Meni se nekako ne cini bas da je stalno Roki, eto ja sam zadnja 3 puta svaki put naletila na nekog drugog. Ma super je on, ali za moj pojam malo prespor, on si sam napravi guzvu 😂 ali dobro, bitno da je ok.
...
Sto se ovih poklona tice, nikad cula da sestra koja daje dijete nesto treba dobiti. Od mene ce odjelno osoblje dobiti vrecicu s kavom, keksima i tako to kad budem isla doma i to je sve.
Meni se nekako ne cini bas da je stalno Roki, eto ja sam zadnja 3 puta svaki put naletila na nekog drugog. Ma super je on, ali za moj pojam malo prespor, on si sam napravi guzvu 😂 ali dobro, bitno da je ok.
…
Sto se ovih poklona tice, nikad cula da sestra koja daje dijete nesto treba dobiti. Od mene ce odjelno osoblje dobiti vrecicu s kavom, keksima i tako to kad budem isla doma i to je sve.
Tak i ja planiram, vrecicu s kavom, keksima, nekom bombonijerom osim Matijevicu, njemu cu posebno odnijet jer taj covjek me je psihicki digao jos u početku i uvelike utjecao na moju psihu i da u miru provedem trudnoću s obzirom na strah koji sam imala zbog spontanog itd.
…
Tak i ja planiram, vrecicu s kavom, keksima, nekom bombonijerom osim Matijevicu, njemu cu posebno odnijet jer taj covjek me je psihicki digao jos u početku i uvelike utjecao na moju psihu i da u miru provedem trudnoću s obzirom na strah koji sam imala zbog spontanog itd.
Da se i ja ubacim sto se tice ovoga meni je okej ako imate nekog kome ste stvarno zahvalni za nesto sto su ucinili za vas u bolnici da im neki znak paznje date ali da mislim kako je to obavezno pa bas i ne.. Ja se nadam da cu na porodu naletjeti na nekoga tko ce zbilja biti u tom momentu usredotocen na mene i da ce odradit svoj posao kako treba a sad da pripremam nesto da cu dat smjeni koja mi bude tamo pa bas i ne.. Mislim ako se desi nesto ful ljepo da budu ono bas ekstra dobri prema meni naravno da bih onda svakako toj osobi ili vise njih ostavila makar kavu i kekse da im zahvalim ali rijetko se kod nas u os desavaju cuda takva da je netko s nekim odusevljen pa necu ni razmisljati o tome. Nadat cu se samo da ce se pobrinut za mene i bebana kako spada i to je sve.
…
Da, da, dok sam se ja čudila mi je mama rekla da šta se čudim da su oni svi još od nekad nosili buket cvijeća sestri. Na to se nadovezala žena koja je također rodila pred 26 god i rekla da su i oni nosili. Preko 30 god to tak funkcionira u tom rodilištu 😁😂
Dakle, tata njoj buket a ona tati bebu 😂
Ja se svemu čudim jer nikad nisam nosila nikome ništa, uvijek sam naletila na okej ljude valjda pa se nitko posebno nije istaknuo da bi nosila
Nisam se odavno spajala, čitam zaostatke i vidim da su stigle neke bebice, baš vam zavidim.
Čestitke sara, minnie i ayla!!!!
Hvala..hajde jos malo nisi ni ti daleko.🥰
Čini mi se po vašim komentarima da je često Roki, su to još godišnji u tijeku pa zato ili?
Zanima me kakvi su običaji dok se izlazi iz bolnice? U bolnici di je sestra rodila je običaj da se sestri koja predaje dijete nešto odnese, dal je to tak svuda? Ja sam se baš začudila dok sam to čula
Pa zapravo to je obicaj svugdje..mi smo isto babici koja je spremila dijete za kuci kupili poklon..taj dan nas je dosta cura islo kuci tako da sam vidjela da su svi koji su cekali na otpustu imali poklone..neko cak casti sestre i doktore dole u rodilistu..mi smo sa najstarijim sinom castili..tj stvarno su svi bili jako ljubazni i babica koja je bila meni na porodu je samnom prodisavala trudove i vidjela sam da se jako trudila da mi olaksa..i kad sam rodila rekla sam muzu da ode kupiti nesto da se pocaste ali muzu se nije dalo ici pa smo dali novac da se oni sami pocaste..a sad nismo nista davali jedino gore toj sestri na otpustu novorodencadi
Nemorate kupovati sad poklone od par stotina kuna ali jednu kavu cokoladu ili bombonjeru.to je neki obicaj od davnina..nije to nikome ulizivanje jer ne dajes kad dolazis radati oa da te neko bolje pripazi nego je to kao za srecu..isto kao sto je obicaj kad prvi put vidis dijete da se stavi nesto pod jastuk..barem je tako kod nas
Pere li netko od vas japanke u masini? Ako da jel na 30stuonjeva ili 🤣
Pere li netko od vas japanke u masini? Ako da jel na 30stuonjeva ili 🤣
Ne perem japanke, ali perem tenisice. Imam neki program 40 stupnjeva/40 minuta, pa njega stavim. Bitno mi je da nisu predugo u vodi (zbog ljepila) i da nije jaka centrifuga. Na istom tom programu sam prala od malog one gumene puzzle, pa bi valjda bio dobar i za japanke
Nemorate kupovati sad poklone od par stotina kuna ali jednu kavu cokoladu ili bombonjeru.to je neki obicaj od davnina..nije to nikome ulizivanje jer ne dajes kad dolazis radati oa da te neko bolje pripazi nego je to kao za srecu..isto kao sto je obicaj kad prvi put vidis dijete da se stavi nesto pod jastuk..barem je tako kod nas
Ma ne moram nista 🙈
I ne budem. Meni to bezveze. Nikad nisam hodala okolo s vrećicama (osim ga bi me mama natjerala jer je bilo preko njene "veze")
Sortiraj odgovore
Najstariji