Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 13:06

Hvala na lijepim zeljama... makar sumnjam da bude to danas... mora ona jos malo zajebavat 😂🥰 

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 13:14

DijMar

Primjetila sam da su sve bebe ovdje do sad rodjene prije termina…joj ja se nadam da mi necemo ranije, nekako mi je u glavi tjedan dana kasnije, a decko je uvjeren da cu tjedan ranije…bas me zanima tko ce bit u pravu 😅

E sad kad ti Martina pročita ovo pa dobiješ ječmenac
    Ja sam si zavrtila u glavu da će roditi 10 dana prije

Spomenuh rodjene bebe, njena se jos ne da pa reko necu dolijevat ulja 😅

• Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 13:16

DijMar

DijMar

Primjetila sam da su sve bebe ovdje do sad rodjene prije termina…joj ja se nadam da mi necemo ranije, nekako mi je u glavi tjedan dana kasnije, a decko je uvjeren da cu tjedan ranije…bas me zanima tko ce bit u pravu 😅

E sad kad ti Martina pročita ovo pa dobiješ ječmenac
    Ja sam si zavrtila u glavu da će roditi 10 dana prije

Spomenuh rodjene bebe, njena se jos ne da pa reko necu dolijevat ulja 😅

Ona to namjerno jer sam cijelo vrijeme govorila kako ce sigurno uranit 😂😂 sama sam se zacoprala 🙈

felicita28
    27. Kolovoz 2019. 13:23

U svakom slucaju, javljaj nam stanje :) drzimo fige 😚😚😚

• ReginaP
    27. Kolovoz 2019. 13:25

LollyBB

ReginaP

Nadam se da će moja današnja taktika kasnog dolaska uroditi plodom, ukupno je 10ak žena u čekaonici 😅

Nadam se da nisi puno čekala. Na uzv je bila dr Žegarac kojoj nije bilo drago šta me sestra prozvala prije službenog termina za koji sam naručena. A sestra vidjela da sam došla rano, obavila sve i htjela mi izaći u susret.
    Beban je dobro, 3 kg. Popodne moram ponovno na ctg zbog ubrzanih otkucaja, ali Roki misli da je to zbog dehidracije. Inače malo unosim tekućine. Svejedno, on hoće biti siguran. Ok mi je taj pristup.

Ma joj moš mislit problema jesi došla sat prije ili kasnije na red kad ionako ne vode računa o tome.. ja kad sam došla su tu još bile žene od 8 ujutro, nešto su se pogubili jer su me u 12 pozvali na pregled pa sam pitala za ctg i onda su me poslali na ctg i gore sam dugo cekala. Ali nekako mi je lakše čekat kad nema ljudi i ima zraka 😅 ma bolje da te naruci da dodjes još jednom pa da ste sigurni nego da nastane bezveze neki problem

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 14:09

Ma sve je to u terminu 37-42 tt. Na tecaju su rekli da ukoliko se predje taj okvirni termin to i dalje nije prenesena trudnoca, sve dok ne prodju 42 tj sto se skoro nikad ne dogadja. Isto ko i da se rodi sa 37 tj nije preuranjeno, samo prije predvidjenog termina...beba dolazi kad je spremna 🤗 

mc_zgb
    27. Kolovoz 2019. 14:28

DijMar spomenula si da su vam dali neki popis za bolnicu. Mozes podijeliti ovdje ako nije problem? 😊
    Martina drzim fige da krene sto prije i da prodje sve dobro 🤞😍

• Kengurica
    27. Kolovoz 2019. 14:31

Manich isla sam malo citati i vec 140/90 se smatra povisenim tlakom. Jel imas s jos kim pricati o tome? Jel ti umace trakicu u urin da vidi bjelancevine u urinu?

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 14:45

mc_zgb

DijMar spomenula si da su vam dali neki popis za bolnicu. Mozes podijeliti ovdje ako nije problem? 😊
    Martina drzim fige da krene sto prije i da prodje sve dobro 🤞😍

A gle, svaka bolnica ima svoje neke popise pa ti js najbolje nabaviti za tamo di ces roditi. Moj ti je za Cakovec...

PatyDi
    27. Kolovoz 2019. 14:51

Aurora87

Martina, sad ce to brzo🤗.
    Manich, ajoj, pa mogu misliti kako ti to razocaranje…nadam se da nisi morala jos putovat u Dardu za ovaj pregled…
    A ja bila danas na poslu, nosila doznake, svi mi srecu zele da sve prođe ok i da krene sad sto prije…a ja gotova,reko neka njega do termina🤣. Ne znam, u mojoj glavi je to sve jos uvijek daleko, kaze meni mm bas danas da se ja ponasam kao da je tek 6.mjesec, a realno sad to moze svaki dan krenuti…ne znam jesam li normalna, ali ja bih da malac jos malo bude unutra😁.

Potpuno te razumijem ☺ Vecina zena jedva ceka da se rijesi, a i ja nekako zelim to, ali s druge strane bih radije da ostane jos neko vrijeme unutra iako postaje tesko 😅 
    Jel imas osjecaj da se spustio ili jos ne? Na tecaju su nam rekli da kad pocnemo lakse disati i cesce osjecat pritisak na mjehur (mislim si jos cesce?! 😓) da se beba spustila...a to se moze dogoditi od 35-36 tjedna na dalje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.