sam se zacoprala 🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji