Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    26. Kolovoz 2019. 21:32

Kod nas je isto obicaj donijeti nesto u vrecici kao poklon toj sestri koja oblaci bebu i s prvom i drugom bebom mu se "potrfila" ista sestra, pa su napravili zezanciju da je to znak da ce jos jednom doci iz istog razloga... eto na kraju ce tako i biti aBd 😊.. nisu to sad neki specijalni pokloni, nego onako reda radi kafa, bombonjera, sok... mada vam ja nisam relevantna, ja zivim u Bosni gdje su na svakom koraku zastupljeni mito i korupcija 🤷‍♀️, nazalost

lala3
    26. Kolovoz 2019. 21:35

Haha sad vidim da nisam napisala suprugu, nego samo mu, a naravno odnosi se na njeg 😁😎

• Kengurica
    26. Kolovoz 2019. 21:58

Evo iskreno ja nikad cula da se sestri koja ti predaje dijete nosi nesto. Ja sam iz Zg. 
    Meni je ok na cijeli odjel odnijet nesto ako zelis jer se ti ljudi narade i vise nego su placeni, al ja se to nikad ne sjetim. 😱 Opcenito nemam tu crtu da budem dovoljno pazljiva. Ono na stolu na poslu me za sv. nikolu doceka cokoladica od drage kolegice, a ja se to sama ne bih sjetila. Sljedece godine joj odnesem jer sam naucila, al nemam to uopce u sebi jer ni sama ne ocekujem to. Za rodjendane i to ae fakat potrudim. Nisam nikada platila doktorima i nadam se da necu. Ne znam ni kako bih to izvela.

felicita28
    26. Kolovoz 2019. 22:51

Frajla

felicita28

Ja imam neke krem-bež ipanemice i malomsu pocrnile na nosenju i s nicim to ne mogu izribati…u masini se ne usudim prat, ribala sam sa svim sto sam nasla…malo se skinulo al nije posve..njih sam htjela nosit u rodiliste al na kraju sam kupila nove neke bzvz da imam za bolnicu za tusiranje

Probaj s ovim bijelim spuzvicama (ima i od drugih marki)
    https://static.zena.hr/images/proizvodi/product_9547.jpg
    Ja s tim cistim bijele zidove i gumu na patikama

E vidis, bas bi mogla s time probati...di to ima za kupiti? U dmu?

Angelina
    26. Kolovoz 2019. 23:05

Idemo se namucit da rodimo to dijete i jos bi trebali platit da nam ga daju 😂

• irma123
    27. Kolovoz 2019. 00:58

Citam vas al nemam bas sta pisat pa nisam bas previse aktivna hah.. trebam savjet.. znaci imam ostru bol u donjem dijelu trbuha, znaci dole cisto. Jel se trebam brinit?? Boli u minuti po par min. I prije me al ne tak cesto. Sad sam 36tt

• irma123
    27. Kolovoz 2019. 01:11

Po par puta u minuti.. krivo napisala gore

27. Kolovoz 2019. 02:17

Kod nas je obicaj da se daje babici koja porodi(keksi, kava, sok) i doktoru isto(neko piće) i onda je ispao slucaj da su moji donili jos jednu kesu i dali su zeni koja je u smjeni bila i kad sam izlazila jucer ta ista zena mi je oblacila bebu i ja sam joj dala jos jednu kesu.. Nije mi krivo jer sam im dala za babicu pogotovo koja me porodila, sva cast zeni i poslje se ponila prema meni kao covjek i skidam joj kapu kad je vidila da ja i cimerica ne mozemo vise gledati na oci od umorna ona je cijelu noc pazila na bebe i hranila ih dok druge babice u nocnoj smjeni to nisu htjele kao ono rodila si i sad pazi 🙄

Julie
    27. Kolovoz 2019. 05:09

Jutro ☀️ iako je vani jos noc.
    Bas se osjeti da dolazi jesen, barem po duzini dana 🍁🌰🍇🌽
    Ayla bas htjela pitat kako ste i jeste stigle kuci...... 

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 05:25

Jutro, čini mi se da se budim sve ranije pa onda nadoknađujem tijekom dana. Ali barem je temperatura ugodna tu u Zg. :)
    Danas TA. Moram pripremiti sve rekvizite za čekanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.