Evo me još na Merkuru. Odmah otišla na ctg, a u TA je Roki, došao u 9. Kako sam se prva upisala, odmah sam ušla, ali je standardno dosta žena. Sad čekam uzv. Sretno! :)
Pa šta on jadan svaki dan dolje? 😅 Sretno na ultrazvuku, nadam se da nećeš dugo čekati ☺️ i hvala za info
Evo me još na Merkuru. Odmah otišla na ctg, a u TA je Roki, došao u 9. Kako sam se prva upisala, odmah sam ušla, ali je standardno dosta žena. Sad čekam uzv. Sretno! :)
Pa šta on jadan svaki dan dolje? 😅 Sretno na ultrazvuku, nadam se da nećeš dugo čekati ☺️ i hvala za info
To sam i ja rekla da mi se čini. Za sada mi je svaki put bio. Nadam se i ja da neću još dugo.
Ja sam se sad sjetila šta sam sanjala 😂 sanjala sam da zbog nečega moram na carski i bila sam jako nesretna zbog toga i kad sam se probudila mi se vidio veliki rez na stomaku i nekako je čudno koža visila i ja sam stalno strepila kako će me bolit to sve, ali me nije uopće bolilo i onda sam racunala za koliko mi se produžuje oporavak hahah neki dan sam sanjala da sam rodila i da sam bila jako zbunjena zašto mene to ne boli koliko sam ja očekivala da će me bolit 😆
Sretno na pregledima, javite novosti 😊
Meni to nista ne zahladi po noci, ja ne znam gdje vi spavate 😂 preznojim se milijardu puta. Klima mi je evo vec sad upaljena i bit ce cijeli dan kao svaki dan. Ja umirem, a dragi se pokriva do vrata i govori da smanjim klimu. Bas mi je uzasno to vrijeme, jedva cekam da malo zahladi
Evo ja se probudila, Matijevic je na godišnjem. On je u onoj prvoj sobi tj rizične trudnoće. Sad je tamo Roki tak mi je Matijevic i rekao da će on biti. Ne znam di je Zmijanac jer oni dvoje inače mjenjaju Matijevica ukoliko ga nema.
Jutro cure! Svi mi govore naspavaj se jos dok mozes, ali svakim danom je sve gore i gore… pola noci sam prosjedila jer me kukovi toliko bole da nisam mogla lec ni na jednu stranu 😑
Tako su i meni govorili budi sretna dok je jos unutra ali taj osjecaj invalidnosti u meni je izazivao depresiju i anksioznost jer nisam vise mogla ni spavati od bolova i velicine trbuha nikako naci ugodan polozaj da spavam..niti snage da hodam..ma bas zadnjih mjesec dana snage ni za sta..evo mala danas 15 dana stara i nekazem da je lako naravno da nije ne spavam vise od 3 sata u komadu ali bar ta 3 sata se vise naspavam nego pred kraj trudnoce kad nisam mogla nikako od pritiska na mjehur i konstantnog odlazenja na wc pa na dalje..sad sam bar aktivna mogu sve..a najsretnija sto mogu napokon lec na trbuh🥰🥰🥰🥰🥰
Evo nas sa pregleda... Nista od uzv nije mi radila sada.. Samo je poslusala srce bebanu. 6.9 na uzv moramo doc i briseve ce radit valjda onda..
Sretno na pregledima, javite novosti 😊
Meni to nista ne zahladi po noci, ja ne znam gdje vi spavate 😂 preznojim se milijardu puta. Klima mi je evo vec sad upaljena i bit ce cijeli dan kao svaki dan. Ja umirem, a dragi se pokriva do vrata i govori da smanjim klimu. Bas mi je uzasno to vrijeme, jedva cekam da malo zahladi
To "vrijeme" ce zahladiti kad rodis🤣. Mm-u je uvijek vise vruce nego meni a neki dan se vozili u autu, klima ukljucena i puse i na noge, on u patikama, ja u papucama i kaze smrzle mu se noge iskljucit ce ventilator na nogama…a ja u cudu, meni vruce po nogama…nekad si znam i carape ponijeti pa obuci da on izdrzi u patikama jer sam ja stalno u papucama, a evo covjek se smrzo a ja kuham…🤪
Da, ludi hormoni. Ponekad pomislim i da mi je klima pokvarena jer mi nije dovoljno hladno 😂
💙24
💜37
KOLOVOZ
Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Noemi1 - 5.9., djecak 💙 🎂 23.08.
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
Lalolitala- 21.9 Dječak💙
irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
Jules55-25.9. Djevojčica 💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
ygritte - 8.10.dječak💙
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Xoxo - 15.10. - dječak 💙
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜
Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜
Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10. - dječak 💙
October30-30.10.- djevojčica 💜
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Nadam se da će moja današnja taktika kasnog dolaska uroditi plodom, ukupno je 10ak žena u čekaonici 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji