Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2019. 12:27

Kengurica

Bome Manich i ja bih poludila. Bas je prenonsalantna. Pa to je bas visok tlak i treba ti dati uputu da pratis. Isto s tim hemeroidom, kako moze dati dijagnozu za ono sto nije vidjela. Ma bas covjek poludi kad ovisi o takvima. Drzi se.

Meni je tlak otkad sam prosla 20 ti tjedan iznad 140 uvijek a prije toga je uvijek bio 130 sa 75... Mislim ocito je da mi tlak raste kako je trudnoca veca... Jedino pozitivno je sto sam ukupno dobila 8 kila od pocetka do sada... No da me nazivcirala je jer se vidjelo da joj se neda jer je bila guzva.. Cak je poslje pauze kad je vidjela da ima 3 trudnice i jos 6 zena okacila znak da ne prima vise pacijente znaci u 10.15 je okacila to.. Mislim sretna sam zapravo sto bebana osjecam stalno i sto sam sigurna da je on dobro ali nedaj boze necega hajde koga bi krivila sto se njoj nije dao radit uzv. A sto se tice tih kao anomaly scana sto rade ona to ne radi a kad sam ju trazila da mi da uputnicu za os rekla je da nemoze jer to u osijeku rade samo ako se sumnja da nest nije okej.. Ma nemam vise sta ljepo rec za nju. Frustrirana sam i ovako previse od kojekakvih bolova i otecenih nogu i vrucine i sad mi jos i ona pokvari dan.. A veselila sam se vidjeti bebana.. 😞 

Frajla
    27. Kolovoz 2019. 12:29

Martina0204

Gledala sam slike zato i pitam.. nije u tolikoj kolicini, mozda izlazi po malo.. oujeaa imam zanimaciju za danas, proucavanje wc papira nakon pisanja 😂😂😂

držim fige da se nešto pokrene
    Sutra kontrola? Možda te odmah ostave 

DijMar

Primjetila sam da su sve bebe ovdje do sad rodjene prije termina…joj ja se nadam da mi necemo ranije, nekako mi je u glavi tjedan dana kasnije, a decko je uvjeren da cu tjedan ranije…bas me zanima tko ce bit u pravu 😅

Ja sam si zavrtila u glavu da će roditi 10 dana prije 

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 12:36

felicita28

Martina0204

Cure moze pitanjce za one koje su vec rodile?
    Bila sad na wcu, inace muku mucim sa tvrdim stolicama i fest sam se namucila da nes izade, nakon kaj sam se obrisala jos sam se i popiskila, i kad sam se ponovo brisala na papiru je bio ko ljigavac, smrkljic, prozirno bijeli, ne znam kak bi to opisala. Jel moguce da je to sluzni cep ili dio njega? Jos sam malo sjedila na wcu i ponovo se brisala i opet taj komadic. Mislila sam prvo da je neki iscjedak al do sada imam bas obilne i vodene, ovo nije bilo poput toga. Ispricavam se ak se nekom smucilo od opisivanja al ne znam kak bi drugacije objasnila 🙈

Moguce da je sluzni cep :) pogledaj si na netu slike otprilike ako to izgleda…joj, super bas mi je drago, mozda uskoro krenes

Martina tek sad vidim da ti je prosao termin prije 5 dana..taj iscjedak je sigurno sluzni cep koji odlazi po malo..meni je sa najstarijim otisao noc prije a sa mladjim 3 sata prije prvih trudova..i sa malom kad mi je otisao odmah sam rekla muzu da mi se cini da cu danas roditi kaze kako znas i stvarno legla u krevet i nakon pola sata ode plodna voda i pravac bolnica..

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 12:38

Martina0204

Bila sad na wcu, inace muku mucim sa tvrdim stolicama i fest sam se namucila da nes izade, nakon kaj sam se obrisala jos sam se i popiskila, i kad sam se ponovo brisala na papiru je bio ko ljigavac, smrkljic, prozirno bijeli, ne znam kak bi to opisala. Jel moguce da je to sluzni cep ili dio njega? Jos sam malo sjedila na wcu i ponovo se brisala i opet taj komadic. Mislila sam prvo da je neki iscjedak al do sada imam bas obilne i vodene, ovo nije bilo poput toga. Ispricavam se ak se nekom smucilo od opisivanja al ne znam kak bi drugacije objasnila 🙈

I moj je bio takav proziran i ljigav..to ti je sigurno to😊

sara2019
    27. Kolovoz 2019. 12:39

sara2019

Martina0204

I moj je bio takav proziran i ljigav..to ti je sigurno to😊

Ubrzo ces se ti nama javiti sa ljepom vjescu..drzim ti fige da sve dobro prodje i da imas lagan porod..ja mislim da ces vec danas ti drzati svoj smotuljak u rukama

• Martina0204
    27. Kolovoz 2019. 12:42

Joj sara, rijeci ti se pozlatile, ja sam razmisljala da bi bila sretna da stigne do vikenda, a ovo danas ili sutra zvuci jos bolje 😂

Julie
    27. Kolovoz 2019. 12:49

I meni se čini da stiže još jedna bebica 🥰

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 12:54

ReginaP

Nadam se da će moja današnja taktika kasnog dolaska uroditi plodom, ukupno je 10ak žena u čekaonici 😅

Nadam se da nisi puno čekala. Na uzv je bila dr Žegarac kojoj nije bilo drago šta me sestra prozvala prije službenog termina za koji sam naručena. A sestra vidjela da sam došla rano, obavila sve i htjela mi izaći u susret. 
    Beban je dobro, 3 kg. Popodne moram ponovno na ctg zbog ubrzanih otkucaja, ali Roki misli da je to zbog dehidracije. Inače malo unosim tekućine. Svejedno, on hoće biti siguran. Ok mi je taj pristup. 

LollyBB
    27. Kolovoz 2019. 12:55

Martina, sretno! :)

27. Kolovoz 2019. 13:02

Martina drzimo fige nas dvoje da kreneeee brzooooo i da zavrsi sto brze i sto manje da boli... Javiii nam se obaveznooo,. 😘❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.