Nemorate kupovati sad poklone od par stotina kuna ali jednu kavu cokoladu ili bombonjeru.to je neki obicaj od davnina..nije to nikome ulizivanje jer ne dajes kad dolazis radati oa da te neko bolje pripazi nego je to kao za srecu..isto kao sto je obicaj kad prvi put vidis dijete da se stavi nesto pod jastuk..barem je tako kod nas
Ma ne moram nista 🙈
I ne budem. Meni to bezveze. Nikad nisam hodala okolo s vrećicama (osim ga bi me mama natjerala jer je bilo preko njene "veze")
A gle svako i.a svoje..ja sam kupila sitnicu reda radi..vidjela sam dosta zena koje su cekale kad i ja za otpust sa ogromnim buketima bombonjerama i to smatram pretjerivanjem..kod nas je takav obicaj da se daje nesto u znak zahvalnosti sto su ti pripazili bebu na odjelu a nemozes sad svima kupiti poklone bilo bi previse tako da eto dobije sitnicu ona koja obuce bebu za izlazak..ali svaki put oblaci druga tako da se one sve izmjene i na kraju svaka dobije..
Frajla- mislila sam one ipanemine japanke ubaciti na 30 na 30minuta, nece se dugo prat a cisto da ih malo osvjezi, valjda ce prasak nesto i oprati 😅 mrsko mi ih na ruke ribat... patike sam prala na tom programu ali japanke evo prvi puta bih
Frajla- mislila sam one ipanemine japanke ubaciti na 30 na 30minuta, nece se dugo prat a cisto da ih malo osvjezi, valjda ce prasak nesto i oprati 😅 mrsko mi ih na ruke ribat… patike sam prala na tom programu ali japanke evo prvi puta bih
Mozes bez problema prat i ja sam svoje samo na najmanjoj temper..i smanji centrifugiranje
Sara2019- kolko si praska stavila? Jel bila pjena party ili? Sad sam ih izvadila iz masine... Meni je zapjenilo ali bas se i nisu nesto oprale a olabavile su 🤦♀️
Ja sam bez pardona prala japanke, patike i starke na 40 stup oko sat vremena. Mozda malo onaj sjaj il sljokice spadnu al mi je bilo vaznije da se crnilo s gume ukloni. I opet cu ih oprat da su mi ciste za bolnicu za tusiranje kad zatreba.
Ja neznam kako vi podnosite ove vrucine, ja lezim stalno i opet se ne prestajem znojit, cijeli dan i noc klima dere i opet se vrtim ko luda po noci i budim mokrog vrata i deklotea, valjda svi ti divni hormoni...
I raspadoh se od bolova od mirovanja, poslala mamu da mi kupi arnika gel za masazu u ljekarnu, i rekla teta ljekarka ni slucajno u trudnoci, da arnika i ruzmarin sire krvne sudove i izazivaju kontrakcije. A ja sam se vec par puta dosad s dragim time masirala, al ugl bolna ramena. Ali sma od Alverdea koristili ono prirodno ulje za celulit al s jakim mirisom ruzmarina sigurno par mjeseci i sad se pitam jel mi to moglo sta utjecat na cerviks 😏 jos ako tek tako ulazi u krvotok eh
Sara2019- kolko si praska stavila? Jel bila pjena party ili? Sad sam ih izvadila iz masine… Meni je zapjenilo ali bas se i nisu nesto oprale a olabavile su 🤦♀️
Moje ipaneme su pukle nakon šta sam ih ručno oprala praškom za ves.
Ne znam dal je to utjecalo ali od onda ih perem samo četkicom i vodom 😁
Ja imam neke krem-bež ipanemice i malomsu pocrnile na nosenju i s nicim to ne mogu izribati...u masini se ne usudim prat, ribala sam sa svim sto sam nasla...malo se skinulo al nije posve..njih sam htjela nosit u rodiliste al na kraju sam kupila nove neke bzvz da imam za bolnicu za tusiranje
Ja japanke potopim u kanticu s mlakom vodom, tekucim det.i sodom bikarbonom, nakon pola sata cetkicom prodjem i ko nove.
Za bolnicu uvijek nosim one od 15ak kn iz Konzuma i sl, ne vracam ih doma vec ubacim u smece nakon zadnjeg koristenja u bolnici
Ja imam neke krem-bež ipanemice i malomsu pocrnile na nosenju i s nicim to ne mogu izribati…u masini se ne usudim prat, ribala sam sa svim sto sam nasla…malo se skinulo al nije posve..njih sam htjela nosit u rodiliste al na kraju sam kupila nove neke bzvz da imam za bolnicu za tusiranje
Probaj s ovim bijelim spuzvicama (ima i od drugih marki)
https://static.zena.hr/images/proizvodi/product_9547.jpg
Ja s tim cistim bijele zidove i gumu na patikama
Sortiraj odgovore
Najstariji