Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    27. Kolovoz 2019. 05:37

LollyBB

Jutro, čini mi se da se budim sve ranije pa onda nadoknađujem tijekom dana. Ali barem je temperatura ugodna tu u Zg. :)
    Danas TA. Moram pripremiti sve rekvizite za čekanje.

Tako i ja 🙈 kad ces ici? Probaj oko 10......ja bila u petak i fakst sam odmah isla na ctg i onda dole na pregled jer su me vec cekali i bris odnijela sve to u manje od 2 sata

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 05:42

Julie

LollyBB

Jutro, čini mi se da se budim sve ranije pa onda nadoknađujem tijekom dana. Ali barem je temperatura ugodna tu u Zg. :)
    Danas TA. Moram pripremiti sve rekvizite za čekanje.

Tako i ja 🙈 kad ces ici? Probaj oko 10……ja bila u petak i fakst sam odmah isla na ctg i onda dole na pregled jer su me vec cekali i bris odnijela sve to u manje od 2 sata

Mislim da ću biti gore već u 7, s obzirom da sam od 5 budna.  Prvi put sam tako došla i u 9 sam bila gotova sa svim. Drugi put nešto kasnije, bila tamo 5 sati, valjda. Danas imam i uzv pa ću se vjerojatno načekati...

luce35
    27. Kolovoz 2019. 06:43

Jutri cure, sretno na pregledima 😀.
    Ja se probudila ukocena skroz, nikako se namjestit na bok. Sanjam da spavam na stomaku al nacekat cu se 🤣

• Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 06:50

Jutro cure! Svi mi govore naspavaj se jos dok mozes, ali svakim danom je sve gore i gore... pola noci sam prosjedila jer me kukovi toliko bole da nisam mogla lec ni na jednu stranu 😑

Julie
    27. Kolovoz 2019. 07:14

Ja sam oprala viseće elementarnu kuhinji i sad bacam viškove Itd. Ugl čistim kuću..... i oprala sam mašinu jesensko zimske robe 😂🙈
    Kažu pred porod osjetite nalet energije, evo je.....umjesto da odmaram ja radim 🙈
    Nego završila se saga oko moje hranilice, konačno.....zvala zastupništvo Peg Perega i dobit ću željenu boju i daleko nizu cijenu nego u Bubamari. Naime na Trešnjevci ima dućan Moja beba i drže Peg Perego samo ne dižu te cijene u nebi tak da dragi danas kad se vrati s puta ide po nju. Tak da sam usparala seku i sogiju nekim 500-600 kn na nju. Na Cash ide popust 15-20% a cijena joj je startu manja za 300 kn nego u Bubamari odnosno 2290 kn pa ko ju želi eto.

27. Kolovoz 2019. 07:26

Jutreko zenice... Evo mi se spremamo za pregled bozeeee nisam mogla zaspat sinoc od kojekakvih misli i uzbudjenja valjda... A bome jutros budna vec od 5h takodjer od uzbudjenja... Javimo se poslje pregleda... Curke koje idu na preglede sretnoo.. 

lala3
    27. Kolovoz 2019. 07:38

Jutro cure
    Julie prebaci mi malo te svoje energije 😀, ja se zadnjih dana samo vucem po stanu, jedva obavljam rutinske poslove.... 🙄

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 08:10

felicita28

Frajla

felicita28

Ja imam neke krem-bež ipanemice i malomsu pocrnile na nosenju i s nicim to ne mogu izribati…u masini se ne usudim prat, ribala sam sa svim sto sam nasla…malo se skinulo al nije posve..njih sam htjela nosit u rodiliste al na kraju sam kupila nove neke bzvz da imam za bolnicu za tusiranje

Probaj s ovim bijelim spuzvicama (ima i od drugih marki)
    https://static.zena.hr/images/proizvodi/product_9547.jpg
    Ja s tim cistim bijele zidove i gumu na patikama

E vidis, bas bi mogla s time probati…di to ima za kupiti? U dmu?

Da, dm i svaka veca trgovina (interspar, konzum...)

Julie
    27. Kolovoz 2019. 08:11

lala3

Jutro cure
    Julieprebaci mi malo te svoje energije 😀, ja se zadnjih dana samo vucem po stanu, jedva obavljam rutinske poslove…. 🙄

Danima sam za nista, zapravo imam energije u jutro, kasnije se vucem zato sam danss iskoristila sto sam ustala rano i evo sad drugu masinu operem (brzo pranje) objesim i idem leci pa do 10, 11 odkrmit dalje.

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 08:14

ayla

Kod nas je obicaj da se daje babici koja porodi(keksi, kava, sok) i doktoru isto(neko piće) i onda je ispao slucaj da su moji donili jos jednu kesu i dali su zeni koja je u smjeni bila i kad sam izlazila jucer ta ista zena mi je oblacila bebu i ja sam joj dala jos jednu kesu.. Nije mi krivo jer sam im dala za babicu pogotovo koja me porodila, sva cast zeni i poslje se ponila prema meni kao covjek i skidam joj kapu kad je vidila da ja i cimerica ne mozemo vise gledati na oci od umorna ona je cijelu noc pazila na bebe i hranila ih dok druge babice u nocnoj smjeni to nisu htjele kao ono rodila si i sad pazi 🙄

Ayla, znaci stigle  ste doma 🎉🎉🎉🎉
    Sad uzuvajte i odmarajte.
    Ja sam svoju babicu zapamtila otprilike, jer je imala kratku kosu. Doktora nisam 🙈 dvojica su me dolazili gledati gore na odjelu jos i u onom stanju su mi izgledali isto, mladi, smeđe kose 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.